Bizde de oldu o durum bu ay...Gunaydin kizlar. benim ates yukselise geçti ama iliski yok malesef. 2 gundur denememize rağmen olmadi. esim baya suçlandı. hic boyle olmazdi. o kadar bogurtlen koku ve inofolic icmem bosuna olacak sanirim
Kızlar tüplerim açık sıvı birikmesi yok rahim normal görünümde hiç ağrı olmadı çok şükür bunuda atlattım
Bak bizde suçlanan taraf bendim amaDuzeldi ablacim saol valla. zaten bir sebep de yoktu ama oluyor iste arada. geeci ovulasyonu kacirmis olma ihtimalim var ama vardir bunda da bir hayir diyorum. 2 gecedir gayet istekli olan adama bisey oldu. sabahtan beri ozur dileyip duruyor canim ona sıkıldı simdi de. kendini sucluyor. sen nasilsin ates sabitlenmis insallah sonunda gülersin abla ya
iç hastalıklarıKizlar dahiliyede ne bolumu oluyo?? Cocuk? Mu???
Geçmiş olsun canım çok sevindim herşeyin yolunda çıkmasına, müsait olduğunda filmin resmini çekip atar mısın? bir bu konuda uzmanlaşmadığımız kaldıKızlar tüplerim açık sıvı birikmesi yok rahim normal görünümde hiç ağrı olmadı çok şükür bunuda atlattım
Yarın diye biliyorum ben
cavım tsh, t3, t4 en ıyı dahılıye bakar uzmanlık alanı degılkı kadın dogumun en dogrusunu yapmısYa niye kendi bak adı dahiliyeye yolladı ki? Orda daha Kapsamlı mı bakılıyor diye acaba?
Ya Allah Allah ultrason la falan bakmadı mı hiç? niye bu kanama oluyor sebep ne?Ya oglen arasina girdi deli olacagim... ilac falanda vermedi
ben de asla özele guvenmem ve devlet doktorlarına çok guvenır ve cok saygı duyarım daha ıdealıst ınsanlar ki kamu hızmetı cın oradalar onlar daha fazla ınsana deger veren ve doktorlugun gercek anlamını bılenler yeter ki alanında uzman ınsanlar olsun . sakın ol biraz. özelden gereki gereksiz her testı ısterler gereksız yere hastaneye yat derler hep tıcarıdır asıl oralara guvenılmezYine geldigime gelecegime pisman oldumdevlet hastanelerini bu yuzden sevmiyorum.. idrarina sıkışık misin dedi fazla degil dedm sol kasigima bakmadi.. sag temiz dedi kanama niye olur soylemedi ya kan ver gel dedi kan sonucu da yarin cikacak. Cok sinirliyim yine yaa bu kanama niye olurrrr niye demiyorlar zaten bilgisayar sistemini değiştirmişler 2 kisi sisteme bakiyodu iki kisiyi birden aliyor iceri onlarla laklak ederken muayene ediyo.. oturup aglayacam sinirimden
kanamanın şekli ne miktarı ne , rengi ne ?Yine bile bile lades.. kendi doktoruma gidip aglayasim var.. o hastanenin onundeyim simdikanamam da kesilmediiiiii
Sen sabah bir akşam bir iç o zaman için rahat etsin en iyisi@LeYLa_21 @elmolShinSeGi passionete kızlar klomen de içiyorum ya kaçyapıyım derken göz çıkartmayım sabah 2 akşam 2 çok diil mi klomenle birlikte
Evet canım aynen dediğin gibi imiş. gelişen folikül sayısı belirleyici imiş. yani kaç yumurta oluşturduğumuz değil de kaç folikül oluşturduğumuz. işte bana dedi ki pcos olsan 10-12 folikül olması lazımdı, rezervin kötü olsa 1-2 folikül. Senin rezervin iyi ve pcos yok 4-5 folikül var gayet iyi dedi. ve amh baktırmana gerek yokmuş zaten tamam dedi. yoksa kendisi isteyecekti amhyıtüp bebek doktorum dedi ki adetin 3. günü gittigimizde yumurtaliklara bakiyorlar ya orda cok folikul görürlerse yumurta rezervi iyi diyorlarmis ama azsa fsh ve amh bakiyorlarmis bana öyle dedi senin iyi görünüyor ondan amh ye gerek yok dedi
tüp bebek doktorum dedi ki adetin 3. günü gittigimizde yumurtaliklara bakiyorlar ya orda cok folikul görürlerse yumurta rezervi iyi diyorlarmis ama azsa fsh ve amh bakiyorlarmis bana öyle dedi senin iyi görünüyor ondan amh ye gerek yok dedi
evet cnm fshi normalse ultrasonda normalse amh istemiyorlar.
hımm anladım canım ama hormonlara her bakıldıgında doktorlar fsh bakıyor zaten
Cd vermediler filmden çekip atarım sağ tüp diğerinden kısa görünüyo şimdi camiye girdik çıkarıp baktım bi sorun olsa söylerdi doktor doktor dimi raporda hersey düzgün diyoGözün Aydın cnm benim :) cd yi al bize yolla foto
Son gebelik süpriz yaptı canım eşim yanımda olmayacağı için o ay olcmemistimevet cnm. henüz ates ölçerek iki hamilelik yasayamadigimiz icin karsilastirma yapamiyoruzNeslihaann sen son gebelikte ateş ölçmus muydun?
Evet canım bende raporda yazıyor minimal arkuat uterus diye sorun olsa raporda yazardıCd vermediler filmden çekip atarım sağ tüp diğerinden kısa görünüyo şimdi camiye girdik çıkarıp baktım bi sorun olsa söylerdi doktor doktor dimi raporda hersey düzgün diyo
Ah canim benim keske dedigin gibi olsa..ben de asla özele guvenmem ve devlet doktorlarına çok guvenır ve cok saygı duyarım daha ıdealıst ınsanlar ki kamu hızmetı cın oradalar onlar daha fazla ınsana deger veren ve doktorlugun gercek anlamını bılenler yeter ki alanında uzman ınsanlar olsun . sakın ol biraz. özelden gereki gereksiz her testı ısterler gereksız yere hastaneye yat derler hep tıcarıdır asıl oralara guvenılmez
rahatlamaya calıs bıraz canım stress yaptın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?