- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
Canim ben bisey anlamiyorum bana isaretleyip yollarmisin sana zahmet rahim neresi tüp neresi normal mi sence benim filmimRabbim herkesin rahmini Şekil şekil yaratmış Valla çok değişik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben bisey anlamiyorum bana isaretleyip yollarmisin sana zahmet rahim neresi tüp neresi normal mi sence benim filmimRabbim herkesin rahmini Şekil şekil yaratmış Valla çok değişik
Benimki hangisine benziyor canimBak cnm rahmin şekilleri yandan bakılınca ilk resim normal olanı seninki bence 3. Resme benziyor retroflexed rahim
Eki Görüntüle 1906915 Geçen gün biri daha paylaşmıştı Dr rahim ters dedi bunun neresi ters diye yazmıştı ben onunkini de 2. Fotoya benzettim :)
bende bi hftadır sizin filmlerden öğrendim biraz ilaç yumurtalıklara ulaşmışsa tüpler açık oluo ortada üçgen gibi gözüken rahim siyah benekler varsa yapışıklıkSen yine anliyosun ben hic anlamiyorum rahim hangisi tupler neresi acik olduğunu nere anliyosunuz hiç bilmiyorum nasil arkaya yatmış ki
Benimki hangisine benziyor canimBak cnm rahmin şekilleri yandan bakılınca ilk resim normal olanı seninki bence 3. Resme benziyor retroflexed rahim
Eki Görüntüle 1906915 Geçen gün biri daha paylaşmıştı Dr rahim ters dedi bunun neresi ters diye yazmıştı ben onunkini de 2. Fotoya benzettim :)
canım geçmiş olsunn ne ameliyatiKızlar tekrar yazıyorum herkesi etiketleyemedim ama tüm güzel dileklerinizi aldım Allah sizlerden Razı olsun
Benim Dr eşimle konuşup çıkmış ameliyata Girdiği b
Bak ok işareti olan yerler tüplerden çıkan sıvı, üçgen çizdiğim yer de rahimSen yine anliyosun ben hic anlamiyorum rahim hangisi tupler neresi acik olduğunu nere anliyosunuz hiç bilmiyorum nasil arkaya yatmış ki
Rahim su siyah olan bosluk mu tüp neresi peki
Cnm benim telde işaretleyemiyorum ama ilaç yumurtalıklara kadar gitmiş belliki kanallar açık ama rahim Şekli nette gördüğüm birçok filmden farklı.tabiki biz uzman değiliz sadece karşılaştırma yapıyoruz.dr herşey normal Demiş zaten sen içini rahat tutCanim ben bisey anlamiyorum bana isaretleyip yollarmisin sana zahmet rahim neresi tüp neresi normal mi sence benim filmim
HiçbirineBenimki hangisine benziyor canim
Bak ok işareti olan yerler tüplerden çıkan sıvı, üçgen çizdiğim yer de rahim
Eki Görüntüle 1906939
Hadi bebek olsun inşallah
Sağol cnm histereskopi oldumcanım geçmiş olsunn ne ameliyati
Valla zor şartlarda oldu aslında eşimin içinde kalacaktı boş geçse hayretler içerisindeyim bu konuda :)Hadi bebek olsun inşallah
Valla sorma yaaTest yok canım bakalım ilerleyen saatlerde nolur seni tutana da aşk olsun nasıl uzadı bu ay fena ayrı kaldınız![]()
Bakiyorum bakiyorum bulamiyorum benim filmde üçgen yok galibabende bi hftadır sizin filmlerden öğrendim biraz ilaç yumurtalıklara ulaşmışsa tüpler açık oluo ortada üçgen gibi gözüken rahim siyah benekler varsa yapışıklık![]()
Ohhhhh spermcikler yumosla bulussun bebiss olsun insAllah... bu ay olacak insAllahh.. yarin da ates yukseldi mi tamam! dusugun eli icerde olurmus ya.. benimki biraz sıkıntılı bir süreç oldu ama şükür sende etkileşim olmadi.. guzel olsun sonu kuzucum..
Bakiyorum bakiyorum bulamiyorum benim filmde üçgen yok galibabende bi hftadır sizin filmlerden öğrendim biraz ilaç yumurtalıklara ulaşmışsa tüpler açık oluo ortada üçgen gibi gözüken rahim siyah benekler varsa yapışıklık![]()
Ne kadar küçükmus bende siyah yerin tamami rahim saniyordum :)Bak ok işareti olan yerler tüplerden çıkan sıvı, üçgen çizdiğim yer de rahim
Eki Görüntüle 1906939