Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya otamatikten çıkardım ben ama yine de telefon saati değiştirmiş hiçbirşey anlamadım
Bende baktım otomatikte bile değilmiş telefonum yinede değişmiş eşimin değişmemiş iyi oldu sana diyo iphone alalım demişti bana ben ısrarla android almıştım o yüzden telefon hakkında hiç şikayet etme hakkım yok :)

günaydın kızlar benim moral yine diplerde sanki hiç olmıcak
Canım moralini bozma ya. Bak daha yaşında genç.. Rabbim verecek inşallah.. Bol bol dua et. Sabır, şükür ve dua çok önemli...
LeYLa_21 @XXYYXXYY tsefem28 inşallah sizlerden güzel haberler gelirr
Inşallah canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ablacım..
Kızımla heidi izliyorum. Heidi nin büyükbabası ile duygusal bir ayrılık sahnesi vardı ağlattı beni ya..bugün duygusala bağladım valla...

Ay evet esimin ki değişmemiş benimki değişmiş demekki androidler değişmiş halbuki kapatmistim akşam Veson söyleyince otomatik saati

Ah Leyla 2 gundur ufacık şeye ağlıyorum neden böyle oldu anlamadim

Dış gebelik topiginden bi arkadas vardi ben gibi dış gebelik ve düşük yapmıştı tarihlerimiz bile aynıydı 3. De de yine aynı olmuş ama benim kimyasal onun ki sağlıklı şimdi 3 aylık hamile çok sevindim moral oldu bana pıhtılaşmaya falan baktirmislar hamile kalınca iğne ve coraspirin kullanmış şimdi coraspirinle devam ediyormuş.icimde ki ümit hiç gitmiyor giderek büyüyor Rabbimin nasip edeceği saat geldiğinde gelecek yavrularımız üzülmek yok arkadaşlar.benim sözüm umutsuzluk yok DUA var.. dua edelim inancınızı yitirmeyin Rabbim nasip edecek insallah

Kizlar gunaydin. benim ve esimin telefon android benim almamis esimin almis. ikimizinde ayar kapali neye gore alindi bilmiyorum. herkeste durum ayni. bu arada LeYLa_21 abla ates coşmuş bence test test diye bagiriyor. zafrina89 canim hakkinda hayirlisi senin zafer yakin bence tedaviye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…