Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok acmadilar benim açlık 97 falan çıkıyo zaten.anne tarafında var Teyzemde gebelikte gizli şeker çıktı annemin dayısı şeker hastasiydi olma ihtimalim biraz var sanırım

hadi hayrlısı inş sorun neyse bulunsun sağlıklı bebeişlerine kavuş

Yok acmadilar benim açlık 97 falan çıkıyo zaten.anne tarafında var Teyzemde gebelikte gizli şeker çıktı annemin dayısı şeker hastasiydi olma ihtimalim biraz var sanırım
benim olma ihtimalim çoook yüksek dayılarım şeker hastası teyzem şeker hastası bi annemde yok baba tarafımda yok ama şeker

pko olup glifor 850 ilacını kullanan varmı? bu miğde bulantısı yaparmı ayyyy ölüyorum bulantıdan
ben glukophane kullanıyorum canım başlarda inanılmaz bulantı yapıyor bir hafta falan sonra geçti ama arada yapıyor yine sabah uyanınca bişey yemek istiyorum hemen yoksa bulantım oluyor yine

pko olup glifor 850 ilacını kullanan varmı? bu miğde bulantısı yaparmı ayyyy ölüyorum bulantıdan
Var ben elmol de kullanıyor. ilk 1-2 hafta bulantı yapıyor canım ama sabret geçiyor sonra. şu anda hiçbir şikayetim yok 2 aydır düzenli kullanıyorum. ilk 2 hafta bulantıdan 2 kilo verdim geçince hemen geri aldım

ben glukophane kullanıyorum canım başlarda inanılmaz bulantı yapıyor bir hafta falan sonra geçti ama arada yapıyor yine sabah uyanınca bişey yemek istiyorum hemen yoksa bulantım oluyor yine
evet bulantıdan acaba hamilemiyim demekten yoruldum her ay

bende dayanmaya çalışıyom ama dayanabilecek gbi değil uiyyy

süper haber hayırlı haberlerini duyalım inşallah

Ben bugün uyuya kaldım normalde 5 de olcuyordum 6 bucukta ölçtüm ama dünle aynı çıktı dogrumudur sence Veson

Acaba rahim neden kalın bide bu kist niye oluştu 26×32 mm sağ over de yazıyor bide lökore ne demek

çatlatma iğnesi dpo da uzama yapıo demiştik dimi kızlar cmt dpo 13 olucam gelen giden olmazsa sabahtan test yapıyım diyorum ztn varsa çıkar yoksa da ümidim kesilir belki

çatlatma iğnesi dpo da uzama yapıo demiştik dimi kızlar cmt dpo 13 olucam gelen giden olmazsa sabahtan test yapıyım diyorum ztn varsa çıkar yoksa da ümidim kesilir belki
Sende ovitrelle mi vurulmustun ya ben hiç bişi hissetmiyom kasiklarimda hafif ağrıdan başka igneyi düzgün vuramadim mi acaba benim yum catlamamis olabilir mi ay deli olcam

Acaba rahim neden kalın bide bu kist niye oluştu 26×32 mm sağ over de yazıyor bide lökore ne demek
aslında yumurtan çatlamıştı ama başka bi yumurta daha mı vardı çatlayamayan foliküler kistse küçükmüş bi adette atarsın heralde 6.5 cm di bnmki

Sende ovitrelle mi vurulmustun ya ben hiç bişi hissetmiyom kasiklarimda hafif ağrıdan başka igneyi düzgün vuramadim mi acaba benim yum catlamamis olabilir mi ay deli olcam
evet bende klomenin üstüne otrivelle vuruldum bende belirti bolda sonuç ne bilemiyorum senin de ateşin yükseliyo ama çatlamıştır heralde zaten okdr hassas bi iğne diil anladığım kadarıyla doz kaybı olmasın yeterli diyodu video da Veson bi baksın ateşine

aslında yumurtan çatlamıştı ama başka bi yumurta daha mı vardı çatlayamayan foliküler kistse küçükmüş bi adette atarsın heralde 6.5 cm di bnmki
Folikuler yazmamis hemorojik kist yazmış kağıtta bide kist takibi önerildi demis

Az önce bir hamile haberi daha aldım:) xpreiaZ bir arkadaş pgt ile hamile kaldı Adana tüp bebek topiğinde
Ay hayırlı olsun pgt topiğine baktım ben de geçen gün maşallah hepsinin altında hamilelik takvimi vardı ama muhabbet tamamen gebeliğe dönmüş okuyamadım pgt ile mi hamile kalmışlar acaba diye. Çok geri gitmem lazımdı.

Böyle bi kagit verdi bana ama dış gebeligimin sonlandırılma şeklini yanlış yazdı onu hatirlatacam bide Polip alındığını hatırlatmayı unuttum

Eklentiler

• 2016-10-27 11.15.05.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…