Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben özet geçiyim veson perş hist olcak cokta sey..... da muayeneye gidiyo tüp doktoruna sanırım hist mi önericek diye merakla bekliyoruz ikisininde yapışıklıktan çıktı konu
Bu özete çok güldüm ya emin gibiyim yani kızlar başka açıklaması yok yani. kürtaja kadar 2 kere hemen hamile kaldım. şimdi neden olmasın eğer yapışıklık önemsizse . 1.5 seneyi de geçti artık. demekki sperm gidemiyor ileriye . yada yumurta çıkamıyor aman ne bileyim ya. biri 500 işlem yapmamız lazım durumun feci diyor öteki tedaviye gerek yok kendiliğinden olur diyor. bakalım bu ne diyecek

senin nickte pek uzun oldu bence de kürtajdan sonra olmuyosa demek ki kürtajdan kalan bişey var bu şüpheni de sçyşe istersen doktora

Peki yum fazla olsaydı progestan değeri de fazla mi çıkardı bu tek yumdan midirki sen baya yaptirdin ya basıldı değerler hatirliyomusun
Canım bilmiyorum ama 4 yumurtada 17.8 çıktı hamileydim 2 yumurtada 11 çıktı değildim zaten artık yaptırmayı düşünmüyorum beni heycan basiyo sonra

Kizlar Veson Elcanki zafrina89 elmol xpreiaZ LeYLa_21 ve etiketlemeyi unuttugum tum arkadaslarim sonucum 70 cikti 12. Gun bugun .catlatma ignesi etkisi olabilirmi halaa??
Hayırlı olsun Can'ım iğne etkisi değildir
Kizlar Veson Elcanki zafrina89 elmol xpreiaZ LeYLa_21 ve etiketlemeyi unuttugum tum arkadaslarim sonucum 70 cikti 12. Gun bugun .catlatma ignesi etkisi olabilirmi halaa??
hayırlı olsun Can'ım çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah

LeYLa_21 Leyla cnm, dpo 12 desin ateş yükselişe geçmiş :) ovu testlerinde son durumun ne ?
En son dün akşam yaptım topice atmıştım canım ama hala çizgi çıkıyor ama tam koyu değil..adete 4 gün kala ovulasyon testi benim hiç ikinci çizgi çıkmazdı. Inşallah hayra delalet olsun..
bukadar gazla leyla abla nasıl gaza gelmdi bilmem LeYLa_21
Artık sakinim canım.. Ben herşarta kendimi hazırlıyorum... Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım..
Gözün aydın canım. Nihayet şeytanın bacağını kırdık. Bir hamiş haberi geldi sende ayağını sürü bizde arkadan gelelim inş canım...

bütün ümidim tükendi şuan 2. çizginin izi bile belli diil nida klomen yolları gözüküo heralde bana
Demekki ilacın etkisi bitmiş inşallah sen de güzel haberi alırsın.ama olumsuz olursa da pes etmek yok ilk tedavi bu .bu sefer olmazsa Mörel bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…