• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-02-10-12-26.webp
    Screenshot_2016-11-02-10-12-26.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2016-11-02-10-12-39.webp
    Screenshot_2016-11-02-10-12-39.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 57
@Hayalci_almina cnm sen aldınmı genetik sonuccunu çıkmayan vardı naptın tedayiye başladnmı?
yok cnm haftaya gidip alcam heralde kesin çıkmış olur haftaya. genetik sorun çıkarsa o da ayri dert :işsiz: o zaman pgt yaptirmak lazim onun da tutma ihtimali normal tüp bebek kadar sanirim ama dünya para :(

yok cnm haftaya gidip alcam heralde kesin çıkmış olur haftaya. genetik sorun çıkarsa o da ayri dert :işsiz: o zaman pgt yaptirmak lazim onun da tutma ihtimali normal tüp bebek kadar sanirim ama dünya para :KK43:
Canım dr bana 2. De cgh onerdi sanırım pgtden daha etkili bi yontem dr bununla %70 sansımın olduğunu soyledi
Bende testler için haftaya gideceğim

inofolic kullanan arkadaşlar klomende kullanıyorum ya sadece sabahları 1 poşet içsem olur mu daha çok mu içmem lazm
Canim ben sabah 2 aksam 2 iciyorum.

Randevu sırasının gelmesini bekliyorum :KK17:
Canim insallah hayirli sonuclar alirsin. sanirim yakin zamanda bende cektircem. senin gittigin yeri echomar mi radyomar mi? tecrubelerini anlatirmisin sonrasında da. bir de fiyat hala 500mu

elmol elmol canim insallah hayirli olur sonucun.

Canim ben sabah 2 aksam 2 iciyorum.

Canim insallah hayirli sonuclar alirsin. sanirim yakin zamanda bende cektircem. senin gittigin yeri echomar mi radyomar mi? tecrubelerini anlatirmisin sonrasında da. bir de fiyat hala 500mu

elmol elmol canim insallah hayirli olur sonucun.
nasılsın tatlım? moralin düzeldi mi?

Back
X