• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yine anliyosun ben hic anlamiyorum rahim hangisi tupler neresi acik olduğunu nere anliyosunuz hiç bilmiyorum nasil arkaya yatmış ki
bende bi hftadır sizin filmlerden öğrendim biraz ilaç yumurtalıklara ulaşmışsa tüpler açık oluo ortada üçgen gibi gözüken rahim siyah benekler varsa yapışıklık :D

Kızlar tekrar yazıyorum herkesi etiketleyemedim ama tüm güzel dileklerinizi aldım Allah sizlerden Razı olsun

Benim Dr eşimle konuşup çıkmış ameliyata Girdiği b
canım geçmiş olsunn ne ameliyati

Sen yine anliyosun ben hic anlamiyorum rahim hangisi tupler neresi acik olduğunu nere anliyosunuz hiç bilmiyorum nasil arkaya yatmış ki
Bak ok işareti olan yerler tüplerden çıkan sıvı, üçgen çizdiğim yer de rahim
Screenshot_2016-11-03-20-50-00.webp

Canim ben bisey anlamiyorum bana isaretleyip yollarmisin sana zahmet rahim neresi tüp neresi normal mi sence benim filmim
Cnm benim telde işaretleyemiyorum ama ilaç yumurtalıklara kadar gitmiş belliki kanallar açık ama rahim Şekli nette gördüğüm birçok filmden farklı.tabiki biz uzman değiliz sadece karşılaştırma yapıyoruz.dr herşey normal Demiş zaten sen içini rahat tut;)

Ohhhhh spermcikler yumosla bulussun bebiss olsun insAllah... bu ay olacak insAllahh.. yarin da ates yukseldi mi tamam! dusugun eli icerde olurmus ya.. benimki biraz sıkıntılı bir süreç oldu ama şükür sende etkileşim olmadi.. guzel olsun sonu kuzucum..

Back
X