Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben o kalitesi düşer işine pek katılmıyorum ff de inceledim genele bakınca hep üst üste en az üç günlük ilişkilerde hamilelik var hatta bazı günler çift ilişki falan hep böyle geneli

Bence bugunde olsun canim.. imkanin varsa bu gunlerini degerlendir :)

Çalışmamızı yaptık bakalım artık takdir-i ilahi :)

Ordan bir tane de ben alayım :) hangi cüzler kaldı

Canim bende almak isterim.. kalan cüzleri de paylaşırsan sevinirim. :)
Özelden konferans konuşmaya davet edileceksiniz herkesten cevap gelsin

Rabbim şifa versin...daha yolun başındasın tatlım..canını sıkma..herşey yoluna girecek inşallah gülüm...

Reactions: iiz
CANIM bana da histeroskopi yapalım istersen dedi doktor kararsız kaldım sana yapılacak herhalde

Arapça bilmiyorum. Yerime okuyabilecek biri de aklıma gelmiyor doğrusu
Allah kabul etsin.
Malesef katılamicam

hepimiz yasadığımız için senı cok ıyı anlıyoruz. tabı ki zor süreçler bazne insanın morali düşer bu da normal hep çok iyi olamayız zaten ama topla kendını daha yaşın küçük tatlı yeni evlisin acelen yok bazen de dogallıgına bırak takıp bile yapma stressı atınca gerı başla takıbe tatlım kendıne ızın ver eşine izin ver

CANIM bana da histeroskopi yapalım istersen dedi doktor kararsız kaldım sana yapılacak herhalde
Evet canım bana ve Veson a yapılacak. bana da histereskopi yapalım diye geçen sene söylemişlerdi ama beraber tüp bebek yapmayı teklif etmişti doktor ben tüp için erken olduğunu düşünüp kabul etmedim. şimdi önce histereskopi yapıp sonra bir süre doğal deneyeceğiz . olur inş

katılmayacağım canım. Allah kabul etsin

Ya zaten oyle aman aman takip etmiyorum.. adetim kesilmedi ki

tatlım bir öner de bulunabilir miyim hoşgörüne sığınarak.... yazı karakterını bıraz olsun küçültür müsün okumamı engelliyor ve okumadan geçtiğimi farkedıyorum neden anlayamadım ama bütünlük sağlayamıyorum galıba

Kizlar doktora hormon test mi yaptirayim carsamba gunu? Bana bi fikir verin..
bi de devlet hastaneleri kan tahlilinde ucret aliyor mu?? Dua edinde iyi bi doktor ciksin bana ilgili davransin..

yemesek iyi ama illa ki yiyoruz erken yap erkenden ye az şekerli :)
Benim evde de antep fistikli baklava var 5 tane attim agzima.. esim gelene kdr su torbasiyla yatışa geçecem. Depresyon stayla.. canim sicak cikolata istiyo ustunde kremali (

Benim bir pozitif bir iptal olan tüp bebeğim var. üçüncü tedaviye başlayacağız histeroskopiye kendin karar ver dedi doktorum ama şu var ki korkuyorum. bı defa myom ameliyatı oldum açık ameliyatta 3.5 yıl oldu iki defa yumurta toplandi bir transfer bir kürtaj hepsi ameliyathane de ve anestezi li oldu. o üst katlardan sedyede ameliyathane ye inmek buz gibi yerde beklemek çıkışta yaşanılan ağrılar beni çok korkutuyor. sanırım kabul etmezsem tek sebebi bu olacak
Canim sen ne zamandir deniyorsun?

6. yılın içinde evliliğim yaklaşık 4,5 yıldır canım

Kizlar doktora hormon test mi yaptirayim carsamba gunu? Bana bi fikir verin..
bi de devlet hastaneleri kan tahlilinde ucret aliyor mu?? Dua edinde iyi bi doktor ciksin bana ilgili davransin..
SGK karşılıyor canım.
Kaç defa yaptırdım tek kuruş ödemedim.

SGK karşılıyor canım.
Kaç defa yaptırdım tek kuruş ödemedim.
Ohh insallah doktor hosuma gider de zirt pirt degisip durmam.. geçenki doktordan sonra travma etkisi yaratti.. Ne testleri yaptirayim?? Yani hormon testi yaptiracagim da nelere baksinlar?? Biraz kendimi rahatlatmak amaciyla arastirma yaptim da hormon dengesizliginden oldugu kanısına vardım. Hormonlarım düzenini kaçırdı iyice.. östrojen ve progestana ne olarak bakiyorlardi? Yardim plsss :) Veson zafrina89 LeYLa_21 xpreiaZ iiz @Hayalci_almina Melissa81

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…