- 5 Mayıs 2013
- 33.910
- 41.592
- 798
12-13 gün arası luteal faz
Ha birde hastayım normalde baya baya ateşinin yüksek çıkması lazımdı
Belkide öyle olacak bilemem nasip artikO zaman insallah yerlesme dususudur diyelim. Ben dpo7'de adet olmustum bir ay ondan sordum.
Belkide öyle olacak bilemem nasip artik
canım halsizlik bulantı bas dönmesi normal hamilelikte.ucukt bagısıklık sistemınle ilgili doktorunla konus uygun vitamin verir sana belki bu arada yaşın kaç ?Kizlar halsizlik, bas donmesi, hafif bulantilar, sizlamalar yetmezmis gibi bir de sudagimda ucuk cikti
Bu geri zekali ucuk virusu hic pesimi birakmayacak mi arkadas benim ya
Ayda bir 2 ayda bir muhakkak portletiyor kendisini. Gecen aksam deli gibi dudagimin kenari kasindi heh geliyor ucuk dedim yine yaniltmadi beni lanet sey.
canım halsizlik bulantı bas dönmesi normal hamilelikte.ucukt bagısıklık sistemınle ilgili doktorunla konus uygun vitamin verir sana belki bu arada yaşın kaç ?
Belli mi olur hadi HayırlısıGünaydın kızlar benim ateşte birden düşme oldu 6 dpo acaba diyorum implantation düşüşü olabilir mi
https://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
Hadi gözün Aydın çok da geçmiş olsunÇok fena hastayım kızlar ağız burun tıkandım boğazım çok fenaateş o yüzden yüksek çıktı ama sabah söküldü sonunda
Progestan eksikliğinden kısa sürer diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum progesteron luteal Fazı kısaltır miYok canim benim istisnai bir durumdu. Dpo zaten kisa suruyordu benim progesteron kullandigim icin.
Ayni saat de ölçtüm gözümü açmadan sokuyorum dereceyi ağzıma alarmı duyunca :)Saat farkı var aynı saatte mi ölçtün öyle ise Ölçüm saatini düzelt
Progestan eksikliğinden kısa sürer diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum progesteron luteal Fazı kısaltır mi
:))) tmm cnm anlık bir Düşüş olabilir dün de çatlamış olabilir akıntı ne dırumda bugün de çalışma olsunAyni saat de ölçtüm gözümü açmadan sokuyorum dereceyi ağzıma alarmı duyunca :)
Sen öyle dedin ya bende geçmiş dpo lara baktım cidden progestan kullandığım aylar kısalma olmuş enteresanBizzat bende baya baya kisaltti :)
Progesteron kullandigim aylar boyunca dpo 10 gunu zor buluyordu. Birakinca 16 gune cikti ve 2.ayda hamile kaldim. Ama hep demistim ben bu progesteron yuzunden hamile kalamiyorum diye.
Sen öyle dedin ya bende geçmiş dpo lara baktım cidden progestan kullandığım aylar kısalma olmuş enteresan
Ne yapalım elimizde bir bu kaldı acaba implantasyon Düşüşü mü? Acaba Yerleşme kanaması mı? Acaba üzerine görme mi?Benimki deli avuntusu
Bende acaba trifazik patern mi diye bakıyorumNe yapalım elimizde bir bu kaldı acaba implantasyon Düşüşü mü? Acaba Yerleşme kanaması mı? Acaba üzerine görme mi?
Bende acaba trifazik patern mi diye bakıyorumama implantasyon düşüşü yaşayıp adet olduğum tablo da var trifazik patern olup adet olduğum tablo da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?