• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 2 katından fazla başlamıştı artış sorun etme bence :KK66: 700 lerde beklerken 1200 kusur çıkmıştı. Bi de zaten artık kese oluşmuştur Allahın izniyle kese sonrası beta değeri takibini yapmıyor doktorlar kese oluşana kadar dikkat ediyorlar.
insallah canim sagol.yarin keseyi gorurum rabbimin izniyle

• Beğen
Reactions: iiz
Melissa81 Melissa81 güzel artmış değerin canım sıkma canını sağlıklı bi bebiş olsun inşallah bak kesecikte gözükcek sonra pıt pıtlar keyfini sür bu sürecin

xpreiaZ xpreiaZ hayırlı yolculuklar canım hayırlı haberlerle dön inşallah

LeYLa_21 LeYLa_21 yarın doktor ne dicek bakalım yılda bir iki şaşabilir diip çıkmıştı benim doktor işin içinden
Amin canim benim insallah rabbim tez zamanda sanada nasip edicek insallah canim dualarim hepinizle canim :)

Kız bi sey demedi bana.. simdi araştırıyorum da hamile kalan çok.. yumurtaları uyarıyormuş, galiba ilk defa erken yumurtlayacağım????? Aaaaa şaşkınım. Ben bu ayı es geçecektim:KK70: zaten fazla iliski de olmuyor kac zamandir başlayamadık da önceki gibi yok pek aksiyon:)) gecen adamin kasiklarina bile agri girdi yapmaya yapmayaa:KK70: biz bu hallere mi gelecektik beeeehhh:-)
Haha cikarirsin canim sen acisini arayi kapatirsin. korunma madem demediyse. yapmamak sana yaramiyor :skandal:

O öyle belli belirsiz ilerlemiyor canım bir sürü belirtisi var ama şimdi sana söylesem psikolojik etkilenebilirsin bence ikiz bu bebekler

Adet beklediğin gün mü aaa çok enteresan biz çalışmaları bir gün ara ile gerçekleştiriyoruz Rabbim OL demiştir insaallah
Hayirlisi canim yeterki saglikli olsunda tek ikiz ucuz raziyim :KK200:

doktorun erkek mi abla bnm doktor bayan hep alttan bakıo adette olsam hemde çatalda :KK12: hadi bakalım beklicez hormon sonuçtlarını kızına da klomenle hamile kalmıştn dimi yanlış hatırlamıyorum belki yum takibi yaptırsan olur
Doktorum erkek gülüm... eski doktorum bayandı o istanbula gitti. bu doktorum çok iyi güveniyorumda. kürtajımıda bu erkek olan doktorum yaptı.. özel hastane burda 2 tane idi biri kapandı şimdi tek özel hastane kaldı. bu özeldede 4 tane doğum doktoru var 4 de erkek...dönüp dolaşıp yine kader beni bu doktora yönlendiriyor. yeni doktortan randevu alacaktım onunki çarşamba boş yer vardı. yarın hep dolu. bende yine eski doktorumdan sıra aldım... inş yine bu doktor vesile olur. ilaçları bana iyi geliyor seviyorum da bu doktoru. bir baba gibi yaklaşıyor hastasına... sakin biri... 50lili yaşa yakın... tecrubesi çok.hsg mi bile bu adam çekti. hiç duymadım bile. konuşa konuşa 5 dk bitirdi olayı..
Evet canım kızıma klomenle hamile kalmıştım. kızımın doktoru bayandı.
Bayanlar hep alttan bakıyor bilmem neden. karından göremiyorlar herhalde.

Haha cikarirsin canim sen acisini arayi kapatirsin. korunma madem demediyse. yapmamak sana yaramiyor :skandal:
zafrina89 zafrina89 kızlar valla adam iki gündür evde değil ondan tık yok:))) şimdi gaza geldim folikasit yerine 1 kapsul inofolic ictim. desteklesin bari yumurtayı:D kaliteli olsun.. benim adet düşük seyresiyor halaa.. 36.0 dı dün. Bugün unuttum, yarında bi bakayım.. belim ağrıyor üşütüyorum herhalde ya.. akıntım da vardı ama yani 7. gün.. :D heyecan yaptım (:

Doktorum erkek gülüm... eski doktorum bayandı o istanbula gitti. bu doktorum çok iyi güveniyorumda. kürtajımıda bu erkek olan doktorum yaptı.. özel hastane burda 2 tane idi biri kapandı şimdi tek özel hastane kaldı. bu özeldede 4 tane doğum doktoru var 4 de erkek...dönüp dolaşıp yine kader beni bu doktora yönlendiriyor. yeni doktortan randevu alacaktım onunki çarşamba boş yer vardı. yarın hep dolu. bende yine eski doktorumdan sıra aldım... inş yine bu doktor vesile olur. ilaçları bana iyi geliyor seviyorum da bu doktoru. bir baba gibi yaklaşıyor hastasına... sakin biri... 50lili yaşa yakın... tecrubesi çok.hsg mi bile bu adam çekti. hiç duymadım bile. konuşa konuşa 5 dk bitirdi olayı..
Evet canım kızıma klomenle hamile kalmıştım. kızımın doktoru bayandı.
Bayanlar hep alttan bakıyor bilmem neden. karından göremiyorlar herhalde.
erkek doktorlara giden kadın hastalar yok taciz etti fln diyebiliyolar bide üaten görebiliyolarsa neden baksınlar alttan oluo heralde ister istemez hastada geriliyo tabi hadi bakalım yeni yeni mutluşuklar getirsin inşallah

