Süper cnm 4 yumurta tıpkı hamile kaldığın ayKızlar ben de çıktım doktordan solda 11 12 14.5 mm sağda pek bişey yok bi tane 11 falan endometrium 5.3 mm idi estrofem yazdı pazartesi kontrol bakalım
Kesinlikle katılıyorumDemekki ilacın etkisi bitmiş inşallah sen de güzel haberi alırsın.ama olumsuz olursa da pes etmek yok ilk tedavi bu .bu sefer olmazsa Mörel bozmak yok
Senden de zaten bu beklenirdiOnu ben onaylattim ya daha önce
Yok artık geçmiştir iğnenin etkisi haydi hayırlı olsun inşaallah 2 güne katlanaın değerin güzelce
Soldan yürüyoruz bu ay dedi doktorSüper cnm 4 yumurta tıpkı hamile kaldığın ay
Maaşallah güzel büyümüşlerKızlar ben de çıktım doktordan solda 11 12 14.5 mm sağda pek bişey yok bi tane 11 falan endometrium 5.3 mm idi estrofem yazdı pazartesi kontrol bakalım
Insallah canim deger cok az ama gecen ay arkadasim 15.gunde 70 gormus bana umut oldu o :)Bu kadar mümkün değil canım tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah :)
Migren mi? Sen sorsaydın neden sordunuz diye merak ettim şimdiSoldan yürüyoruz bu ay dedi doktorbide bana bildiğin bi pihtilasma damar sorunun ya da migren var mı dedi migren var ama bilemedim niye sordu bişey demedi de
Insallah canim sendende guzel haber aliriz..biliyorsun daha cok yeni testtende olabilir umutsuzluga kapilma.benden cok belirti var cunku..rabbim insallah guzel haberler almayi nasip etssin canim sanada :)yaaa çok sevindim zannetmem iğne etkisi kalsa da çok küçük bi değer çıkardı bnden kötü hbrşimdi test yaptım negatif çıktı
Tesekkur ederim canim insallah gercekten vardir.rabbim herkese nasip etsin..Hayırlı olsun Can'ım iğne etkisi değildir
hayırlı olsun Can'ım çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
Insallah canim insallah :)hamilesin
Ayyy çok sevindim yaaa sağlıkla gelsin devamı canım , bir tane güzel haberimiz var
Sagol kuzum insallah yanilmiyorumdur..rabbim herkese nasip etsin sizlerede hepimize insallah :)yok cnm ne ignesi. cok sevindim hadi hayirli olsun
Kuzum benim leylosum sagol..rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla insallah :)En son dün akşam yaptım topice atmıştım canım ama hala çizgi çıkıyor ama tam koyu değil..adete 4 gün kala ovulasyon testi benim hiç ikinci çizgi çıkmazdı. Inşallah hayra delalet olsun..
Artık sakinim canım.. Ben herşarta kendimi hazırlıyorum... Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım..
Gözün aydın canım. Nihayet şeytanın bacağını kırdık. Bir hamiş haberi geldi sende ayağını sürü bizde arkadan gelelim inş canım...
Masallah çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah peşin sıra bizde geliriz ne zamandır istiyodun canımInsallah canim insallah :)
Tesekkurler canim..evet duayi bitirmeye calisiyorum bir yandan..rabbim hepimize nasip etsin insallah
Kuzum insallah cok sagol hepimizin guzel haberleri olsun insallah :)Ayyy çok sevindim yaaa sağlıkla gelsin devamı canım , bir tane güzel haberimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?