ateş güzel gidiyor ama adet gününe yakın zamanda nasıl olacak oda önemli DPO kaçta adet oluyosun normalde biliyormusun ?Kızlar tabloma yorum lütfen
Ay bende hiç bir belirti yok yine olmadı mı acaba hiç akıntı felan da yok ya deli olcam kızken nefret ederdim akıntıdan şimdi olsun diye bekliyorum hiç camasirim kirlenmiyor ya
insallah Rabbim bu sefer yüzünü güldürür :) sabah bende heyecanla sana baktimhaklısın canım...1-2 gün daha geçsin en azından..ateşten anlarız zaten...
amin gülüm ..Allah razı olsun canımcım..duanı eksik etme tatlışım..
1-2 gün daha bekleyecem canım...sağolun kızlar...
amin gülüm..Allah razı olsun..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hayalcim...çok dua ediyorum Rabbime gerçekten..sabah çocuk yine sordu..anne kardeşim ne zaman doğacak diye...insallah Rabbim bu sefer yüzünü güldürür :) sabah bende heyecanla sana baktimgüzel haberlere ihtiyacımız var
Can'ım akıntıya takılma hiç.ben hamile kaldığım ay hiç akıntı yoktu hatta kuruluk vardı adet ağrılarım vardı bütün belirtiler adetten farksızdı bi tek sık idrara çıkma vardı değişik olarak. Akıntı adet geçtikten sonra oldu bende inşallah hamile kalırsın bu ayKızlar tabloma yorum lütfen
Ay bende hiç bir belirti yok yine olmadı mı acaba hiç akıntı felan da yok ya deli olcam kızken nefret ederdim akıntıdan şimdi olsun diye bekliyorum hiç camasirim kirlenmiyor ya
Canim son aylarda hep değişti az önce baktım hatta hep farklı olmuş ama en geç 16 en erken 12 ffye goreateş güzel gidiyor ama adet gününe yakın zamanda nasıl olacak oda önemli DPO kaçta adet oluyosun normalde biliyormusun ?
Bunu duyduğum iyi oldu inşallah olur bu ay inşallah ya evet aynı dediğin gibi gecen aylarda en azından yum haftası beyaz krem bi akıntı vardı bu ay hiç yok Acaba kullandığım ilaçlardan mi oldu anlamadımCan'ım akıntıya takılma hiç.ben hamile kaldığım ay hiç akıntı yoktu hatta kuruluk vardı adet ağrılarım vardı bütün belirtiler adetten farksızdı bi tek sık idrara çıkma vardı değişik olarak. Akıntı adet geçtikten sonra oldu bende inşallah hamile kalırsın bu ay
10 gün önce değerim 90 ndı ..vücudum ne kdr geç atıyor hcg yi..Canim daha cok küçükmüş bence korunmasan da olur.. doktor kontrolündeysen sor istersen.. benim doktorum korunmana gerek yok demisti, ki benimki nerdeyse 6 haftalık ve değeri çok 3000 ustuydu...
Benim akıntı var da noluyo sankiKızlar tabloma yorum lütfen
İlaçlar etkilemez zannetmiyorum ama benim iki hamileliğimde de kuruluk vardı belirtilere takılmayın bütün belirtiler adet tarihi geçtikten sonra başlıyor. Rabbim bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini hayırlısıyla nasib etsin inşallahBunu duyduğum iyi oldu inşallah olur bu ay inşallah ya evet aynı dediğin gibi gecen aylarda en azından yum haftası beyaz krem bi akıntı vardı bu ay hiç yok Acaba kullandığım ilaçlardan mi oldu anlamadım
Ay ne bileyim en büyük belirti deniyor ya insan olsun istiyorBenim akıntı var da noluyo sankiyine negatif yine negatif
Amin canım inşallah hepimize nasip olur özellikle bu topikteki bekleyen tüm kızlara Rabbim nasip eder inşallahİlaçlar etkilemez zannetmiyorum ama benim iki hamileliğimde de kuruluk vardı belirtilere takılmayın bütün belirtiler adet tarihi geçtikten sonra başlıyor. Rabbim bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini hayırlısıyla nasib etsin inşallah
Abla baski da yapmak istemedim ama sabahtan beri 10 kere girdim baktim. Yap artikkk :)şuanda gelen giden yok ama bilmiyorum canım...bakalım hayırlısı...inşallah Rabbim nasip etmiştir...
kızlar sabah yapamadım..yapınca hepinizi etiketlerim..duanızı eksik etmeyin canlarım...
24 ünde çatlamış olma ihtimaline karşı 1-2 gün daha yapmama kararı aldım canım...hayal yapsanda negatif çıkabilir geç çatlamışsa dedi..ona binaen yani...sende bir yorum yap lütfen..kafam çorba oldu gitti...Abla baski da yapmak istemedim ama sabahtan beri 10 kere girdim baktim. Yap artikkk :)
sabah bütün yorumları sana yapmış ...Veson nerdesin canım yazmadin hic
benimde akıntı var idrara sık çıkma ve ayaklarım çok üşüyor ya...Can'ım akıntıya takılma hiç.ben hamile kaldığım ay hiç akıntı yoktu hatta kuruluk vardı adet ağrılarım vardı bütün belirtiler adetten farksızdı bi tek sık idrara çıkma vardı değişik olarak. Akıntı adet geçtikten sonra oldu bende inşallah hamile kalırsın bu ay
Bende daha önce adetten önce çok belirti arardım ama hepsi boş çıkardı belki kişiden kişiye değişiyordur ama adet geçtikten sonra şiddetli akıntım başladı göğüslerim şişti. Tek fark sık idrara çıkmamdı gece 3 kere kalkar olmuştum beni test yapmaya iten tek neden buydu. Birde ben test yapmak için bekleme taraftarı değilim o yüzden hep adetten önce yapardım bekledikçe umudum artıyordu adet gelinceye sonu daha hüsran oluyodu test negatifse üzülüyodum belki ama kafam rahat oluyodu bişey yok diye stresden adetimde gecikmemiş oluyodubenimde akıntı var idrara sık çıkma ve ayaklarım çok üşüyor ya...
Emin misin tatlım göremedim bensabah bütün yorumları sana yapmış ...
Tesekkur ederim canim beni mutlu ettin..evet 400 civari cikti drum gebesin dediii boyle :) koyverdim bende soyledim herkese :))Melissa81 Can'ım sen beta ölçtürdünmü ben mi gözden kaçırdım katladı mı seni de merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?