• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
XXYYXXYY XXYYXXYY canm test negatif ateşte düşmüş üzüldüm gerçekten senin adına sende bayadır uğraşanlardansın hiç hamile kaldınmı ?sorun nedir sizde merak ettim

evet canım malesef kan testi sonucum negatif çıktı aşılama yaptırmıştım.adet olunca ikinci aşılama için kolları sıvıyacam tekrardan. 2,5 seneyi geçti çocuk isteyeli bu evrede hiç hamile kalamadım.korunmasız geçen 1 seneden sonra eşimde ileri hareketli spermin düşük olduğunu öğrendik bitkisel kürler ilaçlar vs. ile değerler yükseldi.Geçen sene kasım ayından beri yani bir senedir değerler normal doktorlar olur dediler ama olmadı işte.Sebepsiz diyorlar şu anda.

ben de bu ay soldan gidiyorum canım hadi hayırlısı olsun inşallah üç taneydi benim de biri istenilen gibi de 2 si geriden geliyo dedi artık yetiştilerse hayırlısı bakalım inşallah güzel olur bu ayki sonucumuz
Inşallah canım bu ay uğurlu olsun inşallah

Ya arkadaslar bir sey soracagim. FF de yumurtlama gününü kendin cizgi cektirmek vardi ya o nasil oluyordu? @sumbulkokusu canim sen bir göstermistin sanki ama neredeydi?

Bilgisayar üzeri giriyorum. Ariyorum ama bulamadim bir türlü.

• Beğen
Reactions: iiz
Kizlar bir doktor var ismi Semra Özer. Belki facebooktan filan takip ediyordunuzdur. cok ama cok iyi bir doktor. Dogal dogumun türkiyede öncülerinden. ayrica ht hayatta yazi yaziyor. bebegimi kaybettikten sonra onun iki yazisini okumustum. bana cok iyi gelmisti. Buraya linkini birakmak istiyorum. Hepimize iy gelecegini dusunuyorum. önce ilk linki sonra ikincisini okuyun lütfen.
http://www.hthayat.com/yazarlar/semra-ozer/1034690-gebelik-kayiplari
http://www.hthayat.com/yazarlar/semra-ozer/1034820-bir-bebegi-kaybetmek

Yorum yapmadım demi? Biraz düşmüş ya bu Ateşler düşmesin.geçen ay lüteal faz kısa sürmüş.inşallah gereksiz bir dakgalanmadır da yarına yeniden Yükseliş gösterir cnm
Progesteron da 13 çıkmış o na ne dersin canım

Back
X