Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kacirmisim:)) girdim girdim baktim bi de. Yap abla sen bi gorelim. Ates cok guzell :)
Maşallah de kız. Dua et özgecim ya.. Inşallah bu sefer yüzüm güler...
Akşam yapmaya çalışacam canım. Olmazsa sabah ilk idrarla yaparım...

hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Veson geçen ay iki günde zor söküldü dedin ya benimde hala kahveve pıhtılı geliyo seninde öylemiydi neden böyle oldu ki bu ay herkese bişeyler oluo demek ki kışa giriş en çok kadınları vurdu

Yok cnm siyah değil.şöyle 2 gün pede hiç gelmedi sadece wc ye gidince akıntı pembe geliyordu.iki gün sonra ateş düştü kanama söküldü.ilk kez böyle oldu benim hep direk kanamam başlardı.ama şimdi bitmek üzere adet iki gündür ped simsiyah oluyor.aynen Dediğin gibi ne oldu bu ay ben de anlamadım

benim hep kahve ya da pembe başlar ama bukdr süründüğü bilmem neyse beklicez mecbur salıya randevu aldım dpktora

Kizlar az once pespembe bi akinti geldi su gibi??? İlkkkk defa boyle bi akinti görüyorum.. bulasan yerlerin kenarlari pembe ici su gibii:/ neden olabilirr??

LeYLa_21 leyla bu hamile tablosu artık canım. güzel haber var inşallah. yarına yapacak mısın testi ama bir şey diyeyim mi istersen de yapma bekle ki inşallah bebek var sa değer de artmış olsun yüksek değerle öğrenirsen kaygısız bir sevinç başlar yani test yapmamanı anlıyorum

canımcım teşekkür ederim iyi sayılır her ay yeni bir umutla aydan aya kosuyoruz işte

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Tabloma bakarsanız dün gece çalışma oldu bugün boş günümüz. Normalde ovulasyon 17. Günde oluyor bende ama bugün çok belirtilerim var ve 14. Gün olmasına rağmen ovulasyon testi yaptım sonuç pozitif. Sizce bugün çalışma olmalı mı yoksa gün aşırıya devam mı etmeliyiz ?

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar az once pespembe bi akinti geldi su gibi??? İlkkkk defa boyle bi akinti görüyorum.. bulasan yerlerin kenarlari pembe ici su gibii:/ neden olabilirr??
Canım tablona baktım son günlerde ateşinde bir düşüş olmuş, bu ovulasyon öncesi düşüş olabilir ve yaşadığın kanama ovulasyon kanaması olabilir. Ovulasyon testin varsa bir bakabilirsin.

kesinlikle bugun olmalı tam zamanı kaçar mı hiç

Selam kızlar mapusluk bitti geldim ben Allah'tan hastaneden çıkar çıkmaz yazmışım doktorun dediklerini yoksa 2 gün içimde kalacaktı

Veson Ameliyattan sonra hiç hamile kalamadım alakası olabilir mi dedim. ona istinaden biz zaten önermiyoruz , doplerle bakıp sende reflü var deyip ameliyat etmek doğru değil şimdi yoldan 10 erkek çevirsem hepsinde reflü çıkar zaten dedi.
Adeti bekliyorum randevu için. adet olunca randevu alıcam. yaptırcam histereskopiyi

Hani spermlerin kalitesi düşer falan deniyor ya o yüzden sorayım dedim yoksa kaçmaz tabi
Ya ben o kalitesi düşer işine pek katılmıyorum ff de inceledim genele bakınca hep üst üste en az üç günlük ilişkilerde hamilelik var hatta bazı günler çift ilişki falan hep böyle geneli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…