Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogum kontrol gibi bir hap.. 21 tanelik.. :))dk nedir tatlım...ne verdi doktor anlamadım?
Canim gecmis olsun iyi olmana sevindim.. Rabbim şifanı versin de vesile olsun bebise insallahhEvet kızlar çıktım yaklaşık 1 saatoldu çıkalı ANCA kendime geldim sersem gibiydim:)çıkınca Ağrı kesici yapalım dediler dayanılmayacak ağrım yok dedim yapmadılar. bir serum takıldı.şuan ağrılarım tamamen bitti.ameliyat Kapısında hayal mayal Dr birleyler söylüyordu eşime iyi geçti falan.yapılışıklığı açtık patoloji için Parça aldık Demiş eşime.orayı hatırlamıyorum Aklım gidip geliyordu:)ama Detaylı anlatmak için odaya gelecek.cd istedim özellikle verdiler fotolar da verecekmiş.hala açım4 gibi yemek verilecek sadece üşüyorum soğuk .gelişmeleri yazarım N nerdeyim
baharım gel artık annene......... kzıım olursa ben de bahar koyacam adını ya da ipek.......... gözleirm doluoyr burnumun dirğei sızlıyor inanki........Sedasyon da anestezi türü canım genel anestezi dedikleri farklı bir anestezi. sedasyona da genel diyorlar zamanlama farklı yani. ben myom ameliyatında ggenel aldım kesi yaptılar çünkü boğazıma tüp taktılar ameliyatta günlerce oksurdum çok zordu dikisin varken oksurmek te eziyet gibi
Kürtaj da ve yumurta toplanırken sedasyon aldım ayilmasi daha kolay oluyor
Benim bi kürtajım var tüp bebekle oldu sebepsiz infertilite öyle olunca doktorum la konuştum çok gerek yok ama sana bağlıyım yap dersen ben yaparım dedi. İkinci tüp bebekte dollenme olmadı iptal oldu üüçüncüye başlamadan yaptırsam mi dedim
Iyi bari aman benim kürtaj dan sonra çok ağrım olmuştu okadar ağrı kesici sanki havaya gitti 4- 5 saat kivrandim bu da öyle olmaz umarim
Canim bugun degerlendirmeye calis istersen.. eşin sana iğne vursunKızlar dün akşam ve bugün akintim bayağı bildiğimiz yumurtlama akıntısı oldu ama dün akşam ilişki yok midemi üşütmüşüm kötü bi gece geçirdim hatta izin aldım evde yatıyorum bu akşam da olmazsa sanırım ayı kapaticam boşa gidecek ilaçlar kontroller zaten bi süre de gitmicem
Canim gecmis olsun vesile olsun insallah. dikkat et kendine.Evet kızlar çıktım yaklaşık 1 saatoldu çıkalı ANCA kendime geldim sersem gibiydim:)çıkınca Ağrı kesici yapalım dediler dayanılmayacak ağrım yok dedim yapmadılar. bir serum takıldı.şuan ağrılarım tamamen bitti.ameliyat Kapısında hayal mayal Dr birleyler söylüyordu eşime iyi geçti falan.yapılışıklığı açtık patoloji için Parça aldık Demiş eşime.orayı hatırlamıyorum Aklım gidip geliyordu:)ama Detaylı anlatmak için odaya gelecek.cd istedim özellikle verdiler fotolar da verecekmiş.hala açım4 gibi yemek verilecek sadece üşüyorum soğuk .gelişmeleri yazarım N nerdeyim
geçmiş olsun canım, sen iyi ol da bu ay da böyle oluversin sağlık olsunKızlar dün akşam ve bugün akintim bayağı bildiğimiz yumurtlama akıntısı oldu ama dün akşam ilişki yok midemi üşütmüşüm kötü bi gece geçirdim hatta izin aldım evde yatıyorum bu akşam da olmazsa sanırım ayı kapaticam boşa gidecek ilaçlar kontroller zaten bi süre de gitmicem
tablo beni de umutlandırdı gerçekten, inşallah hep beraber seviniriz...Amin gülüm inşallah...Hayırlısıyla Rabbim yüzümüzü güldürsün sümbülüm ya...bende umutlandım yalan yok..inşallah Rabbim mucizemi yollamıştır...yaşadığım acıları silip götürsün inşallah...![]()
