Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akşam yada sabah yapacam inşallah gülüm..

eh söküldü sayılır çoğaldı ama hala kahverengi ateş diplerde ümit kalmadı yani bu ayın karı sen oldun aramızdan hamile kalanlar olunca umut oluo seviniyorum :)
Canim benim umut her zaman var insallah onumuzdeki ay olacak moralini bozma devam et birakma sakin inaniyorum ben yakin zamanda alicaksin iyi haberi.

Evet cnm ihmal etme.bebek olur diye hiçbirşey yapamıyoruz sonra

Güxel sonuçlarını bekliyoruz inşallah aşılama tutmuştur

zafrina89 cnm ümidini yitirme siz gençlerden çok ümitliyim inşallah çok yakında Bebeğin gelecek üzme kendini

LeYLa_21 ay abla deli edeceksin beni.. bugun yapar misin su testiii??? Guzel haberlere ihtiyacimiz var.. seninki pozitif cikacakkkkkkk Allahin izniylee.. kac gunlerdir benim de basimda hep hafif bi agri var.. lekelenmem kesildi gibii benimde o biraz moral oldu..
zafrina89 canim senin ilk clomen deneyimindi.. genelde herkes 2 de hamile kalıyo.. atesin guzel
İlerlemisti, rahmin kendini hazirliyor insallah.. bu inofolic ile destekleyerek devam et bence.. moralini bozmaa :) hepp beklemedigimiz anda olacak.. kirmizilari gorunce hepten dibe çöküyoruz.. benim lekelenme 12 gun surdu kafayi yicek gibiydim.. simdi kesilmesi biraz rahatlatti.. bugunde hic gelmezse iyice mutlu olcm.. gelmez insallah.. hatta 9 ay hic gelmesin :))

Bende kimyasal yaşadım ..15 gündür devam ediyor lekelenmeler iyi..doktor size de tekrar beta hcg istedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…