- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
evet öyleyse eğer olabilir canım haftasonunu iyi değerlendirBen geçen ay 14 ünde oldum
benim genelde 4 5 gün ileri atar
yani acaba bugün yarın yumurtlama günüm mü kiiiiiiiiiii????

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet öyleyse eğer olabilir canım haftasonunu iyi değerlendirBen geçen ay 14 ünde oldum
benim genelde 4 5 gün ileri atar
yani acaba bugün yarın yumurtlama günüm mü kiiiiiiiiiii????
XXYYXXYY canm test negatif ateşte düşmüş üzüldüm gerçekten senin adına sende bayadır uğraşanlardansın hiç hamile kaldınmı ?sorun nedir sizde merak ettim
inşallah canım ya...bende güzel haber vermek istiyorum...yarın yada öbür gün yaparım gebelik testini...
Inşallah canım bu ay uğurlu olsun inşallahben de bu ay soldan gidiyorum canım hadi hayırlısı olsun inşallah üç taneydi benim de biri istenilen gibi de 2 si geriden geliyo dedi artık yetiştilerse hayırlısı bakalım inşallah güzel olur bu ayki sonucumuz
Bende bir kürtajla bir yili doldurdum. Nasipte ne var bilmiyorum. Zamani gelmemis diyorum. Hayirlisiben eylülle birlikte 3 yılı doldurdum 4 e bebekle girerim inşallah...
ilk sayfada mavi çizgi çektirmeyi anlatıo cnm lazımsa@sumbulkokusu canim bir cizgi cektirdim ama kirmizi oldu:)
canim tam istedigim gune kirmizi cektirdim ama maviyi cektirmemin anlami var mi? yumurta takibi ile biliyorumilk sayfada mavi çizgi çektirmeyi anlatıo cnm lazımsa
Yorum yapmadım demi? Biraz düşmüş ya bu Ateşler düşmesin.geçen ay lüteal faz kısa sürmüş.inşallah gereksiz bir dakgalanmadır da yarına yeniden Yükseliş gösterir cnm
BenYorum yapmadım demi? Biraz düşmüş ya bu Ateşler düşmesin.geçen ay lüteal faz kısa sürmüş.inşallah gereksiz bir dakgalanmadır da yarına yeniden Yükseliş gösterir cnm
Galiba benim işim hocalarla okunmaklarla olacak hersey normal çıkıyor :)Pıhtılaşma ile ilgili tahliller hepsi referans aralığında sıkıntı yok![]()
Progesteron da 13 çıkmış o na ne dersin canımYorum yapmadım demi? Biraz düşmüş ya bu Ateşler düşmesin.geçen ay lüteal faz kısa sürmüş.inşallah gereksiz bir dakgalanmadır da yarına yeniden Yükseliş gösterir cnm
BenVeson u çözdüm canim o eger gaz vermemesi gereken bir durum varsa sessiz kalmayi tercih ediyor.
Malesef farkındayım bunun canım o yüzden ısrarla yorum istiyorum ya onun da içine doguyor sanki olmayacağı gibi demiBenVeson u çözdüm canim o eger gaz vermemesi gereken bir durum varsa sessiz kalmayi tercih ediyor.
Arkadaşlar doğru tespitler yaptı o Yüzden yorum yapmadım.progesteron Gebeliği Gösteren bir tahlil değil sadece yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteriyor.10 üzeri kaliteli yumurtaProgesteron da 13 çıkmış o na ne dersin canım
Sana bir hoca bulalım o zaman seni güzel bir okuyup üflesin:))Galiba benim işim hocalarla okunmaklarla olacak hersey normal çıkıyor :)