Maşallah de kız. Dua et özgecim ya.. Inşallah bu sefer yüzüm güler...Kacirmisim:)) girdim girdim baktim bi de. Yap abla sen bi gorelim. Ates cok guzell :)
Akşam yapmaya çalışacam canım. Olmazsa sabah ilk idrarla yaparım...LeYLa_21 ay abla deli edeceksin beni.. bugun yapar misin su testiii??? Guzel haberlere ihtiyacimiz var.. seninki pozitif cikacakkkkkkk Allahin izniylee.. kac gunlerdir benim de basimda hep hafif bi agri var.. lekelenmem kesildi gibii benimde o biraz moral oldu..
zafrina89 canim senin ilk clomen deneyimindi.. genelde herkes 2 de hamile kalıyo.. atesin guzel
İlerlemisti, rahmin kendini hazirliyor insallah.. bu inofolic ile destekleyerek devam et bence.. moralini bozmaa :) hepp beklemedigimiz anda olacak.. kirmizilari gorunce hepten dibe çöküyoruz.. benim lekelenme 12 gun surdu kafayi yicek gibiydim.. simdi kesilmesi biraz rahatlatti.. bugunde hic gelmezse iyice mutlu olcm.. gelmez insallah.. hatta 9 ay hic gelmesin :))
Aynen öyle çok haklısın canımEvet cnm senin geçen ayki tablon.bu soruların cevabını artık Rabbim bilir.zaten geldi geçti bunları düşünme boşver.sen yine de ateş iyice yükselene kadar ilişkileri Bırakma
İnşallah cnm inşallahGüxel sonuçlarını bekliyoruz inşallah aşılama tutmuştur
hepimiz için hayırlısı olsun inşallahLeYLa_21 ay abla deli edeceksin beni.. bugun yapar misin su testiii??? Guzel haberlere ihtiyacimiz var.. seninki pozitif cikacakkkkkkk Allahin izniylee.. kac gunlerdir benim de basimda hep hafif bi agri var.. lekelenmem kesildi gibii benimde o biraz moral oldu..
zafrina89 canim senin ilk clomen deneyimindi.. genelde herkes 2 de hamile kalıyo.. atesin guzel
İlerlemisti, rahmin kendini hazirliyor insallah.. bu inofolic ile destekleyerek devam et bence.. moralini bozmaa :) hepp beklemedigimiz anda olacak.. kirmizilari gorunce hepten dibe çöküyoruz.. benim lekelenme 12 gun surdu kafayi yicek gibiydim.. simdi kesilmesi biraz rahatlatti.. bugunde hic gelmezse iyice mutlu olcm.. gelmez insallah.. hatta 9 ay hic gelmesin :))
Yok cnm siyah değil.şöyle 2 gün pede hiç gelmedi sadece wc ye gidince akıntı pembe geliyordu.iki gün sonra ateş düştü kanama söküldü.ilk kez böyle oldu benim hep direk kanamam başlardı.ama şimdi bitmek üzere adet iki gündür ped simsiyah oluyor.aynen Dediğin gibi ne oldu bu ay ben de anlamadımVeson geçen ay iki günde zor söküldü dedin ya benimde hala kahveve pıhtılı geliyo seninde öylemiydi neden böyle oldu ki bu ay herkese bişeyler oluo demek ki kışa giriş en çok kadınları vurdu
benim hep kahve ya da pembe başlar ama bukdr süründüğü bilmem neyse beklicez mecbur salıya randevu aldım dpktoraYok cnm siyah değil.şöyle 2 gün pede hiç gelmedi sadece wc ye gidince akıntı pembe geliyordu.iki gün sonra ateş düştü kanama söküldü.ilk kez böyle oldu benim hep direk kanamam başlardı.ama şimdi bitmek üzere adet iki gündür ped simsiyah oluyor.aynen Dediğin gibi ne oldu bu ay ben de anlamadım
Ne zaman yasadin canim? Bu benim dusukteki kanamadan sonraki ilk kanamam yine ayni sekilde..Bende kimyasal yaşadım ..15 gündür devam ediyor lekelenmeler iyi..doktor size de tekrar beta hcg istedi mi
güzel geçsin inşallahBiz de senihistereskopi kamera ile içeri girip yapışıklık varmış onu düZwlteceklermiş umarım güzel geöer
canımcım teşekkür ederim iyi sayılır her ay yeni bir umutla aydan aya kosuyoruz işteKiziiz ablam nasilsin bu ara nettr bi sikonti yasiyorum zar zor girdim simdode baska telden duzelir duzelmez detayli konusuruz ozledim seni aklim sende kaldi birdr Leyla ablamda kaldi umarim herkes iyidir insaAllah rabbim dualrinizi tez vakitte kabul eyleisn sizi unutmadim sakin unuttum sanmayin dualarimdasiniz sizdr bizi unutmayin dualarinizda rabbim her daim yar ve yardimcimiz olsun :)
Canım tablona baktım son günlerde ateşinde bir düşüş olmuş, bu ovulasyon öncesi düşüş olabilir ve yaşadığın kanama ovulasyon kanaması olabilir. Ovulasyon testin varsa bir bakabilirsin.Kizlar az once pespembe bi akinti geldi su gibi??? İlkkkk defa boyle bi akinti görüyorum.. bulasan yerlerin kenarlari pembe ici su gibii:/ neden olabilirr??
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Tabloma bakarsanız dün gece çalışma oldu bugün boş günümüz. Normalde ovulasyon 17. Günde oluyor bende ama bugün çok belirtilerim var ve 14. Gün olmasına rağmen ovulasyon testi yaptım sonuç pozitif. Sizce bugün çalışma olmalı mı yoksa gün aşırıya devam mı etmeliyiz ?
Hani spermlerin kalitesi düşer falan deniyor ya o yüzden sorayım dedim yoksa kaçmaz tabi
kesinlikle bugun olmalı tam zamanı kaçar mı hiç
En son ki adetim 10 eylüldü..11 ekimde öğrendim 40 değerle..14 ekimden beri kanamam devam ediyor..Ne zaman yasadin canim? Bu benim dusukteki kanamadan sonraki ilk kanamam yine ayni sekilde..
Eee canım senin olumsuz bir geçmişin var..neden erkenden yapıp gereken önlemlerin alınmasını sağlamıyorsun..inş yüzün güler..Maşallah de kız. Dua et özgecim ya.. Inşallah bu sefer yüzüm güler...
Akşam yapmaya çalışacam canım. Olmazsa sabah ilk idrarla yaparım...
Ya ben o kalitesi düşer işine pek katılmıyorum ff de inceledim genele bakınca hep üst üste en az üç günlük ilişkilerde hamilelik var hatta bazı günler çift ilişki falan hep böyle geneliHani spermlerin kalitesi düşer falan deniyor ya o yüzden sorayım dedim yoksa kaçmaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?