Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman içinden gelen sesi dinle boşver sen bizi :)))

Sabah beri ütü yapıyorum 5 pantolon 12 gömlek sanırım bu benim için bir rekor en sevmediğim ev işi ütü kumaş pantolon utulemekten nefret ediyorum.o yüzden hiç toplu ütü yapmam sabahları kalkar lazım oldu mu 1 pantolon 1 gömlek ütülerim tamam.Yarın gidiyorum eşimin herşeyini yıkadım ütüledim artık 15 gün daha yokluğumda yeter bunlar

LeYLa_21 leyla abla test yapmadın galiba daha dimi tüm sayfalara bakamadım işlerim vardı hakkında hayırlısı olsun merakla bekliyorum

bende tam leyla ablanın durumuyla senin değere bakıyım diye girmiştim süper yükselmiş maşallah :) Alah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin kuzum insallah sagol rabbim insallah sanada en hayirli ve kisa surede nasip etsin insallah onumuzdeki ay sende boyle sevineceksin :)

Doktordan randevu aldim ben kizlar.. devlet hastanesinden.. kanamam hala kesilmedi ve enfeksiyon olusmaya basladi.. depresyon haline girdim yine

Reactions: iiz
Ablacim diyelim ki testin negatif cikti ? Dunyanin sonu mu ? Adet olana dek beklersin. Zaten misler gibi bi kizin var. illa ki olacak bi bebis daha senin. O ay bu ay olmaz yani. Ben testci kafasindayim hep. Ha israf mantigiyla yapmiyosan o ayri. Ama sen ki durmadan Ovu test yapmissin. Gebeligi de yap kurtul bence. Oldu da negatif cikti. Adet olana dek umut var hep :))

Tuğba canım ya kafamda soru işaretleri var 1 gün kaldı hsg ye benim herhangi bi şikayetim yok enfeksiyon yada mantara dair ama eğer içerde varsa hsg sırasında bu Rahime gider diye korkuyorum muayene relg iken yapmıştı mantara dair bişey soylememisti

Abla dpo15'tesin gun ici idrarinda da cikar artik. Ben dpo14'te ogleden sonra yaptigimda cikti. Catlattin valla bizi
sabredelim kızlar LeYLa_21 çok hassas erken öğrenince değer yüksek olmazsa onun korkusunu yasayacak geçsin 1-2 gün bir şey olmaz ben anlayabiliyorum onu bekliyor ki müjdeyi tadında yaşayacak biraz daha geçsin de hayal kırıklığı olmasın diyor .müjde gelsin de iyi olsun da önemli değil

Kızlar tabloma yorum lütfen
Ay bende hiç bir belirti yok yine olmadı mı acaba hiç akıntı felan da yok ya deli olcam kızken nefret ederdim akıntıdan şimdi olsun diye bekliyorum hiç camasirim kirlenmiyor ya
tatlım sen bu ay niye sabırsızlandın böyle daha dpo8 de görünüyorsun. 11-12-13 günlerden birinde çatlama olmuş belki de dpo6 dasın. bu ateşten şimdilik kesin bir şey söyleyemeyiz ama yükseliş çok çok iyi inşallah böyle sürer

Kendi bilir canım. Israr etmenin anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…