• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson Veson her şeyin rast gitsin inşallah canımcım allah zorunu kolay etsin. gözümüz kulagımız sen de . sen içerdeyken :KK200:dualarımız seninle.

LeYLa_21 LeYLa_21 Leyloşum güldür hepimizin yüzünü de şöyle içimiz açılsın. yine içimize umut düşürdün.:KK200:

Veson Veson canım geçmiş olsun bana da öbür ay yapılacak çok korkuyorum ama sen böyle yazınca korkmamam gerekiyor diye düşündüm değil.
Sezeryandeki gibi genel anestezi mi yaptılar kürtaj daki gibi sedasyon mu? kaç dakika sürüyor işlem bende ameliyat oldum kürtaj falan yine de korkuyorum
Sezeryan belden aşağı olmuştu cnm.şimdi kürtaj gibi sedasyon Yaptılar derin uyku ama genel anestezi değil.uyuyup ayılmam aşağı yukarı 1 saat

Çok geçmiş olsun canım bende çok üşümüstüm ameliyathaneler buz gibi.cd yi almakla çok iyi ettin benim içimde kalmıştı keşke operasyonun cd sini verseler diye
Ya fotoları da telefona çekersin dedi ama Dr çıkmış başka dr gelecek kontrole sanırım onu bekliyorum inşallah fotolar ondadır

• Beğen
Reactions: iiz
Evet cnm birazdan taburcu olacağım
çok geçmiş olsun o zaman yeniden canım en yakın zamanda en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin Mevlam..
en kısa zamanda sevinirsin inşallah amin

Cnm benim bir kızım var sezeryan o.dr Esra hanım işlem girmem çıkıp ayılmam aşağı yukar 1saat sürdü.729 ödeme yapıldı cnm
Ay senin bi kızın mı vaarrr ;) maşallah , darısı biZe Can'ım , ne zaman çıkacaksın hastaneden , çok da soru sormak istemiyorum , biraz toparlan sonra deva edecem sorularıma , inş bu işlemin hatrına inş hemen gebe kalırsın inş çok başarılı geçmiştir , ben de mi Adana'ya gelsem ya

Veson Veson canım geçmiş olsun bana da öbür ay yapılacak çok korkuyorum ama sen böyle yazınca korkmamam gerekiyor diye düşündüm
Sezeryandeki gibi genel anestezi mi yaptılar kürtaj daki gibi sedasyon mu? kaç dakika sürüyor işlem bende ameliyat oldum kürtaj falan yine de korkuyorum
Bana genel anestezi dediler kime sorduysam , sen sordun mu nasıl yapılacak diye , ne korkunç şeyler ya :( sen neden olacaksın Can'ım

Kızlar dün akşam ve bugün akintim bayağı bildiğimiz yumurtlama akıntısı oldu ama dün akşam ilişki yok midemi üşütmüşüm kötü bi gece geçirdim hatta izin aldım evde yatıyorum bu akşam da olmazsa sanırım ayı kapaticam boşa gidecek ilaçlar kontroller zaten bi süre de gitmicem

bazen ara vermek iyidir . dinlen canım

Veson Veson her şeyin rast gitsin inşallah canımcım allah zorunu kolay etsin. gözümüz kulagımız sen de . sen içerdeyken :KK200:dualarımız seninle.

LeYLa_21 LeYLa_21 Leyloşum güldür hepimizin yüzünü de şöyle içimiz açılsın. yine içimize umut düşürdün.:KK200:
Amin gülüm inşallah...Hayırlısıyla Rabbim yüzümüzü güldürsün sümbülüm ya...bende umutlandım yalan yok..inşallah Rabbim mucizemi yollamıştır...yaşadığım acıları silip götürsün inşallah...:KK66:

Bana genel anestezi dediler kime sorduysam , sen sordun mu nasıl yapılacak diye , ne korkunç şeyler ya :KK43: sen neden olacaksın Can'ım
Sedasyon da anestezi türü canım genel anestezi dedikleri farklı bir anestezi. sedasyona da genel diyorlar zamanlama farklı yani. ben myom ameliyatında ggenel aldım kesi yaptılar çünkü boğazıma tüp taktılar ameliyatta günlerce oksurdum çok zordu dikisin varken oksurmek te eziyet gibi
Kürtaj da ve yumurta toplanırken sedasyon aldım ayilmasi daha kolay oluyor
Benim bi kürtajım var tüp bebekle oldu sebepsiz infertilite öyle olunca doktorum la konuştum çok gerek yok ama sana bağlıyım yap dersen ben yaparım dedi. İkinci tüp bebekte dollenme olmadı iptal oldu üüçüncüye başlamadan yaptırsam mi dedim
Sezeryan belden aşağı olmuştu cnm.şimdi kürtaj gibi sedasyon Yaptılar derin uyku ama genel anestezi değil.uyuyup ayılmam aşağı yukarı 1 saat
Iyi bari aman benim kürtaj dan sonra çok ağrım olmuştu okadar ağrı kesici sanki havaya gitti 4- 5 saat kivrandim bu da öyle olmaz umarim

Back
X