- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim histeroskopi de çizik atma işlemi transfer öncesi yapılmıştı aşılama da ilk defa duydum ama döllenme olursa faydası olacaktır tabiki . Yumurtaları baskılamak için dk ilacı ilk tüp bebekte 1 ay önce kullanmıştım, doktorunun vardır bir bildiği cnm belki fazla yumurta geliştirmemek için vermiştir o senin bünyeni daha iyi biliyor şu an. Endişe etme bence.
aslında o işte şaibe var
Evet canim rabbim nasip ederse ikiz kese gordu dr.bakalim kismet..sagol canim darisi basina insallahMelissa81 canım takip edemedım yazılanları ikizlerin mi olacakmış ? ayy gercekten mi
gözün aydın canımm
İnsAllahh.. @Melissa81 nin ikizleri duyduktan sonra nedense bi rahatlama bii mutlulukk varr bendeÇok sağol canım... ağrılı dönemleri uyuklayarak atlattım iyiyim şimdi kanama var sadece ağrı sızı kalmadı... amin ya inşallah topik olarak gelsin peşpeşe herkesten güzel haberler..
Evet canim yaaa insallah sende transferinden sonra guzel haberler alicaksin insallah canim
Sakın öyle düşünme.. benim bir ogrencimin annesi 9 düşükten sonra saglicakla yavrusunu kucagina almis.. simdi yine hamile dusuk tehlikesi yuzunden uzun sure hastanede kaldi simdi 7 ayliga ulasti.. Rabbimin ol emrindeyizz umutsuzluk yok!! Yaşıyorsak her şey de umut vardır.. bunlar hep imtihan.. Sen simdi bir de Rabbimin huzuruna varacaksın hayırlarla.. bol bol duâ et bak goreceksin.. uzme tatli canini..Bazen hiç anne olamayacağım gibi geliyor bana![]()
Masallah canim sadece ilactanmi oldu yedigin ictiginde etki etti herhalde ilac ictigim halde 4 benimki sinirda :))Eki Görüntüle 1909266
Folbiolu bıraktım ama elevitin içinde de var. Onu da doktora gideseye kadar bırakayim en iyisi.
Canim buyuk ihtimalle sen yanlis gördün. ben de 1 onceki gun var dunde olursa 2 gun ust uste olur diye yapmadım. cizgiye ne diyorsun cekti. sence digru yerde mi?passionete dün tabloda üstüste iki ilişki gördüm yanlış mı gördüm o Yüzden dinlen yarın olsun demiştim neyse ki ateş hala düşüşte bugünü değerlendirin bari
![]()
Masallah canim sadece ilactanmi oldu yedigin ictiginde etki etti herhalde ilac ictigim halde 4 benimki sinirda :))
Kizlar benim akintim her gun ayni saatlerde geliyor:/ sizde de var mi buhem sabah kahvaltidan once hem aksam yemeginden once..
![]()
Nasip diilmis...tsefem28 cnm ilk senin Ateş'e baktım ama o da maalesef düşmüş.üzülmemek elde değil ama yıpratma kendini Rabbim en doğrusunu bilir elbet.elden ne gelir? Az da olsa regl gelene kadar umudumuz var bunu da bil.
hayırlısı olsun ...üzülme diyecem ama üzülüyor insan elde değil canım..ama hala umut var..ateşe aldanma sen...düşük ateşle bile hamile olan var...kan testi yaptır canım...Nasip diilmis...
transferin ne zaman canım?büyük ihtimal folbiol den oldu. 5 mg lık. diğerlerine göre bayağ yüksek.:)
transferin ne zaman canım?
sonu güzel olsun inşallah canım...sabrın sonu selamettir inşallah...regl olmayı bekliyorum cnm, genelde reglinin 20. gününe denk geliyormuş transfer. biraz daha sabretmem gerekecek![]()