- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
hayalcim ya bebiş yoksa bu adet neden gelmez sence?sen biraz bu konularda bilgilisin...hiç bu kadar uzamamıştı...korkmaya başlıyacam valla...moralim sıfır...insallah onlara gerek kalmadan gelir bebisler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayalcim ya bebiş yoksa bu adet neden gelmez sence?sen biraz bu konularda bilgilisin...hiç bu kadar uzamamıştı...korkmaya başlıyacam valla...moralim sıfır...insallah onlara gerek kalmadan gelir bebisler
ablacim eğer yum ff nin dediği gibi 24ünde catladiysa ve hamile degilsen 2 gün sonra filan adet gelir heralde ama insallah hamilesindir ve gelmez. üstelik belki testi erken yapmis olabilirsin ondan cikmamis da olabilir. umutsuz olmahayalcim ya bebiş yoksa bu adet neden gelmez sence?sen biraz bu konularda bilgilisin...hiç bu kadar uzamamıştı...korkmaya başlıyacam valla...moralim sıfır...![]()
inş bi sorun yokturda bunlara hiç gerek kalmaz cnmyok cnm haftaya gidip alcam heralde kesin çıkmış olur haftaya. genetik sorun çıkarsa o da ayri derto zaman pgt yaptirmak lazim onun da tutma ihtimali normal tüp bebek kadar sanirim ama dünya para
![]()
bi taraftan sorun arastiriyoruz ama bi taraftan sorun cikacak diye korkuyor insaninş bi sorun yokturda bunlara hiç gerek kalmaz cnm
Inşallah dediğin gibidir. Ve Hamileyimdirablacim eğer yum ff nin dediği gibi 24ünde catladiysa ve hamile degilsen 2 gün sonra filan adet gelir heralde ama insallah hamilesindir ve gelmez. üstelik belki testi erken yapmis olabilirsin ondan cikmamis da olabilir. umutsuz olma
Duzeldi ablacim saol valla. zaten bir sebep de yoktu ama oluyor iste arada. geeci ovulasyonu kacirmis olma ihtimalim var ama vardir bunda da bir hayir diyorum. 2 gecedir gayet istekli olan adama bisey oldu. sabahtan beri ozur dileyip duruyor canim ona sıkıldı simdi de. kendini sucluyor. sen nasilsin ates sabitlenmis insallah sonunda gülersin abla yanasılsın tatlım? moralin düzeldi mi?
Echomar da 500 e cektirdim hiç bişey hissetmiyorsun canım ağrı falan olmadı güler yüzlü güzel ilgilendiler hijyen önemliydi benim için ve gayet temizdi ortamCanim ben sabah 2 aksam 2 iciyorum.
Canim insallah hayirli sonuclar alirsin. sanirim yakin zamanda bende cektircem. senin gittigin yeri echomar mi radyomar mi? tecrubelerini anlatirmisin sonrasında da. bir de fiyat hala 500mu
elmol canim insallah hayirli olur sonucun.
aynen ya hem sorun arayıp hemde korkanlardanız bir an önce güzel haberlerimizi alsak İsrail Aruh var duymuşsundur diğer topikten bi arkdaş buldum bi ara ona mı ıgtsem dyom offff ne yapcağımı bilemez durumdayım sıkışık kaldım köşeyebi taraftan sorun arastiriyoruz ama bi taraftan sorun cikacak diye korkuyor insan![]()
hadi gecmis olsun cnmKızlar tüplerim açık sıvı birikmesi yok rahim normal görünümde hiç ağrı olmadı çok şükür bunuda atlattım
Yardimm?? Dahiliyeden be istemeliyim ayriyetten??Kizlar acil!!! Bakin bi
Hemogram bi de hormon testi yaptiriyor doktor diger dedikleriniz buna dahil mi
TSH, T3, T4, FSH, LH, Estradiol, Prolaktin ve Testesteron
vitamini, folat, kalsiyum, b12, ferritin, cinko, demir, glikoz
Dahiliyeye yonlendirdi gene pek ilgilenmedi kadin.. sonuclari al gel diyo.. cok sinirlerim bozuldu.. sonuclari alip tekrar ozele gidecegim buyuk ihtimal.. bi de ek ucret isterlermis dahiliye den bunun ne kdr oldugunu bilen var mi??
canim hepsi cikmayabilir. ben bi kismina saglik ocağında baktirdim. vitamin ve minerallereKizlar acil!!! Bakin bi
Hemogram bi de hormon testi yaptiriyor doktor diger dedikleriniz buna dahil mi
TSH, T3, T4, FSH, LH, Estradiol, Prolaktin ve Testesteron
vitamini, folat, kalsiyum, b12, ferritin, cinko, demir, glikoz
Dahiliyeye yonlendirdi gene pek ilgilenmedi kadin.. sonuclari al gel diyo.. cok sinirlerim bozuldu.. sonuclari alip tekrar ozele gidecegim buyuk ihtimal.. bi de ek ucret isterlermis dahiliye den bunun ne kdr oldugunu bilen var mi??
Dahiliyeye uğramıyım mı??canim hepsi cikmayabilir. ben bi kismina saglik ocağında baktirdim. vitamin ve minerallere
dahiliyedem bunlari istemen yeterli sanirim. dahileyeye herseyime bi baktirmak istiyorum diceksen. hamile kalmaya calisiyorum hamilelik öncesi vitamin eksikligi şeker vs varsa bilmek istiyorum deYardimm?? Dahiliyeden be istemeliyim ayriyetten??
anti tpo, insülin iste canım bide d vitaminiYardimm?? Dahiliyeden be istemeliyim ayriyetten??
bence dahileyeye git iyi bi doktora denk gelirsen daha kapsamli bakarDahiliyeye uğramıyım mı??
dahiliyedem bunlari istemen yeterli sanirim. dahileyeye herseyime bi baktirmak istiyorum diceksen. hamile kalmaya calisiyorum hamilelik öncesi vitamin eksikligi şeker vs varsa bilmek istiyorum de