Tatlim telefonuna fertility friend programini yukle uye ol hergun ayni saatte yataktan kalkmadan once dil altindan atesini olc ve kaydet..
cok sagol canım ne zamn baslıyım olcmeye yarın acık eczane alıyım dıyorum dereceTatlim telefonuna fertility friend programini yukle uye ol hergun ayni saatte yataktan kalkmadan once dil altindan atesini olc ve kaydet..
ztn bukdr zaman nasl durdu bilmem artık bütün gün çıkartmazsn ağzından :)
zafrina89 kuzummm nice mutlu yillara rabbim insallah müjdeli bir mucize gondersin yuvana canim..
aminnnnn tatlımmm :*
ay ayyy ayy takviminde ki ciciliğe bakın .... maşallah yeni annemize ve bebekinehayırlı olsun şekerimm. darısı topiğimizin bütün tatlışlarına
aminnnnn tatlımmm :*
Benimkine de bir baksan yorumunu merak ediyorum 12. Gün ovitrelle oldum ama çizgi 11 de 2 yum vardı acaba ff doğru mu söylüyor
Google çeviriden ve ilk sayfadan yardım al cnm takıldığın yerleri de foto yollayarak sorabilirsinkızlar uygulamayı play store dan ındırdım de ıngılızce bu anlamadım
Geçen gün kızlar da bahsediyordu aynı diziden onları da ağlatmışKızlar bu saatte ağla ağla bi hal oldum normalde hiç dizi izleme huyum yoktur pek tv ye bakmam yatacakken tv de anne diye bi dizi başladı isminden sebep yatmayıp biraz bakayım dedim demez olaydım ağlamaktan bi hal oldum biz bi evlat sahibi olmak için can atıyoruz acaba gerçekten böyle anneler var mı kıymet bilmeyen
Iyiyim cnm çok şükür haftaya Perşembe hist oluyorum beklemedeyim bir süre korunma verecek Dr hayırlısı Aramıza dönmene sevindim:)Veson naber canımcım ?
çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinzafrina89
musmutlu geçsin ömrün inşallah . sevdiklerin sen bebeğiniz ve huzurunuz daim olsun. allah hep güldürsün yüzünü. nice nice mutlu mutlu yaşlara tatlım. iyi ki de doğmuşsun. inşallah bebeğin de 2 güne müjdesiyle gelir
Eki Görüntüle 1904548
teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?