- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Çatır çatır çatlasın yumurtalar innnşallah:)))Günaydın kızlar iğnemi oldum hadi hayırlısı olsun inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatır çatır çatlasın yumurtalar innnşallah:)))Günaydın kızlar iğnemi oldum hadi hayırlısı olsun inşallah![]()
dün feci bel ağrım oldu her ay 1-2 kez oluyo acaba yumurtamı çatlıyo dedim bilemedimevet bazen oluyor canım..kendini de üşütme ama...özelliklere ayaklara dikkat...
Yükledim ikisini deBenim yok cnm sadece bir gebelik tablom var ama bildiğim kadarı ileNeslihaann ın var
Sabah 2 akşam 2 içiyorum canım iğneye kadar sonr normal folikinofolic kullanan arkadaşlar klomende kullanıyorum ya sadece sabahları 1 poşet içsem olur mu daha çok mu içmem lazm
Tatlım ovitrelle 250 ml likti hangisi fazlaCanım geçen ay ben iğnenin 9.günü baktırmıştım 1 çıkmıştı gebelik yoktu. 5000lik iğneden mi vuruldun. Benim 1500lüktü. Eğer fazlaysa hızlı düşmeyebilir.
1 poşet cok az cnm. en azindan 2 poşet ic. doktor bana da klomenin yaninda verdi sabah aksam ikişer taneinofolic kullanan arkadaşlar klomende kullanıyorum ya sadece sabahları 1 poşet içsem olur mu daha çok mu içmem lazm
ikinci resimde dereceler belli olmuyorYükledim ikisini deShinSeGi sen sormuştun galiba canım
yok cnm haftaya gidip alcam heralde kesin çıkmış olur haftaya. genetik sorun çıkarsa o da ayri dert@Hayalci_almina cnm sen aldınmı genetik sonuccunu çıkmayan vardı naptın tedayiye başladnmı?
Canım dr bana 2. De cgh onerdi sanırım pgtden daha etkili bi yontem dr bununla %70 sansımın olduğunu soylediyok cnm haftaya gidip alcam heralde kesin çıkmış olur haftaya. genetik sorun çıkarsa o da ayri derto zaman pgt yaptirmak lazim onun da tutma ihtimali normal tüp bebek kadar sanirim ama dünya para
![]()
olabilir her ay düzenli aynı günde yumurtlama oluyormu canım?ona göre anlarsın az çok ama...dün feci bel ağrım oldu her ay 1-2 kez oluyo acaba yumurtamı çatlıyo dedim bilemedim
Insallah canim bakalim yarin ates belli eder. ovulasyonda tam pozitif yakalayamadim ama bakalim. ates yukselene kadar devam ederim iliskiye.Yine de ilişki çok uzakta değil cnm.bugün de deneyin cnm inşallah bu herşey yolunda gider
Canim ben sabah 2 aksam 2 iciyorum.inofolic kullanan arkadaşlar klomende kullanıyorum ya sadece sabahları 1 poşet içsem olur mu daha çok mu içmem lazm
Canim insallah hayirli sonuclar alirsin. sanirim yakin zamanda bende cektircem. senin gittigin yeri echomar mi radyomar mi? tecrubelerini anlatirmisin sonrasında da. bir de fiyat hala 500muRandevu sırasının gelmesini bekliyorum![]()
insallah onlara gerek kalmadan gelir bebislerCanım dr bana 2. De cgh onerdi sanırım pgtden daha etkili bi yontem dr bununla %70 sansımın olduğunu soyledi
Bende testler için haftaya gideceğim
normalde zaten yumurtan oluşuyorsa günde 1 tane yeterli canım..zaten klomen içiyorsun...inofolic kullanan arkadaşlar klomende kullanıyorum ya sadece sabahları 1 poşet içsem olur mu daha çok mu içmem lazm
nasılsın tatlım? moralin düzeldi mi?Canim ben sabah 2 aksam 2 iciyorum.
Canim insallah hayirli sonuclar alirsin. sanirim yakin zamanda bende cektircem. senin gittigin yeri echomar mi radyomar mi? tecrubelerini anlatirmisin sonrasında da. bir de fiyat hala 500mu
elmol canim insallah hayirli olur sonucun.