Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen cnm gelecekse yarın gelsin çok bekletmesin bizi ümitlendirmesin.benim bu ay ilk kez 2 gün sökülmedi ben bile ümitlendim.ateş düştü benim adet söküldü.bakalım sabah ateşin kaç çıkacak.

Aynen cnm gelecekse yarın gelsin çok bekletmesin bizi ümitlendirmesin.benim bu ay ilk kez 2 gün sökülmedi ben bile ümitlendim.ateş düştü benim adet söküldü.bakalım sabah ateşin kaç çıkacak.
senin ateş düşüyo anlıosun beni ateşte garip geçen ay 36.6 ile gelmiş bugünkü ateşte 36.6 idi bakalım hayırlısı dicez mecbur napalım :)

Olabilir cnm geçen gün bir arkadaş kendinden çok emindi mavi çizgi çekmişti.ff 2 gün sonraya çekmişti.hatta hepimiz niye çektin çizgiyi demiştik.bazı aylar progesteron geç salgılanıyor olabilir.ama bu ay senin ateş iğneden bile önce Yükseldi.bu tez bu ay geçerli değil anlaşılan:)).

Bende misafirlikten geliyorum bi kadın vardı 2 yaşında kızı var karnı burnunda hamile yine.sanki Rabbim sınıyor bizi nereye gitsem hamile çıkıyor karşıma Allahım bize de nasip et yoruldum evlat hasretinden benimde mis kokulum olsun artık

Ovu testi ya da doktor kontrolünde takip edip anlayabilirsin canım. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin sana bana bize hepimize inşallah

bende 168 im 67 kilo normalde 55 kiloydum evlendim balon oldum nolduysa 60ı bile görmemiştim evlenmeden önce bende zayıflayabilsem iyi aslında ama 2 yıldır takıldım 67 e ne iniyo ne çıkıo
zafrina89 senin boyun varmış gene canım ya.. benim o da yok. Sırf kürtajdan sonra 6 kilo aldım.. sıkıntı stres. Ama bugün kesin karar verdim. İnşallah vereceğim o kiloları

Yok yok kesinlikle bu ay icn geçerli diil
Zaten bir gün önceki muayenede 19 mm demişti demekki 20 mm olunca catliyosa bir günde de 1 mm buyuduyse catladi demekki garibim diğeri de 13. Gün catlamistir inşallah da kist felan olmaz hayırlısı bekleyip gorecez bakalim

Ovu testi ya da doktor kontrolünde takip edip anlayabilirsin canım. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin sana bana bize hepimize inşallah
Ben ovu testini de pek beceremedim anlayamadım tam koyuluk olmadı daha çok sitrese girdim amin canım insallah

İnşallah cnm inşallah birinden biri bebek olarak geri döndün sana

Google çeviriden ve ilk sayfadan yardım al cnm takıldığın yerleri de foto yollayarak sorabilirsin
olmio canım ya sadece ovulasyon takvımı olusturabıldım play storedan ındırdım ama ıngılızce

ayhh evet bende bugun gordum tv de azcık baktım dayanamadım kapattım ya

Kızlar bu telefonun otomatik saat ayarlarını nerden kapatıyoruz ya alarm kuran arkadaşlar siz de Kapatın yarın sabah bir saat fark olmadın ateşlerde

Kızlar bu telefonun otomatik saat ayarlarını nerden kapatıyoruz ya alarm kuran arkadaşlar siz de Kapatın yarın sabah bir saat fark olmadın ateşlerde
tv de operatörler önlem aldı telas etmeyın ..saatı almayacak tlf dedıler canım ama

Müdahale etmeyecek ikiz amlamadım haberlerde otomatik saat uygulamasını kapatmayı unutmayın diyordu ben mi yanlış anladım
kanallarda kafayı yedı sanırım yaa ben dun ızledım operatorler onlem aldı telas etmeyın dıodu

Evet o arkadaş benim yumurtlama kanaması oldu, aşırı ıslaklık hissi, aşırı diyorum çünkü ıslaklık pantolonuma bile geçmişti ve yumurtalıklarımda hafif Ağrı'lar vardı.Ff ilk önce benim dediğim güne çizgi çekti ama ısı artışım Yavas Yavas yukseldigi icin 2 gun sonraya kaydirdi cizgiyi. Bu sebepten mavi çizgi çektim . Ama dpo normalden 2 gün uzun sürdü. Acaba diyorum ff nin çektiği gün mü doğru gündü ???? Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…