Geçmiş olsun canim insallah bebisin gelir bunun üzerine tez zamandaEvet kızlar çıktım yaklaşık 1 saatoldu çıkalı ANCA kendime geldim sersem gibiydim:)çıkınca Ağrı kesici yapalım dediler dayanılmayacak ağrım yok dedim yapmadılar. bir serum takıldı.şuan ağrılarım tamamen bitti.ameliyat Kapısında hayal mayal Dr birleyler söylüyordu eşime iyi geçti falan.yapılışıklığı açtık patoloji için Parça aldık Demiş eşime.orayı hatırlamıyorum Aklım gidip geliyordu:)ama Detaylı anlatmak için odaya gelecek.cd istedim özellikle verdiler fotolar da verecekmiş.hala açım4 gibi yemek verilecek sadece üşüyorum soğuk .gelişmeleri yazarım N nerdeyim
Onda da uyutuyorlar cnm Saskınanne deraylı anlatmış.sadece kısa işlerde sedasyon Yapılıyor ayılman kolay oluyor girip çıkmam bir saati ya buldu ya bulmadıAllah Allah bana genel anestezi ile ameliyathanede yapılacak dediler hist için
Şimdi hastaneden çıktık eve doğru yola çıkıyoruz kafana takılanları sor cnm girdikçe cevap yazarımAy senin bi kızın mı vaarrrmaşallah , darısı biZe Can'ım , ne zaman çıkacaksın hastaneden , çok da soru sormak istemiyorum , biraz toparlan sonra deva edecem sorularıma , inş bu işlemin hatrına inş hemen gebe kalırsın inş çok başarılı geçmiştir , ben de mi Adana'ya gelsem ya
Evet cnm Adana başkentözelde mi oldun ?
Kuzum bana da cyclw progynova verdiler adet kesilsin diye.. sana da mi aynısını vermisti dr??Canim gecmis olsun vesile olsun insallah. dikkat et kendine.
yarın sabah test yapcak mısın ablaAmin gülüm inşallah...Hayırlısıyla Rabbim yüzümüzü güldürsün sümbülüm ya...bende umutlandım yalan yok..inşallah Rabbim mucizemi yollamıştır...yaşadığım acıları silip götürsün inşallah...![]()
Bahar koyacaktim şimdi vazgeçtim o isim uğur getirmedi banabaharım gel artık annene......... kzıım olursa ben de bahar koyacam adını ya da ipek.......... gözleirm doluoyr burnumun dirğei sızlıyor inanki........
ben dr a sordum sedasyon mu genel anestezi mi diye özellikle, genel dediler,
ne olacaksa da sonucu iyi olsun da artık.. bu bekleyiş inan çok zor psikolji alt üst, hem bebk yokluğu hem de ameliyatlarda neyle karşılaşacağımızı bilmemek insanı yoruyor, kafam sürekli meşgul, ben 10 gün önce öğrendim rahim şeklimi ve operasyon gerektiğini , ama sanki yıllardır bu sıkıntıyl ayaşıyorum, öyle yoğun düşünce ve kaygılarla doluyum ki....
rabbim işlerimiz kolaylaştırsın,
sen sadece hist mi olacan canım
sanki her ay yapıozda noluo gibi oldu yageçmiş olsun canım, sen iyi ol da bu ay da böyle oluversin sağlık olsun
anladım canım...o hap adeti düzene sokuyor onun için vermiştir doktor..inşallah herşey gönlünce olsun gülüm...Dogum kontrol gibi bir hap.. 21 tanelik.. :))
aminnnnnnnn canım benim aminnnnnnnnnnn...tablo beni de umutlandırdı gerçekten, inşallah hep beraber seviniriz...tsefem28 sen test yaptın mı sonra hiç?
sabahki ateşi bir görelimde..inşallah bakalım..yarın yapmazsam gelen giden olmazsa pazar yaparım tatlım...dualarınızı bekliyorum...hayırlısı Yüce Rabbimden...yarın sabah test yapcak mısın abla
dimi yaaasanki her ay yapıozda noluo gibi oldu ya![]()