- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Rahimde yapışıklık varmış onu düzelttilero ne canım ben bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahimde yapışıklık varmış onu düzelttilero ne canım ben bilmiyorum![]()
operasyon oldu mu canımRahimde yapışıklık varmış onu düzelttiler
Sezeryan belden aşağı olmuştu cnm.şimdi kürtaj gibi sedasyon Yaptılar derin uyku ama genel anestezi değil.uyuyup ayılmam aşağı yukarı 1 saatVeson canım geçmiş olsun bana da öbür ay yapılacak çok korkuyorum ama sen böyle yazınca korkmamam gerekiyor diye düşündüm değil.
Sezeryandeki gibi genel anestezi mi yaptılar kürtaj daki gibi sedasyon mu? kaç dakika sürüyor işlem bende ameliyat oldum kürtaj falan yine de korkuyorum
Evet cnm birazdan taburcu olacağımoperasyon oldu mu canım
Ya fotoları da telefona çekersin dedi ama Dr çıkmış başka dr gelecek kontrole sanırım onu bekliyorum inşallah fotolar ondadırÇok geçmiş olsun canım bende çok üşümüstüm ameliyathaneler buz gibi.cd yi almakla çok iyi ettin benim içimde kalmıştı keşke operasyonun cd sini verseler diye
ne kadar çok bekelettiler 9 du güya bide geç kaldık diyodun :) ağrısız sızısız hayırlı haberlerle gel inşallah
çok geçmiş olsun o zaman yeniden canım en yakın zamanda en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin Mevlam..Evet cnm birazdan taburcu olacağım
Hiç deme :)Veson yanında beklesek daha ıyıymış
Ay senin bi kızın mı vaarrrCnm benim bir kızım var sezeryan o.dr Esra hanım işlem girmem çıkıp ayılmam aşağı yukar 1saat sürdü.729 ödeme yapıldı cnm
Allah Allah bana genel anestezi ile ameliyathanede yapılacak dediler hist içinSezeryan belden aşağı olmuştu cnm.şimdi kürtaj gibi sedasyon Yaptılar derin uyku ama genel anestezi değil.uyuyup ayılmam aşağı yukarı 1 saat
Bana genel anestezi dediler kime sorduysam , sen sordun mu nasıl yapılacak diye , ne korkunç şeyler yaVeson canım geçmiş olsun bana da öbür ay yapılacak çok korkuyorum ama sen böyle yazınca korkmamam gerekiyor diye düşündüm
Sezeryandeki gibi genel anestezi mi yaptılar kürtaj daki gibi sedasyon mu? kaç dakika sürüyor işlem bende ameliyat oldum kürtaj falan yine de korkuyorum
Kızlar dün akşam ve bugün akintim bayağı bildiğimiz yumurtlama akıntısı oldu ama dün akşam ilişki yok midemi üşütmüşüm kötü bi gece geçirdim hatta izin aldım evde yatıyorum bu akşam da olmazsa sanırım ayı kapaticam boşa gidecek ilaçlar kontroller zaten bi süre de gitmicem
oh şükür ... geçmiş olsun atlattın bunu da bak.Çok Sağolun kızlar
Yok cnm korkmadım alıştım ameliyat ortamına kürtajlar hsg sezeryan sasece çok üşüdüm sonra zaten ilacı verdiler gitmişim:))
özelde mi oldun ?Cnm benim bir kızım var sezeryan o.dr Esra hanım işlem girmem çıkıp ayılmam aşağı yukar 1saat sürdü.729 ödeme yapıldı cnm
gelebilsem gelirdim uzaktasınHiç deme :)
Amin gülüm inşallah...Hayırlısıyla Rabbim yüzümüzü güldürsün sümbülüm ya...bende umutlandım yalan yok..inşallah Rabbim mucizemi yollamıştır...yaşadığım acıları silip götürsün inşallah...
Sedasyon da anestezi türü canım genel anestezi dedikleri farklı bir anestezi. sedasyona da genel diyorlar zamanlama farklı yani. ben myom ameliyatında ggenel aldım kesi yaptılar çünkü boğazıma tüp taktılar ameliyatta günlerce oksurdum çok zordu dikisin varken oksurmek te eziyet gibiBana genel anestezi dediler kime sorduysam , sen sordun mu nasıl yapılacak diye , ne korkunç şeyler yasen neden olacaksın Can'ım
Iyi bari aman benim kürtaj dan sonra çok ağrım olmuştu okadar ağrı kesici sanki havaya gitti 4- 5 saat kivrandim bu da öyle olmaz umarimSezeryan belden aşağı olmuştu cnm.şimdi kürtaj gibi sedasyon Yaptılar derin uyku ama genel anestezi değil.uyuyup ayılmam aşağı yukarı 1 saat