Hsg de yapışıklık GÖRDÜ hem onu düzeltelim hem de bir bakalım içeriye çıplak gözle belki kaçırdığınız birşey vardır belki dedipeki bir problem gördükleri için mi yapıyorlar yoksa her şeye bakıldı bir sorun bulunamadı bir de rahmin içine mi bakalım diyorlar ? tıp harika bir şey ya gerçekten de. Allah iyi insanların yardımcısı olsun onları dar da koymasın inşallah
Süpersin ya ben cevap vermeden cevaplamışsın:))vesonda hsg de yapışıklı gözükmüş düşüklerin sebebş olabilir diye gördüklerinden onu düzeltecekler
Sağol canım amin inşallah..Kizlar ben de sizleri özlüyorum ama bu ara okul cok yogun, kv bende ama hepsini gectim her turlu zaman buluyorum buraya ben de boyle bir moral bozuklugu bir gerginlik var. Sanirim havalar etkiliyor. Girip hepsini okuyup cikiyorum.Veson LeYLa_21 zafrina89 bu arada leyla abla yine gecen seferki gibi teste diretiyor nasil icin rahat edecekse insallah sonu olumlu olsun
tablon çok iyi. keyfinde yerinde gibi geldi banaateşin düşmemiş ve dpo13 desin yarını merakla bekliyoruz . müjde var galiba
Inşallah müjdeli haberi vermek nasip olsun gülüm... Amin
bence yarın test zamanı. yarın yapabilirsin.
ya bu ay kafayı yemezsem bida yemem heralde leke geldi dediğimin üstüne 4 kere gittim leke fln yok @sumbulkokusuDur kotuyu dusunme hemen atesinde guzel gidiyor kendini yorma canim insallah yerlesmedir
Inşallah yerleşme olsun canım..ya bu ay kafayı yemezsem bida yemem heralde leke geldi dediğimin üstüne 4 kere gittim leke fln yok @sumbulkokusuVeson gelcekse gelse de kurtulsam
İnşallah gelmez cnm inşallahya bu ay kafayı yemezsem bida yemem heralde leke geldi dediğimin üstüne 4 kere gittim leke fln yok @sumbulkokusuVeson gelcekse gelse de kurtulsam
gelir gelirİnşallah gelmez cnm inşallah
İnşallah yerlesmedir insallahya bu ay kafayı yemezsem bida yemem heralde leke geldi dediğimin üstüne 4 kere gittim leke fln yok @sumbulkokusuVeson gelcekse gelse de kurtulsam
Yok cnm bu kadar erken olmaz yaKızlar çok önemli.. lavaboda pembe akıntı geldi bir iki damla.. yumurtam çatlıyor mu ya bu kadar erken olur mu? Perhizde eşim nolacak şimdi randevuyu erteleyelim mi? Kafamda deli sorular
yooo cnm estrafem bende uyku yapmadi ama kisiden kisiye değişir.Kızlar estrofem kullananlar gözümü açamıyorum bu çok mu uyku yapıyo
Kız inan gözlerimi açamadım kaç saattir progestan da aynısını yapıyo banayooo cnm estrafem bende uyku yapmadi ama kisiden kisiye değişir.
Bende de uyku yapmadi canimKızlar estrofem kullananlar gözümü açamıyorum bu çok mu uyku yapıyo
Bu inofolic lekelenme yapar mı acaba.Pazartesi doktora gideyim iyisimi.Yok cnm bu kadar erken olmaz ya
Bu ay herkeste lekelenme olmaya basladi :/Bu inofolic lekelenme yapar mı acaba.Pazartesi doktora gideyim iyisimi.
Cnm inefolic ben hiç kullanmadımBu inofolic lekelenme yapar mı acaba.Pazartesi doktora gideyim iyisimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?