• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlamasi geçip kasik agrisi devam eden oldu mu aranızda? eğilip dogruldukca falan bacağım çekiyor psikolojim bozuldu :skandal::skandal::skandal: yahu yine mi yumurta diye ovulasyon testi bile yaptım çizgi bile çıkmadı

İyiyim canım acayip şekilde rüya görüyorum anestezi nin etkisi herhalde :deli: 2 dakika gözümü kapatsam 1 saatlik rüya görüyorum sanki:deli:

Ağrı sızı yok çok şükür. eşim de proxeed ı içiyor :KK36:inşallah düzenli içmeye devam eder..

Ateşim sabah yüksek çıktı baktım seninde operasyon sonrası yükselmiş , normal demekki... kanama bitene kadar olmasın yumurtlama bittikten sonra olsun inşallah...

Histereskopi sonrası hamile kalan çok oluyormuş ya inşallah bize de vurur bu güzel ihtimal sağlıklı hayırlı bir gebelik olarak...

Bu hormonlarla yumurtlama oluyor demi canım engel değil yumurtlamaya ?
Evet ya benim de ertesi gün Yükseldi hatta Çatladı dedim yazdım buraya ama yok ateş yerlerde:) çatlar inşallah ya benimki gecikti ama çatlar diye Ümit ediyorum:)

İnşallah cnm ya inşallah hemen ilk aydan gebe kalalım:)

Ya Veson öyle hassaslar ki gerçekten! şimdi bu büyük kızımız 4.5 yaşında , biz kardeşini sevince gelip hırpalıyor bebeği biz de hep kıskandığını düşünüyorduk. geçen ay bebek kucağımda iken öne doğru eğilip yüzü üstüne düştü ,yerde oturuyordum Allahtan bişey olmadı ama ağladı baya korkunca. ben koştum bebeği kaptığım gibi abime götürdüm düşürdüm bakın bişey mi oldu falan diye. sonra büyüğün olduğu odaya bir girdim ki gözyaşlarını siliyor , büyük adam gibi gizlemeye çalışıyor "hadi devam edelim oyuna " dedi. noldu sana dedim "kardeşim için üzüldüm biraz ama önemli değil isteyerek yapmadın sonuçta " dedi:KK57:

Bıdığım ya biz kıskanıyor zarar vermeye çalışıyor derken kardeşi düştü diye oturmuş ağlamış:KK61:

eşimle de ben artık bebek görünce düşürmeden duramıyorum diye dalga geçtik benimle :KK48:

İç dünyaları bambaşka yaaa...
Oy kuzum benim benimki de o yaşlarda ama ben doğurana kadar daha da büyüyecek .Aynen ya onların psikolojileri çok farklı bazen nasıl yaklaşmam gerekli karar veremiyorum:)

Evet ya benim de ertesi gün Yükseldi hatta Çatladı dedim yazdım buraya ama yok ateş yerlerde:) çatlar inşallah ya benimki gecikti ama çatlar diye Ümit ediyorum:)

İnşallah cnm ya inşallah hemen ilk aydan gebe kalalım:)

benim histeroskopiden sonra 50 veya 52. gündü sanırım regl gelmişti. Hayatımda ilk defa. ama hiç ilaç kullanmadım belki size verilen ilaçlar geciktirmez adeti.

Veson Veson ilk kez goguslerim adet öncesi acımadı şişmedi ilk kez akintim ve vajinal islaklik oldu yani diğer aylardan çok farklıydı bu ay tek adet belirtisi ateşin düsmesi birde bu sabah ki feci adet sancısı gerçi şimdi o da yok
Demek istediğim bu kullandığım femera dan mi kaynaklandı acaba hormonları düzenlemiş olabilir mi
Bilemiyorum ki cnm hiç kullanmadım ama klomen den daha etkili bir ilaç diye biliyorum.

Kızlaaar acil bakar mısınız 1 saat sonra bu çizgi çıktı yoksa ben mi öyle görüyorum? adetime 2 gün var

Eklentiler

• _20161109_141720.webp
    _20161109_141720.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 50
Canım benim ya.. gelecek inşallah ama daha vakti gelmemiş demekki... gelecek hem de ablası biraz daha büyümüş olacak sana yardım edecek inşallah annesi.. her işte vardır bir hayır...
Amin canım..inşallah...en hayırlısı Rabbim bilir elbette gülüm..
Hangi ilaca baslayacaksin canım klomen mi yine
Ben serophene kullanıyorum canım...oda klomen tarzı bir ilaç ama klomenden daha iyi..piyasada kalmamış çok az geliyor dün kaç eczane gezdik..bulana kadar öldük eşimle valla...inşallah bu ay umut olur...Rabbim emeklerimizi zayi etmesin gülüm..inşallah sen hamilesindir ya...

