Cnm ikinci Yumurtayı ne Ateş'ten ne de ovu testten anlatsın sen 1-2 çalışma daha kondurKızlar birşey soracağım benim pazartesi yumurta çatladı zaten ağrım coktu üstünden 3 gün geçti bende kahverengi leke ve kasik agrisi var dün ovulasyon testi yaptım yine ve negatifti benim yeni bir yumurta daha olabilir mi çatlayan? annem olunca dün ilişki de olmadı bugün olur ancak. bi tane daha mı test yapsam koca kutuyu heba ettim böyle
Yok bence korunma hiç doktorun da öyle birşey söylememiş zaten , klomen kullandığım ay 3 yumurta var deyince doktor ben de panik yapmıştım ya çoğul gebelik olursa diye
Transfer günün kaçıncı günBana bir şey demedi yumurta geliştirme sırasında, ama daha önceki tedavide transfere son 5 gün kala ilişki yasak demişti. Bakalım bu ne diyecek.
Randevu da yarına ertelendiYarın öğrenirim artık..
Transfer günün kaçıncı gün
Anladım canım tüp denemedim henüz bilgim yok doktor ne derse o olur:)) benim de ikinci tedavide ikizlerim oluyordu sözde ay nasıl bakıcaz diye düşünüyorduk kendimizce, elde var sıfır
Kontrol yarın, dr korun diyebilir cnm, henüz belli değil .
aynen öyle cnm doktora bagli. tüp bebektw veriyordu benim doktor ama asilamayi bilmiyorumCnm onu anlamıştım.iğne kullanırken falan iş için rapor veriyor mu ki.
gerçi doktorada bağlı biraz :)
lh fsh tan yüksek olursa sorun oluyor bildigim kadariyla. senin lh küçük sorun yoktur heraldeKizlar e nabız dan son tahlillerime baktım da benim fsh lh den yuksekmis bu değer ler normalmiEki Görüntüle 1909825
Kizlar e nabız dan son tahlillerime baktım da benim fsh lh den yuksekmis bu değer ler normalmiEki Görüntüle 1909825
Canım ben adetin 7. Gunu başladım bittikten sonra öneriliyorKızlar adetken soğan kurune baslaniyormuydu
valla bende onu çözmeye çalılıyorum canım geçen ay melisayla beraber iğne vurulduk bnm 6.26mm idi doktor ilaç vermedi melisanın 7 gibi bişeydi sanırım ona estrofem verdi doktoru progesteron verdi bana neden vermedi 6 normal mi 6dan az 14ten çoksa gebelil oluşmaz gibi şeyler yazıo nette
Canım 7 ve 12 mm arasında olmalı diye biliyorum ben fazlası ve azı iyi değilmiş
ben de bunun cevabını bir türlü öğrenemedim kimse kesin bir şey söylemiyor ince olması ne demek hangi sayı aralığında olmalı bir türlü anlamadım. cevabı bulunca bana da yaz canım. en ıyısı doktora sormak.
rahım kalınlıgının normalde ne kaar olması gerektiğini bilen var mı kızlar ?
Nasıl yani ikisinde de belli olmaz mı?Cnm ikinci Yumurtayı ne Ateş'ten ne de ovu testten anlatsın sen 1-2 çalışma daha kondur
şimdi için rahatladı mı canım çok şükür bi sorun yok sağlıklı bebiş de nasip olsun inşallah en kısa zamanda glukofem mi başladın zaten biz pkoya o artık şart gibiKızlar hicbiseyim yok rahim filmim temiz pco varmış bende gliko diye başlayan o ilacı verdi ve pozitifi gördüğün gibi progestan başlayacaksin dedi kanamadan sonra başlatmasının hiç anlamı yok dedi.osteocare diye solgarin d vitamini hersey içeren bide ilacını verdi bide folik asit olarak yine solgarin folacin mi adını unuttum onu yazdı
lh fsh tan yüksek olunca sorun oluyor diye biliyorum cnm, senin değerler normal ..
Oylemi bende fsh lh dan büyük olunca sanıyordum doktorda normal dedi zaten de ben yanlış hatırlayınca size sordumlh fsh tan yüksek olursa sorun oluyor bildigim kadariyla. senin lh küçük sorun yoktur heralde
Ben daha once adet bitimi de basladigim oldu adetin 4 günü basladigimda olduKızlar adetken soğan kurune baslaniyormuydu
İlişki yasak demezlerse o zamana yumurta çatlar değerlendirmiş olursunuz bari ateş ölçmeye başlagenelde 20. gün oluyor diyorlar bahçecinin forum sayfasında.
Oh oh süper cnm bak boş yere stres yapmışsın:)Kızlar hicbiseyim yok rahim filmim temiz pco varmış bende gliko diye başlayan o ilacı verdi ve pozitifi gördüğün gibi progestan başlayacaksin dedi kanamadan sonra başlatmasının hiç anlamı yok dedi.osteocare diye solgarin d vitamini hersey içeren bide ilacını verdi bide folik asit olarak yine solgarin folacin mi adını unuttum onu yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?