Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala baraja takılmış:) benim ateş de bu ay düşük ilerliyor ovulasyon da gecikti bakalım ne zaman ??
Evet ılk defa böyle uzadı senin ama vücudun saat gibi maşallah demekki toparlanma sürecini bile algılayıp bekliyor, barajlarda boğuldum bu defa progesteron baktirmicam sanırım sonrasında çok heyecan yapıyorum pazartesi ya da salı kan veririm direk diyorum bakalım sabredebilecek miyim :)

Önceden iğneden sonra göğüslerim deli acirdi siserdi bu defa tık yok

passionete ateş hala kararsız gibi düşsem mi çıksam mı çalışmaları emin olana kadar
devam

Canim zaten gördün mu bilmiyorum dun ovulasyon testi koydum. pozitif. Ondan once hep negatifti silikti. Dun ates birden yukselince sasirdim anlik yukselmeydi sanirim. yeni catliycak dun ve pazar cok akintim vardi. yakin ovulasyon. ama dun ateş yuksek olunca yarin da ayni derece girsem düne cekiyor cizgiyi. bence oyle degil ama. olmadi sonra duruma gore discard ederiz. bakar misin testlere bunlar dun 5 dk ara ile

Eklentiler

• PicsArt_11-08-08.13.58.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 37
Evet evet dün bahsetmiştin hatırladım o zaman Isı sıkı değerlendir bu birkaç günü geçen ay kaçırdın bu ay kaçırma bugün de test yap bakalım

masallah yüksek cikmasi dusuk cikmasindan iyidir :) belki ikizdir cnm :)

herkese günaydın :) benim ateş tablom yine acayip. gercı 2 gun ölçemedim de ama bakalım bu ay neler olacak :)

evet cnm olabilir. bence hapi takip et sen

KIZLAR SELAM 09,30 GİBİ EN GEÇ SAĞLIK OCAĞINA GİTCEM
LH, FSH, TSH,E2, PROLAKTİN DIŞINDA BAKTIRMAM GEREKEN HORMON VAR MI?
ADETİN 3. GÜNÜNDEYİM HORMONLARA BAKTIRIP DOKTORA GİTCEM YARIN.
@Hayalci_almina cnm burdasın galiba cvp verir misin?

doktorum sonuç odaklı devam etmemiz gerektiğini söyledi..bu sebeple varsa bir sorun önceden tespit edelim dedi yani işlemi boşu boşuna yapmak istemedi.histeroskopiyi bu sebeple yapmak istedi ikinci aşılama öncesi.evet embriyo tutunması meçhul ama farzedelim döllendi aşılama sonrası döllenen yumurta rahme kolayca tutunsun diye çizik atacağını söyledi.cnm ilk olarak aşılama ile şansımızı deneyelim olmadı tüp bebeğe geçeriz ama şu evrede pek hazır değilim tüp bebeğe.Aslında kafama takılan hist.yada çizik atma işlemi değil.Dünden beri çok araştırdım hist. yararı var ama zararı yok.Aklıma takılan doğum kontrol hapıydı.Doktor yumurtalar baskı altında tutmak için verdiğini söyledi.Muayene esnasında 4-5 folikül sağda 4-5 folikül solda diye söyledi.Doğum kontrol hapını vermesini tahminimce şu sebeple verdi : aşılamada doktorlar çok fazla yumurta istemiyorlar olursa çoğul gebelik oluşmasın risk taşıyor diye.Cuma gününe kadar yumurtaların gelişimini durduracak cumadan sonra yeniden yumurta oluşması için hormon iğnelerine başlatacak kontrollü bir şekilde..Doktoruma şimdilik güveniyorum ama durum ne gösterir bilmiyorum.Ben bu şekilde düşünüyorum bakalım doktora sorcam bu hapı vermesini detaylı bir şekilde anlatsın bana.Duruma görede tedaviye devam etcem.Detayları paylaşırım mutlaka.Yorumun için ayrıca çok tşk ederim

Son düzenleme:
kizlar bi de antitpo baktirin diyordu.
bi de gitmisken d vitamini, kalsiyum, cinko, ferritin, demir, folat, b12 bunlara da baktir cnm

Allahım akıl fikir versin onlara ne diyelim :)

kushi çizgin hayırlı olsun
Sağol canım sabah ilk ölçtüm 36.6 çıktı sonra 36.5 çıktı bu daha ölçtün 36.4 çıktı. Şaştım kaldım bende ilk öçtüğümü girdim. Bense sıcaktan patlıyordum 37 falandir sanıyordum. Şu geriden gelen yumurta çatlıyor olabilir belki ondandır.

Süleyman bey fakültede canım , ben özelde ufuk beydeyim. bekliyoruz
Hayırlı haberlerin olsun canım bizde bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…