• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar. benim ates yukselise geçti ama iliski yok malesef. 2 gundur denememize rağmen olmadi. esim baya suçlandı. hic boyle olmazdi. o kadar bogurtlen koku ve inofolic icmem bosuna olacak sanirim :110:
Bizde de oldu o durum bu ay... :KK51: Allahtan ovu sonrası idi. şu bebekler gelse de şu iş artık iş olmasa bize , istediğimiz zaman istediğimiz için yaptığımız aktivitelere dönsek yeniden..

Duzeldi ablacim saol valla. zaten bir sebep de yoktu ama oluyor iste arada. geeci ovulasyonu kacirmis olma ihtimalim var ama vardir bunda da bir hayir diyorum. 2 gecedir gayet istekli olan adama bisey oldu. sabahtan beri ozur dileyip duruyor canim ona sıkıldı simdi de. kendini sucluyor. sen nasilsin ates sabitlenmis insallah sonunda gülersin abla ya
Bak bizde suçlanan taraf bendim ama :deli:

Kızlar tüplerim açık sıvı birikmesi yok rahim normal görünümde hiç ağrı olmadı çok şükür bunuda atlattım
Geçmiş olsun canım çok sevindim herşeyin yolunda çıkmasına, müsait olduğunda filmin resmini çekip atar mısın? bir bu konuda uzmanlaşmadığımız kaldı :p

Yine geldigime gelecegime pisman oldum:KK43: devlet hastanelerini bu yuzden sevmiyorum.. idrarina sıkışık misin dedi fazla degil dedm sol kasigima bakmadi.. sag temiz dedi kanama niye olur soylemedi ya kan ver gel dedi kan sonucu da yarin cikacak. Cok sinirliyim yine yaa bu kanama niye olurrrr niye demiyorlar zaten bilgisayar sistemini değiştirmişler 2 kisi sisteme bakiyodu iki kisiyi birden aliyor iceri onlarla laklak ederken muayene ediyo.. oturup aglayacam sinirimden
ben de asla özele guvenmem ve devlet doktorlarına çok guvenır ve cok saygı duyarım daha ıdealıst ınsanlar ki kamu hızmetı cın oradalar onlar daha fazla ınsana deger veren ve doktorlugun gercek anlamını bılenler yeter ki alanında uzman ınsanlar olsun . sakın ol biraz. özelden gereki gereksiz her testı ısterler gereksız yere hastaneye yat derler hep tıcarıdır asıl oralara guvenılmez

rahatlamaya calıs bıraz canım stress yaptın sen

tüp bebek doktorum dedi ki adetin 3. günü gittigimizde yumurtaliklara bakiyorlar ya orda cok folikul görürlerse yumurta rezervi iyi diyorlarmis ama azsa fsh ve amh bakiyorlarmis bana öyle dedi senin iyi görünüyor ondan amh ye gerek yok dedi
Evet canım aynen dediğin gibi imiş. gelişen folikül sayısı belirleyici imiş. yani kaç yumurta oluşturduğumuz değil de kaç folikül oluşturduğumuz. işte bana dedi ki pcos olsan 10-12 folikül olması lazımdı, rezervin kötü olsa 1-2 folikül. Senin rezervin iyi ve pcos yok 4-5 folikül var gayet iyi dedi. ve amh baktırmana gerek yokmuş zaten tamam dedi. yoksa kendisi isteyecekti amhyı

tüp bebek doktorum dedi ki adetin 3. günü gittigimizde yumurtaliklara bakiyorlar ya orda cok folikul görürlerse yumurta rezervi iyi diyorlarmis ama azsa fsh ve amh bakiyorlarmis bana öyle dedi senin iyi görünüyor ondan amh ye gerek yok dedi

hımm anladım canım ama hormonlara her bakıldıgında doktorlar fsh bakıyor zaten

Gözün Aydın cnm benim :) cd yi al bize yolla foto
Cd vermediler filmden çekip atarım sağ tüp diğerinden kısa görünüyo şimdi camiye girdik çıkarıp baktım bi sorun olsa söylerdi doktor doktor dimi raporda hersey düzgün diyo

Cd vermediler filmden çekip atarım sağ tüp diğerinden kısa görünüyo şimdi camiye girdik çıkarıp baktım bi sorun olsa söylerdi doktor doktor dimi raporda hersey düzgün diyo
Evet canım bende raporda yazıyor minimal arkuat uterus diye sorun olsa raporda yazardı

ben de asla özele guvenmem ve devlet doktorlarına çok guvenır ve cok saygı duyarım daha ıdealıst ınsanlar ki kamu hızmetı cın oradalar onlar daha fazla ınsana deger veren ve doktorlugun gercek anlamını bılenler yeter ki alanında uzman ınsanlar olsun . sakın ol biraz. özelden gereki gereksiz her testı ısterler gereksız yere hastaneye yat derler hep tıcarıdır asıl oralara guvenılmez

rahatlamaya calıs bıraz canım stress yaptın sen
Ah canim benim keske dedigin gibi olsa..
Bazilari ama artik cok cok az kaldilar 5000 kisilik kamu kurumunda diyebilirim 10 tane felan..
Toplantilarina giriyorum ben medikal malzemeler icin de sen iyilerine rastlamissin..ne guzel

Back
X