Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hep boyleyim de yansitmiyorum size güzelim bu ay önceki ilaç kullanmalarima kıyasla daha bile sakinim gerçi ne yaparsak yapalım Rabbim ol diyecek ki olsun inşallah hiç dusmez atesim

sağol canım desteğin için...Allah razı olsun senden ve tüm kızlarımızdan canlarım...

sağol canım desteğin için...Allah razı olsun senden ve tüm kızlarımızdan canlarım...
Ay abla valla suan okdr mutsuzum ki senin sonucunun pozitif oldugunu dusunuyorum eger cikmis olsaydii cok mutlu olurdum.. kanamam hala devam ediyor benim. Bugun 13. Gun. Randevu aldim carsamba gunune ama cokk huzursuzum cok korkuyorum yaa (( neden boyle oldum ben ( insAllah sonucun hemen pozitif cikarr

Hayırlısı canım...bir tarafım yap diyor bir taraf bekle diyor..karışığım..

amin gülüm inşallah...inşallah dediğiniz gibidir...mevsim değişiminden olabilir ama yinede baktır doktora..inşallah iyi olur senin içinde tatlım..korkma...

olur tatlım böyle şeyler hepimizin başına gelir kötüye yorma kadınlık hassas bir durum basit bir şeydir telaşlanma

Yok cnm öyle birşey Kafan rahat olsun inşallah güzel geçer herşey

Melissa81 canım maşallahhhhhhh değerin güzel çıkmış..Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin..darısı başımıza olsun inşallah canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…