• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohhhhh spermcikler yumosla bulussun bebiss olsun insAllah... bu ay olacak insAllahh.. yarin da ates yukseldi mi tamam! dusugun eli icerde olurmus ya.. benimki biraz sıkıntılı bir süreç oldu ama şükür sende etkileşim olmadi.. guzel olsun sonu kuzucum..
Ay hadi inşallah biraz sakata geldi bu ay hedefim üç dört gün üst üste denemekti :D evet ben de hayret ediyorum vücudum herşeye hemen adepte oluyo bi hcg iğnesi bile hamile gibi bulantı yapıyo çok hazır :))) inşallah hepimize nasip olsun artık burası hamile topigine dönsün inşallah

bir taraftan rahim filmi ben de çektireyim sıkıldıkça bakarım hiç bir şey olmasa bile diyorum bir taraftan da benim kek in üstü pişti kabardı da ama altı niye bembeyaz kaldı diye düşünüyorum ....

Ne kadar küçükmus bende siyah yerin tamami rahim saniyordum :)
işte arkaya yatıksa tamamı gözükmüyodur açı sebebiyle üsten çekilio sanırım ondan veson arkaya yatık olabilir dedi ama bunlar problem oluşturmuyomuş ztn saç teli gibi kıvrım kıvrım olan yerler tüpler incecik gözüküo ucundaki topcuklarda yumurtalıklarrr :)

Cnm benim telde işaretleyemiyorum ama ilaç yumurtalıklara kadar gitmiş belliki kanallar açık ama rahim Şekli nette gördüğüm birçok filmden farklı.tabiki biz uzman değiliz sadece karşılaştırma yapıyoruz.dr herşey normal Demiş zaten sen içini rahat tut:KK66:
Evet doktor normal demisti ama ebe egri demisti egrilik varmi sence belli oluyormu

işte arkaya yatıksa tamamı gözükmüyodur açı sebebiyle üsten çekilio sanırım ondan veson arkaya yatık olabilir dedi ama bunlar problem oluşturmuyomuş ztn saç teli gibi kıvrım kıvrım olan yerler tüpler incecik gözüküo ucundaki topcuklarda yumurtalıklarrr :)
Yok o toplar yumurtalık değil , tüpten çıkıp karın boşluğuna dağılan sıvı . yumurtalıklara sıvı geçmiyor hiç. tüpten çıkıp karın boşluğuna geçiyor

bir taraftan rahim filmi ben de çektireyim sıkıldıkça bakarım hiç bir şey olmasa bile diyorum bir taraftan da benim kek in üstü pişti kabardı da ama altı niye bembeyaz kaldı diye düşünüyorum ....
:D dpo süreci psikolojisi başlamış canım sen ne kdr süredir deniyosun bu süreçte uyguladığın tedaviler kürler oldu mu fayda gördünmü

canim ben bu ay ateşi düzenli ölcmedim. tüp bebek ilaclari ve kimyasal gebelik yüzünden ateşim sacmaladi anca düzene giriyor
Anladım canım iki tablodur bakıyorum da şaşırdım önceden ilaç olmadan dha düzenli çatlıyordu senin yumurta çünkü düzene girer inşaallah tekrar:dua:

helaliniz var kızlar valla tıp eğitimi alsam gene çözemezdim bu rahmin model model oluşunu . benım ki ne model ki :confused:

Anladim canim benimki tam gözükmüyor demekki arkaya yattigi için

helaliniz var kızlar valla tıp eğitimi alsam gene çözemezdim bu rahmin model model oluşunu . benım ki ne model ki :confused:
türkan şoray kirpiği olmasın :) kız bak bende merak ettim şimdi bizimkiler nasıl acaba kızlar bide bizim hsg miz yok rahim anomalimiz fln varsa hiç bilmiyoruz dimi bana bi doktor rahmin sola yatık biraz ondan solda ağrı hissediosun dedi neye göre dedi ultrasondan anlaşılmıosa

• Beğen
Reactions: iiz
Back
X