- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Annem gelmedi gelmedi tam haftasında bana geliyor bugün :))) gizli saklı ne yaparsak artık :)))Boşver gerek yok Günaşırı 1-2 çalışma olsun güzel olur
Evet ılk defa böyle uzadı senin ama vücudun saat gibi maşallah demekki toparlanma sürecini bile algılayıp bekliyor, barajlarda boğuldum bu defa progesteron baktirmicam sanırım sonrasında çok heyecan yapıyorum pazartesi ya da salı kan veririm direk diyorum bakalım sabredebilecek miyim :)Hala baraja takılmış:) benim ateş de bu ay düşük ilerliyor ovulasyon da gecikti bakalım ne zaman ??
Ay hadi insaallah fazla heveslenmiyim stress yapiyor
Canım eskisi gibi rahat takıl olur inşallah stres seni etkiliyor çok fazlaAy hadi insaallah fazla heveslenmiyim stress yapiyor
Süleyman bey fakültede canım , ben özelde ufuk beydeyim. bekliyoruzCanım trabzon da hangi doktora gidiyorsun bi arkadaşım süleyman bey diye birini önermişti bana.
Evet evet dün bahsetmiştin hatırladım o zaman Isı sıkı değerlendir bu birkaç günü geçen ay kaçırdın bu ay kaçırma bugün de test yap bakalımCanim zaten gördün mu bilmiyorum dun ovulasyon testi koydum. pozitif. Ondan once hep negatifti silikti. Dun ates birden yukselince sasirdim anlik yukselmeydi sanirim. yeni catliycak dun ve pazar cok akintim vardi. yakin ovulasyon. ama dun ateş yuksek olunca yarin da ayni derece girsem düne cekiyor cizgiyi. bence oyle degil ama. olmadi sonra duruma gore discard ederiz. bakar misin testlere bunlar dun 5 dk ara ile
masallah yüksek cikmasi dusuk cikmasindan iyidir :) belki ikizdir cnm :)Kizlar rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin insallah hepinizin duacisiyim rabbim hepinize sevincler bebis haberleri nasip etsin..
Yarin kesemi gormeye gidicem insallah sorun olmaz gecen carsamba hcg 835 civariydi bugun 8000 gibi cikmis biraz isgillendim ama hayirlisi diyorum..sizlerde dualarinizi eksik etmeyin canlarim
evet cnm olabilir. bence hapi takip et senKızlar bir seyler okudum cyclo progynova hakkında??? Bu hapi kullananlar hamile oluyormus hormon takviyesi oldugu için!? Bir de şimdi hormon yüklemesi oldugundan yumurtlama erken mi olcak ki?? Ben onu kestiremedim.. beyaz drajeler bitince yumurtlama mi oluyor ki? Kahveler progestanli olanmış.. oda yumurtanin tutunmasında etkili... aa heyecan yaptım.. yumurtlamayı takip mi etsemm?? Hap bittikten en gec 6gun sonra regl olman gerekiyormuş.. Allah allah napsam kiii???
değerinin böyle guzel artmasi demek bebegin hizli gelisiyo büyüyor demek :) belki kalp atislari bile duyulurinsallah canim sagol.yarin keseyi gorurum rabbimin izniyle
Evet ilaç için kullandım. Igne seklindeydi. Yumurtaları baskilayici ilaç demişti Dr
Asilama oncesi ilk defa duyuyorum ben dogum kontrol hapi ve cizik atma islemi. Sonucta normal iliski gibi sperm attiriyorlar iceri, embryo degil ki tutunsun cizige. Embryoya donusebilecegi bile belli degil. Ben ilk defa boyle bi islem duydum. Neden asilamayla ugrasiyorsun ? Ozel merkezde yaptiriyorsun madem onca parayi tup bebege versene ? Ayrica neden histeroskopi simdi ikinci asilama oncesi yapilacak ? Doktordan daha iyi bilmiyorum elbette ama bu proseduru daha once isitmedim.
kizlar bi de antitpo baktirin diyordu.KIZLAR SELAM 09,30 GİBİ EN GEÇ SAĞLIK OCAĞINA GİTCEM
LH, FSH, TSH,E2, PROLAKTİN DIŞINDA BAKTIRMAM GEREKEN HORMON VAR MI?
ADETİN 3. GÜNÜNDEYİM HORMONLARA BAKTIRIP DOKTORA GİTCEM YARIN.
@Hayalci_almina cnm burdasın galiba cvp verir misin?
bu ne bukadar bakılırmı demesin sonra :)biraz çok olcak bu seferkizlar bi de antitpo baktirin diyordu.
bi de gitmisken d vitamini, kalsiyum, cinko, ferritin, demir, folat, b12 bunlara da baktir cnm
Allahım akıl fikir versin onlara ne diyelim :)Benim başıma geldi o kucağıma çocuk vermeyen kucağıma alsam gelip alan cooook oldu. en yakın aarkadaşım hamile olduğunu 8 aylıkken öğrendim onu öğrendim ama doğum yaptığı tarihi bile söylemedi. Allah biliyor görüyor ne diyeyim
Ben öyle olmam ama hep diyorum kim severse sevsin karismiycam diye
Sağol canım sabah ilk ölçtüm 36.6 çıktı sonra 36.5 çıktı bu daha ölçtün 36.4 çıktı. Şaştım kaldım bende ilk öçtüğümü girdim. Bense sıcaktan patlıyordum 37 falandir sanıyordum. Şu geriden gelen yumurta çatlıyor olabilir belki ondandır.kushi çizgin hayırlı olsun
Hayırlı haberlerin olsun canım bizde bekliyoruz.Süleyman bey fakültede canım , ben özelde ufuk beydeyim. bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?