İyiki varsın canım. Seni çok seviyorum sümbülüm.. Sonu ne olursa olsun sözlerin bana moral oluyor canımcım.
Nice mutlu senelere tatlışım.. Sağlıkla sıhhatle sevdiklerinle inşallahteşekkürler canım
Ay nihayet güzel bir haber :) Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin canım@8403BHC @Neslihaann kizlar cok tesekkur ederim darisi tum isteyenlere sizlerede sagliklica insallah :)
Aminnn canim benim..rabbim sizlerede saglikla nasip etsin insallah :)Ay nihayet güzel bir haber :) Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin canım
Abla sen ne zaman test yapican :) bi test yapaydin artik bolmus evde.Nice mutlu senelere tatlışım.. Sağlıkla sıhhatle sevdiklerinle inşallah
..
Sende son durum nedir canım?
ay ayyy ayy takviminde ki ciciliğe bakın .... maşallah yeni annemize ve bebekinehayırlı olsun şekerimm. darısı topiğimizin bütün tatlışlarına
saol canımzafrina89 dogum gunun kutlu olsun tatlim nice mutlu senelere.
Canım kontrol 10. Gündü doktor iğneyi 12. Gün vur dedi ama iğneden önce çatlama ihtimaline karşı 11. Gün çalış dedi gerçekten çatlamış demiyani 11. gün yumurtalara bakıldı ve çatlamamıştı bu yüzden ertesi gün iğne vuruldun öyle mi ? ff 11. günü ateşten doğru tahmin etmiş görünüyor tabloya bakarak
Cnm benim ya inşallah gerçek hcg yi de görürsün6 yıl aradan sonra iğne etkisi de olsa 2. Cizgiyi görmek güzelmiş
Saol canım inşallah ümitsiz olmak istemiyorum ama yinede cok burugum yaa ne desem boşCnm benim ya inşallah gerçek hcg yi de görürsün
Bata kadar yapmıycam canım.. Pazartesi gelen giden olmazsa yaparım gülüm...Abla sen ne zaman test yapican :) bi test yapaydin artik bolmus evde.
Kız sen nerelerdesin tatlım? Hiç görmüyorum seni topicte..zafrina89 canim iyi ki dogdun insallah bebisinle gecirecegin bir yil olur
Moralini bozma inşallah hamile kalacaz gülüm...6 yıl aradan sonra iğne etkisi de olsa 2. Cizgiyi görmek güzelmiş
Duanızı eksik etmeyin gülüm.. Inşallah Bizlerde güzel haber alalım ve sizlerede verebilelim...
Ateş'e göre çatlamış cnm Yükseliş gayet güzel biraz daha yükselirse belki 13 e kayar yoksa 11 de kalacak çizgi.bugünü de değerlendirecek misiniz?Saol canım inşallah ümitsiz olmak istemiyorum ama yinede cok burugum yaa ne desem boş
Yalnız benim ateş niye böyle ya yukselmiyor hiç catlamama ihtimali yoktur demi catlamistir gününü tam anlamasak da dimi
Esimin şehir dışına çıkma ihtimali var gitmezse değerlendiririz ne olur ne olmaz belki arkadan yum felan vardirAteş'e göre çatlamış cnm Yükseliş gayet güzel biraz daha yükselirse belki 13 e kayar yoksa 11 de kalacak çizgi.bugünü de değerlendirecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?