Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kendi yaşıtları mı geçtim benden 3 4 yaş küçük kardeşimin arkadaşlatı bile hamile ağlamak geliyo içimden sürekli eşime dedim bu ay da olmadı olsun üzülme sen bida deneriz diyo

Kızlar açıp netten izlicem çok merak ettim şu diziyi

Aa şaşırdım ben şimdi hemen ertesi gün ateş yükseliyor diye biliyoruz biz bu dediğin progestan da sorunu olan için mi ay kaç aydır benim tahminimden geç çekiyor cizgiyi ff bu bahsettigin şeyden mi acaba
Yaa bende şaşırdım. Ama o kadarını bilmiyorum. Ama tam takip için ve ilişki günlerinde bunu baz almalısın dedi. Yani yumurtanın çatladıktan hemen sonra progesteronda salgılanmazsa ertesi gün ateş yükselmeyebilir. İki üç gün sonra ateş yükselebilir. Bana mantıklı geldi ama emin değilim.

kendi yaşıtları mı geçtim benden 3 4 yaş küçük kardeşimin arkadaşlatı bile hamile ağlamak geliyo içimden sürekli eşime dedim bu ay da olmadı olsun üzülme sen bida deneriz diyo
Cnm üzülme diyeceğim üzülmek elde değil.bu ilk deneme inşallah Yerleşme diyeceğim ki inşallah da Öyledir inşallah en kısa zamanda olacak senin ben inanıyorum

Cnm üzülme diyeceğim üzülmek elde değil.bu ilk deneme inşallah Yerleşme diyeceğim ki inşallah da Öyledir inşallah en kısa zamanda olacak senin ben inanıyorum

Canım üzülme Rabbim verecek ve sende güleceksin... vaktini bekliyor...sabır.. inşallah güzel günler yakın

Mendilini hazırla
Benim cesmeler hep hazır zaten haberleri bi kere ağlamadan izlediğim yoktur aslında hep komedi izlerdim ya da fantastik filmler falan bu sene çok değişti işten geliyorum evlilik programına takılıyorum haberler sonra da bi tane dizi bulunca bakıyorum niye böyle oldum ki

Sağolasın canım.
En iyisi yatak odasıyla arayı iyi tutmak:)
Türk doktora göründüm ya iyi geldi bana.
Birde doktor dedi ki kilo vermelisin. (70 kiloyum. Boyum 1.55) İnsülin direnci olabilir. Ve bu hamile kalmayı zorlaştırır. Bugün diyete başladım. Belki böylece diyetle uğraşırken kafadan da atabilirim.

Benim görümcem 3.cüye hamile... Deli olasım geliyor bazen.. Bazen amannnnn diyorum.. Sıkma güzel canını tatlım. Ne yapalım buda bizim imtihanımız... Rabbim nasip edecektir mutlaka... Dualarımızı eksik etmeyelim...

benim okuduğum kitaplar izlediğim filmler hep gerilim cinayet polisiye bilim kurgu bi ağlama havası bana da geldi bu yıl psikolojim öyle bozuldu ki bugün fener alayı vardı orda bile gözlerim doldu insanların cumhuriyet coşkusuna hiç iyi diilim hiçç

Aynen cnm sık sık ilişki ateş yükselene kadar en azından :)Kafanı dağıtırsın inşallah cnm takmayınca daha kolay oluyor derler

öyle ablacım kimisi istemiyorum diye ağlıo kimisi bizim gibi istediğinden herkesin imtihanı farklı

yerleşme olsaydı idrarda çıkmazmıydı ki gelmezse pzt sabah yaparım test gelcekse de yarın gelir çok uzamaz inşallah ztn 1 tane yumoş vardı onunda çatladığına eminiz kist olmamıştr :) bknz:kistle kafayı bozan kadın

Bu tam benim sikintima cevap oldu. ya ağrı oluyor akıntı oluyor ff benim tahmin ettiğim belirtili günlere değil başka güne cizgi çekiyor demekki progesterondanmis ay çok saol canım ya boşuna sitres yapiyomusum @Veson sence de boylemi benim yum bu şekilde olabilirmi

bende 168 im 67 kilo normalde 55 kiloydum evlendim balon oldum nolduysa 60ı bile görmemiştim evlenmeden önce bende zayıflayabilsem iyi aslında ama 2 yıldır takıldım 67 e ne iniyo ne çıkıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…