- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Öyle birşey yok cnm bazı aylar çatlamayabilir bu illa kist oldu anlamına gelmezyarın doktora gitmek istiyorum izin alabilirsem patrondan inşallah
yumurtam çatlamadı geçen ay.çatlamayınca mutlaka kis mi olmuştur o.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle birşey yok cnm bazı aylar çatlamayabilir bu illa kist oldu anlamına gelmezyarın doktora gitmek istiyorum izin alabilirsem patrondan inşallah
ShinSeGi dk hapı kullanırken ateş ölçtü diye Hatırlıyorum sanki biri daha vardı hatırlamıyorum
Zaten hayranım sana ben yapamiyorum yaa yok bende o cesaret13 de olsa bile dpo 14 oluyor bugün canım hadi inşallah güzel haberler gelir ben şimdiye kadar on tane test yapmıştım sanırım :)
evet benim oTest canavarı![]()
ben de bekleyebilenlere hayranım yok yani bende de o cesaret sabır biran önce bileyim takip edeyim koyulaşma mı var silindi mi noldu falan hem tecrübe oluyo herkesin aklına takılanı yapıp tecrübe etmiş oluyorumZaten hayranım sana ben yapamiyorum yaa yok bende o cesaret![]()
AY SAĞOL CNM SU SERPTİN İÇİME :)Öyle birşey yok cnm bazı aylar çatlamayabilir bu illa kist oldu anlamına gelmez
Evet dk doğum kontrol:))) evet zafrina imiş diğer arkadaş da:)cnm dk diye kısalttığın doğum kontrol hapı mı oluyor :) sanırım öyle...
zafrina89 kullanmış ateşi yükselmiş.sabah ateşi öyle görünce çok şaşırdım.Demekki ilaç kaynaklı..Ne garip ya herşey birbiriyle ne kadar bağlantılı
![]()
Evet klomen kullanırken benim de uzamıştı ama asilamada gonalf ve ovitrelle ile oldu o uzamamisti bakalım kısmet bekliycem zaten canımcnm sen çatlatma iğnesi yaptırmışsın bence test için acele etme ben 3 ay boyunca klomen çatlatma iğnesi tedavisi görmüştüm 3 ay boyuncada hep çatlatma iğnesinden 17 gün sonra regl olmuştum.hatta geçen regl dönemindede çatlatma iğnesi yaptırmıştım aşılama için yine 17.günde regl oldum.galiba düzenli regl oluyrosun tablondan öyle görüyorum biraz daha sabret derim ben.duruma göre regl olmazsan test yaparsın.13.günde çatlamış zaten yumurtan.Güzel haberlerini alırız inşallah.
Nasipp inşallah yükselirHadi ya bekleyelim Yarınki Ateş'i de görelim inşallah yükselir yeniden
ay ne kadar güzel bi haber bu böyle canım ne mutlu sana sağlıkla gelsinler inşallahKizlarrrrrriki kesem var
Dualariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim..kalp atisi 2 hafta sonra..
Rabbim hepinize yasatsin bu sevincleri tez zamanda hepinizin kucagini doldursun insallah benimde insallah
Aayyy valla çığlık atasim geldi şuan Rabbim sonuna kadar mutlugunuzu artırsın ay coook sevindim gülüm Allahım size bagislasin yavrulariniziKizlarrrrrriki kesem var
Rabbim hepinize yasatsin bu sevincleri tez zamanda hepinizin kucagini doldursun insallah benimde insallah
Kizlarrrrrriki kesem var
Annaaa ikizmi geliyor bak sen artis az dedin daha. cok sevindim canim hayirlisi ile kucagina al insallahKizlarrrrrriki kesem var
dk doğum kontrol canım ateşimizin yükselmesini sağlayan progesteron hapta da progesteron olduğu için ateş yüksek seyrediyokızlar dk ne oluyor benim ilacın adı ginera draje..
ilacın etken maddesi içinde östrojen ve progesteron içeren doğum kontrol hapı.bende dün ilk kez içtim böyle oldu hatta sabah kalktığımda çok terlemiştim.
canim büyüyen yumurta varsa kist oluyor ama korkma cok büyük degilse vücut adetle atiyoryarın doktora gitmek istiyorum izin alabilirsem patrondan inşallah
ayyy masallah masallah ne güzel. bir taşla iki kuşKizlarrrrrriki kesem var