KIZLARR.....
DOKTORDAN GELDİM ŞİMDİ :KK43:
*sağlık ocağının kan sonuçlarından şüpheleniyorum.burda tekrar yaptır dedi.bir hormon buna göre sıkıntılı dedi ben de LH mı deyince şaşırdı birden :KK66:LH bukadar yüksekse ondan kalmıyordur dedi.
*eşimin sonuçlarına baktı.sayı 30 milyon ama ileri hareketlilik çok düşük bu şekilde aşılama bile olmayabilir ürologla görüşün dedi.görüştük doğla yolla bile olur dedi, tüp denemeyin aşılama deneyin beklemiycez diyorsanız diyo.
*alttan muayene olabildim hem de hiç acımadı :)
*sağ ve sol yumurtalıklarda rahimde hiç bir sıkıntı görmedi.
*35 günden fazla adet döngüsünde yumurtlama olmaz diye bilinir dedi bende nasıl olur ben 24. günlerde yumurtluyorum dedim.şaşırdı ateşle dedim emin misin bütün koşulları sağlıyormusun dedi.3 saatten fazla uyku, ggürültüsüz ortam, aynı saat falan filan
5 gibi sonuçlar çıkacak, tekrar doktora gidicez bakalım ne diycek

benim histeroskopiden sonra 50 veya 52. gündü sanırım regl gelmişti. Hayatımda ilk defa. ama hiç ilaç kullanmadım belki size verilen ilaçlar geciktirmez adeti.
Bana verilen estrofem 3 kutu , günde 3 tane içiyorum. son kutuyla birlikte primoluta başlayacağım onun içinde de 30 tane var sabah akşam içecekmişim 15 gün ediyor. ama tahminim primolutun ortasında adet olucam herhalde...

Bilemedim... ama bu ay bu ilaçlarla yumurtlamayı nasıl takip edicem bilemedim... neyse yapışıklık olmasın da... 1 ay boş geçsin önemli değil...

KIZLARR.....
DOKTORDAN GELDİM ŞİMDİ :KK43:
*sağlık ocağının kan sonuçlarından şüpheleniyorum.burda tekrar yaptır dedi.bir hormon buna göre sıkıntılı dedi ben de LH mı deyince şaşırdı birden :KK66:LH bukadar yüksekse ondan kalmıyordur dedi.
*eşimin sonuçlarına baktı.sayı 30 milyon ama ileri hareketlilik çok düşük bu şekilde aşılama bile olmayabilir ürologla görüşün dedi.görüştük doğla yolla bile olur dedi, tüp denemeyin aşılama deneyin beklemiycez diyorsanız diyo.
*alttan muayene olabildim hem de hiç acımadı :)
*sağ ve sol yumurtalıklarda rahimde hiç bir sıkıntı görmedi.
*35 günden fazla adet döngüsünde yumurtlama olmaz diye bilinir dedi bende nasıl olur ben 24. günlerde yumurtluyorum dedim.şaşırdı ateşle dedim emin misin bütün koşulları sağlıyormusun dedi.3 saatten fazla uyku, ggürültüsüz ortam, aynı saat falan filan
5 gibi sonuçlar çıkacak, tekrar doktora gidicez bakalım ne diycek
canim alttan muayne olabilmene cok sevindim. insallah bu doktor sana ugurlu gelir

Bana verilen estrofem 3 kutu , günde 3 tane içiyorum. son kutuyla birlikte primoluta başlayacağım onun içinde de 30 tane var sabah akşam içecekmişim 15 gün ediyor. ama tahminim primolutun ortasında adet olucam herhalde...

Bilemedim... ama bu ay bu ilaçlarla yumurtlamayı nasıl takip edicem bilemedim... neyse yapışıklık olmasın da... 1 ay boş geçsin önemli değil...
primalotun ne ilaciydi?

Back
X