günaydın cnm sağol :) ben sabahlari hep 7-8 gibi kalkarim aliskanlik oldu :) sen nasilsinGünaydın hayalcim nasılsın? Sende erkencisin bu sabah tatlım..
Bende iyiyim canım sağolasın. Uyku tutmadı öyle nette geziniyorum.. :))günaydın cnm sağol :) ben sabahlari hep 7-8 gibi kalkarim aliskanlik oldu :) sen nasilsin
Anladığım kadarı ile programa kaydolmuşsun ama yüklenmiyor bilemedimset reset var orayı oynamıyorum ondan mı bılemedım
Aynen öyle olmuş cnmVeson bnm ateş çakıldı bugün gelir kesin kırmızılar
Ya otamatikten çıkardım ben ama yine de telefon saati değiştirmiş hiçbirşey anlamadımGece erken yatmıştım saat kurbanı oldu ateşimotomatikten çıkarmayı unutmuşum
Tamama basmamışsındır..Ya otamatikten çıkardım ben ama yine de telefon saati değiştirmiş hiçbirşey anlamadım
Canım benim inşallah dediğin gibi olur inan bunu öyle çok istiyorum ki eşim ve yavrum için en cokda, evimizin bu mucizeye çok ihtiyacı vartsefem28 ateş çok güzel yükselmiş cnm çalışmalar da güzrl inşallah bu ay yüzün Güler
oparatörler değiştirmemiş heralde saati benim ki değişmemişYa otamatikten çıkardım ben ama yine de telefon saati değiştirmiş hiçbirşey anlamadım
Insallah olacak de oyle dusunme. Mesaji guzel gonder sen evrene.günaydın kızlar benim moral yine diplerde sanki hiç olmıcak
İnsallah tatlım Rabbim hepimizi sevindirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?