• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah onlara gerek kalmadan gelir bebisler
hayalcim ya bebiş yoksa bu adet neden gelmez sence?sen biraz bu konularda bilgilisin...hiç bu kadar uzamamıştı...korkmaya başlıyacam valla...moralim sıfır...:KK43: kürtaj olduğum ay bile 35.gün adet gelmişti...

hayalcim ya bebiş yoksa bu adet neden gelmez sence?sen biraz bu konularda bilgilisin...hiç bu kadar uzamamıştı...korkmaya başlıyacam valla...moralim sıfır...:KK43:
ablacim eğer yum ff nin dediği gibi 24ünde catladiysa ve hamile degilsen 2 gün sonra filan adet gelir heralde ama insallah hamilesindir ve gelmez. üstelik belki testi erken yapmis olabilirsin ondan cikmamis da olabilir. umutsuz olma

ablacim eğer yum ff nin dediği gibi 24ünde catladiysa ve hamile degilsen 2 gün sonra filan adet gelir heralde ama insallah hamilesindir ve gelmez. üstelik belki testi erken yapmis olabilirsin ondan cikmamis da olabilir. umutsuz olma
Inşallah dediğin gibidir. Ve Hamileyimdir

nasılsın tatlım? moralin düzeldi mi?
Duzeldi ablacim saol valla. zaten bir sebep de yoktu ama oluyor iste arada. geeci ovulasyonu kacirmis olma ihtimalim var ama vardir bunda da bir hayir diyorum. 2 gecedir gayet istekli olan adama bisey oldu. sabahtan beri ozur dileyip duruyor canim ona sıkıldı simdi de. kendini sucluyor. sen nasilsin ates sabitlenmis insallah sonunda gülersin abla ya

Canim ben sabah 2 aksam 2 iciyorum.

Canim insallah hayirli sonuclar alirsin. sanirim yakin zamanda bende cektircem. senin gittigin yeri echomar mi radyomar mi? tecrubelerini anlatirmisin sonrasında da. bir de fiyat hala 500mu

elmol elmol canim insallah hayirli olur sonucun.
Echomar da 500 e cektirdim hiç bişey hissetmiyorsun canım ağrı falan olmadı güler yüzlü güzel ilgilendiler hijyen önemliydi benim için ve gayet temizdi ortam

bi taraftan sorun arastiriyoruz ama bi taraftan sorun cikacak diye korkuyor insan :KK43:
aynen ya hem sorun arayıp hemde korkanlardanız bir an önce güzel haberlerimizi alsak İsrail Aruh var duymuşsundur diğer topikten bi arkdaş buldum bi ara ona mı ıgtsem dyom offff ne yapcağımı bilemez durumdayım sıkışık kaldım köşeye :(

Kizlar acil!!! Bakin bi

Hemogram bi de hormon testi yaptiriyor doktor diger dedikleriniz buna dahil mi

TSH, T3, T4, FSH, LH, Estradiol, Prolaktin ve Testesteron
vitamini, folat, kalsiyum, b12, ferritin, cinko, demir, glikoz

Dahiliyeye yonlendirdi gene pek ilgilenmedi kadin.. sonuclari al gel diyo.. cok sinirlerim bozuldu.. sonuclari alip tekrar ozele gidecegim buyuk ihtimal.. bi de ek ucret isterlermis dahiliye den bunun ne kdr oldugunu bilen var mi??

Kizlar acil!!! Bakin bi

Dahiliyeye yonlendirdi gene pek ilgilenmedi kadin.. sonuclari al gel diyo.. cok sinirlerim bozuldu.. sonuclari alip tekrar ozele gidecegim buyuk ihtimal.. bi de ek ucret isterlermis dahiliye den bunun ne kdr oldugunu bilen var mi??
Yardimm?? Dahiliyeden be istemeliyim ayriyetten??

Kizlar acil!!! Bakin bi

canim hepsi cikmayabilir. ben bi kismina saglik ocağında baktirdim. vitamin ve minerallere

• Beğen
Reactions: iiz
Back
X