Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla fena gaza geldim benimde test yapasim geldi
@Veson o zaman sence 13 de oldu bu çatlama diymi bende haftaya salı giderim test yaptırmaya olur mu belki beta da baktiririm
Progesteron baktıracaksan yanında Beta da baktırırsın.elmol dü sanırım o kan zaten çıkacak bari Beta da bakılsın diyen :))

Cnm stres yapıyorsan bu mevzulardan uzak dur belki bu şekilde Bebeğin gelecek hadi hayırlusı

denizege34 nasılsınn bilerek mi gelmiyosum etkilenmemk için transfere daha var dimi

Yok tatlım annemdeyim, cok fırsatım olmuyor. Ama tabloları takip ediyorum senin, Melissa nin sonuçlarını bekliyorum heyecanla. Leyla nin da çok güzel gidiyor. Transfer aralık başına denk gelecek sanırım daha var.

Kizlar benim regl yogunlasti.. :/ galiba daha yeni mi oluyorum bilmen :/

@Cok da Seyapmamak Lazim senin kan testi için erken değil mi cnm. Ama progesteron güzel çıkmış. Dr a gidiyorsun sanırım güzel haberlerle gel inşallah. Ben biraz fransızim şu an ne neden noolmus bilemedim☺
ben özet geçiyim veson perş hist olcak cokta sey..... da muayeneye gidiyo tüp doktoruna sanırım hist mi önericek diye merakla bekliyoruz ikisininde yapışıklıktan çıktı konu

Kızlar sonuç çıkmış 0.0 progesteron 26 çıkmış yumurta var sperm var bebek yok 4 ten sonra da hastane durumunu yazarım. Melissa81 inş senden güzel haber gelir ..
o nasl sonuç ya hiç 0.0 görmemiştim 0.1 fln yazıolar genelde neyse doktor ne dicek bakalım bekliyoruz bizi merakta bırakma

Hayırlısı olsun canım ya senin yumurta gayet kaliteli nasip ne zaman bakalım
Peki yum fazla olsaydı progestan değeri de fazla mi çıkardı bu tek yumdan midirki sen baya yaptirdin ya basıldı değerler hatirliyomusun

Hayırlısı olsun canım ya senin yumurta gayet kaliteli nasip ne zaman bakalım
Peki yum fazla olsaydı progestan değeri de fazla mi çıkardı bu tek yumdan midirki sen baya yaptirdin ya basıldı değerler hatirliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…