- 5 Mayıs 2013
- 33.910
- 41.592
- 798
Bu inofolic lekelenme yapar mı acaba.Pazartesi doktora gideyim iyisimi.
Benim iki damla geldi daha da gerisi yok. Yumurtalar fazla mı hareketlendi acaba. Bende bi kere daha olmuştu ama o pespembeydi bu bariz koyu renkli. Allahım hayır eylesinBu ay herkeste lekelenme olmaya basladi :/
Amiin canim benim.. insAllah buyuyorlardir hemen catlarlar :))Benim iki damla geldi daha da gerisi yok. Yumurtalar fazla mı hareketlendi acaba. Bende bi kere daha olmuştu ama o pespembeydi bu bariz koyu renkli. Allahım hayır eylesin
Gunde 1 kullaniyorum bendede kanama yapmadi3 ay kullandım bende yapmadı.
Bugüne kadar içtiğim hiçbir ilaç beni progestan gibi yapmadı Allahım o neydi öyle beni sersem gibi yapıyordu baş dönmesi el ve ayaklarımın canı çıkıyordu sanki iğrenç bişey doktor kesti diye çok sevinmistim :)Kız inan gözlerimi açamadım kaç saattir progestan da aynısını yapıyo bana
Canim mevsimsel sanirim ben de bu ay bogurtlen kuru yapiyorum ve inofolic kullaniyorum bu ay ikikere lekelenme oldu akintinin icinde peceteye gelen ip gibi kan lekesi. ovulasyon testin vars yap daha net olurKızlar çok önemli.. lavaboda pembe akıntı geldi bir iki damla.. yumurtam çatlıyor mu ya bu kadar erken olur mu? Perhizde eşim nolacak şimdi randevuyu erteleyelim mi? Kafamda deli sorular
Evet o tam facia zaten Buda uyku yaptı fena yaa benim doktor folik asitten başka bişey demezdi bu defa rahim ince geldi sanırım pazartesi dicem ama çalışıyorum sabah aldığımda bu ilaç inanılmaz uyku yapıyo diyeBugüne kadar içtiğim hiçbir ilaç beni progestan gibi yapmadı Allahım o neydi öyle beni sersem gibi yapıyordu baş dönmesi el ve ayaklarımın canı çıkıyordu sanki iğrenç bişey doktor kesti diye çok sevinmistim :)
Ayy evet ya bugun netten izledim ne agladimmmAy bu anne dizisi ne kadar acıklıymış
Aa şaşırdım ben şimdi hemen ertesi gün ateş yükseliyor diye biliyoruz biz bu dediğin progestan da sorunu olan için mi ay kaç aydır benim tahminimden geç çekiyor cizgiyi ff bu bahsettigin şeyden mi acabaVeson canım iki sorum olacak.
1) Yumurta kaç mm de çatlıyor. Ve ne kadar sürede büyür?
2)Doktora ateş ölçme yöntemini söyledim. Çok net yumurtladığımı görebiliyorum dedim. Dedi ki ateş yükselmesi progesterondan dolayı ve progesterondan hemen yükselmeyebilir. Yani yumurtanın çatlaması ateşin yükselmesinin a 2-3 gün önce olmuş olabilir. Sen ne düşünüyorsun?
Tamamini izleyemedim benim yüreğim dayanmıyor ya izlediğim kadarı yettiAy bu anne dizisi ne kadar acıklıymış
Sagol canim darisi basiniza insallahSelamlar kızlar. Herkesler iyi inşallah?
Melissa hamileymişssin canım tebrikler. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Veson canım sende iyisin inşallah?
Bu ay dereceyi tam olarak bıraktım:) şimdilik.
Önümüzdeki perşembe Almanya'da döneceğim. Cuma(dün) burada bir doktora göründüm. Vajinal muayene yaptı. Dedi ki yumurtalıkların temiz görünüyor. Yumurta rezervinin iyi dedi. Sağ tarafımdan geliyormuş yumurtalar. En büyüğü 14 mm imiş. Salı tekrar gel bakalım dedi. Ona göre bir şey önereceğim dedi ama ne olduğunu demedi.
Veson
Ay bu anne dizisi ne kadar acıklıymış
yumurta günde 1-2mm gibi büyüyor 18-20 mm de de çatlıyor aşağı yukarı :)Veson canım iki sorum olacak.
2)Doktora ateş ölçme yöntemini söyledim. Çok net yumurtladığımı görebiliyorum dedim. Dedi ki ateş yükselmesi progesterondan dolayı ve progesterondan hemen yükselmeyebilir. Yani yumurtanın çatlaması ateşin yükselmesinin a 2-3 gün önce olmuş olabilir. Sen ne düşünüyorsun?
20-22 mm de çatlar günde 1-2 mm büyür ama kişiden kişiye değişir.Veson canım iki sorum olacak.
Ayy evet ya bugun netten izledim ne agladimmmrabbim boyle insanlar var mi diye..offf
Izlerken migrenim tuttu yaTamamini izleyemedim benim yüreğim dayanmıyor ya izlediğim kadarı yetti
Hiç deme ya Tekrarını koymuşlargeçen söylemiştim ya yüreğim dayanmadı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?