• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20161103_214446.webp
    20161103_214446.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 39
Yok cnm sen evham yapma herşey normal Dr Demiş işte.sadece rahmin geriye doğru yatık gibi duruyor yani Bayağı yatmış sanırım işte buna ters rahim deniyor ters rahim gebe kalmaya engel bir durum değil.
Aslında benimkini görseniz ters rahim nasıl olur anlardiniz bilgisayar olsa atacam size ama yok ki

Neee super. demiyim diyorum baski yapmiyim diyorum ama yarin dusmezse kesin yap test abla bence :KK17:
Canım ya akşam dan beri sağ kasığım da batma şeklinde beni yoklayan tatlı bir ağrı var... bende yapmak istiyorum hemde çok ama korkuyorum ya....çişim geliyor gibi oluyor sürekli... karnımda hafif şişlik var. akşam eşimde farketmiş. inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün....

Benim kürtajdan sonra da ağrılar olmamıştı bunda da adet Sancısı gibi başladı ama şiddetlenir diye Endişe ettim ama çok şükür Ağrı kesici bile verilmedi
Benim ağrı esigim düşük sanırım ya bunda da olacak demekki
biz de ilk hamilelikte hemen isim düşünüvermiştik (5 gün süren bir kimyasal gebelik oldu maalesef) ama şimdi o isimleri koymak istemiyorum ben de... ne bilim uğursuzluk da değil de... işte sonu kötü bitti ya hep olan güzelim isimlere oldu :işsiz:

Benim eşim bana hep bahar mevsimim derdi o zaman dedik kız olursa bahar olsun diye sonra yusra olsun dedim oğlan olursa Muhammet olsun dedim dedim de dedim :) şimdi son kararım kız Zeynep naz oğlan Muhammet Umut Zeyneb ı rüyamda gördüm Muhammet adagim

Benim ağrı esigim düşük sanırım ya bunda da olacak demekki

Benim eşim bana hep bahar mevsimim derdi o zaman dedik kız olursa bahar olsun diye sonra yusra olsun dedim oğlan olursa Muhammet olsun dedim dedim de dedim :) şimdi son kararım kız Zeynep naz oğlan Muhammet Umut Zeyneb ı rüyamda gördüm Muhammet adagim
Benim de erkekte Mehmet adağım kız olursa da şevval çok beğeniyorum ama emin değilim tam. Ay sanki 8 aylık hamileyiz de isim seçiyoruz :D Allah o günleri de hayırlısıyla en kısa zamanda görmeyi nasip etsin hepimize...

Back
X