- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Bende baktım otomatikte bile değilmiş telefonum yinede değişmiş eşimin değişmemiş iyi oldu sana diyo iphone alalım demişti bana ben ısrarla android almıştım o yüzden telefon hakkında hiç şikayet etme hakkım yok :)Ya otamatikten çıkardım ben ama yine de telefon saati değiştirmiş hiçbirşey anlamadım
regl mi geldigünaydın kızlar benim moral yine diplerde sanki hiç olmıcak
Canım moralini bozma ya. Bak daha yaşında genç.. Rabbim verecek inşallah.. Bol bol dua et. Sabır, şükür ve dua çok önemli...günaydın kızlar benim moral yine diplerde sanki hiç olmıcak
Inşallah canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ablacım..
böyle düşününce de üzülüyorum sizlerin başından neler geçmiş ne kdr süredir uğraşıyosunuz bnm daha ilk klomenim rahim filmim bile yok sadece hormon testi yapıldı okdrInsallah olacak de oyle dusunme. Mesaji guzel gonder sen evrene.
Ay evet esimin ki değişmemiş benimki değişmiş demekki androidler değişmiş halbuki kapatmistim akşamBende baktım otomatikte bile değilmiş telefonum yinede değişmiş eşimin değişmemiş iyi oldu sana diyo iphone alalım demişti bana ben ısrarla android almıştım o yüzden telefon hakkında hiç şikayet etme hakkım yok :)
ederim diye düşünüyorum dpktora gidiyim de bakalım ne dicek daha ilk defa kullanmıştm ara vermek istemiyorum
bnm de android eşiminde bizimkiler değişmemişAy evet esimin ki değişmemiş benimki değişmiş demekki androidler değişmiş halbuki kapatmistim akşamVeson söyleyince otomatik saati
Ooyle dusunme güzelim bize dusen hep ümitli olmak, verecek olan Rabbim hazinesi çok bol ona zor gelmez hiç bir zaman ama varki bir vakti onu bekliyorgünaydın kızlar benim moral yine diplerde sanki hiç olmıcak
En iyisi canm bencede devam et zaten yumlar tembel tedavisiz pek bir yol katedemiyoruz inşallah bu ay güzel sonuç alırsınederim diye düşünüyorum dpktora gidiyim de bakalım ne dicek daha ilk defa kullanmıştm ara vermek istemiyorum
Ah Leyla 2 gundur ufacık şeye ağlıyorum neden böyle oldu anlamadimCanım moralini bozma ya. Bak daha yaşında genç.. Rabbim verecek inşallah.. Bol bol dua et. Sabır, şükür ve dua çok önemli...
Inşallah canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ablacım..
Kızımla heidi izliyorum. Heidi nin büyükbabası ile duygusal bir ayrılık sahnesi vardı ağlattı beni ya..bugün duygusala bağladım valla...
Kuzum tam sokuldumu dun bir kac damla demistingünaydın kızlar benim moral yine diplerde sanki hiç olmıcak
Tesekkur ederim canim darisi basina tum isteyenlere rabbim sagliklica nasip etsin
Ben de 15.gün bile hcg de vardı 3.5 çıkmıştı..bünyeden bünyeye değişiyor..
eh söküldü sayılır çoğaldı ama hala kahverengi ateş diplerde ümit kalmadı yani bu ayın karı sen oldun aramızdan hamile kalanlar olunca umut oluo seviniyorum :)Kuzum tam sokuldumu dun bir kac damla demistin
Yazdım sanki canım ya.. Ne demiştin test konusunu sormuştun ona yazdım. Başka ne demiştin ablacım. Gözdenmi kaçtı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?