zafrina89 zafrina89 kızlar valla adam iki gündür evde değil ondan tık yok:))) şimdi gaza geldim folikasit yerine 1 kapsul inofolic ictim. desteklesin bari yumurtayı:KK70: kaliteli olsun.. benim adet düşük seyresiyor halaa.. 36.0 dı dün. Bugün unuttum, yarında bi bakayım.. belim ağrıyor üşütüyorum herhalde ya.. akıntım da vardı ama yani 7. gün.. :KK70: heyecan yaptım :-)
:D sakin sakin bağlasak durmazsın artık sen daha erken ztn senin için canım çatlamaz henüz panik yapma

Yok 4000 az.2 katından biraz fazla artmış ama çok aşırı Artış da yok Mol gebelik OLDUĞUNU düşünmüyorum içini ferah tut
Insallah cani. sagol kuzum destegin icin...sen nasilsin agri kaldimi mudahaleden sonra lekelenmen gectimi canim

erkek doktorlara giden kadın hastalar yok taciz etti fln diyebiliyolar bide üaten görebiliyolarsa neden baksınlar alttan oluo heralde ister istemez hastada geriliyo tabi hadi bakalım yeni yeni mutluşuklar getirsin inşallah
Amin canım sağolasın.. inşallah hepimiz tez vakitte sağlıklı gebelikler yaşarız...

Güzel haberlerle gel canım. aynı gün doktor dayız seninle...
Amin canim benim insallah..seninde temiz ciksin insallah sonuclarin canim..saatlerimiz bile ayni :) walla zor her asamasi olana kadar sikinti olduktan sonrasi annelik hep bi endise degilmi rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah..saglikli sihatli hayirli evlatlari tez zamanda gondersin

Amin canim benim insallah..seninde temiz ciksin insallah sonuclarin canim..saatlerimiz bile ayni :) walla zor her asamasi olana kadar sikinti olduktan sonrasi annelik hep bi endise degilmi rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah..saglikli sihatli hayirli evlatlari tez zamanda gondersin
Amin canım inşallah.. Rabbim hep güzel haberler almamızı nasip etsin.. doğduktan sonra bile Endişe bitmiyor canım... tatlı Endişe bunlar hepsi güzel...

İlk dış gebelik geçirdiğim de saatlerce sayfa sayfa duş gebelik topiğini okurdum sonrasında sağlıklı bebeklerine kavuşanlari okumak bana moral olurdu olumsuz örnekleri okuyunca derdim ki çoğu 2. Seferde hemen sağlıklı gebelik yaşamış olumsuz örnekler şanssızlık olmuş benım başıma gelmez inanıyorum bebeğim 2. Gebelikte gelecek bende olumlu hikâyemi oraya yazacam derdim şimdi belkide o topiğin en şanssızı benim dış gebelik düşük kimyasal yaşamadığım kalmadı o yüzden o topiğe yazıp onları olumsuz etkilemek istemiyorum o sayfaya girince :(

İlk dış gebelik geçirdiğim de saatlerce sayfa sayfa duş gebelik topiğini okurdum sonrasında sağlıklı bebeklerine kavuşanlari okumak bana moral olurdu olumsuz örnekleri okuyunca derdim ki çoğu 2. Seferde hemen sağlıklı gebelik yaşamış olumsuz örnekler şanssızlık olmuş benım başıma gelmez inanıyorum bebeğim 2. Gebelikte gelecek bende olumlu hikâyemi oraya yazacam derdim şimdi belkide o topiğin en şanssızı benim dış gebelik düşük kimyasal yaşamadığım kalmadı o yüzden o topiğe yazıp onları olumsuz etkilemek istemiyorum o sayfaya girince :KK43:
Bende kimyasal sonrası normal gebelik diye okumuştum hep , işte kanallar açık bunu gösterir falan.. sonra hamile kaldım hop kürtaj...
Allah tekrarını yaşatmasın hiçbirimize...

Biz geldik trabzondayız bu arada , yarın sabah 8 de hastanede olucaz, inşallah cd sini verirler yapılan işlemin. Veson Veson sen cd istediğini özel olarak belirttin mi yoksa kendileri mi verdi ?

Bu arada eşimin girdiği sınavın sonucu açıklandı , beklediğimizden çok daha güzel bir sonuç geldi:nazar: sevineyim mi üzüleyim mi kafam çorba... gerçi sözlü falan da olacak ama kazanacak gibi duruyor.. 3 ay ayrılık görünüyor:KK61:

Back
X