- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
33 yasindayim fsh 6 lh 3 tsh 1.5 çıktı amh bakmaya gerek duymadım doktor ama bakılsa düşük çıkar eminimbende femare serop
cnm senin yaş kaç? fsh kac cikiyordu? amh bakildi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 yasindayim fsh 6 lh 3 tsh 1.5 çıktı amh bakmaya gerek duymadım doktor ama bakılsa düşük çıkar eminimbende femare serop
cnm senin yaş kaç? fsh kac cikiyordu? amh bakildi mi?
canımsın teşekkür ederimAllah yardimcin olsun insallah. Tez vakit şifa bulasın.
Kız ben de kaç kere soğan yaptım 3yada 4 kere. 2 kere incir havuç yaptımÇok unutluydum hani herkeste ise yaramış ya ohh dedim benimde bu ay olur insaallah biraz ondan modum düştü herhalde ama ne diyelim her ay yeni umut
Ama fsh gayet iyi çıkmış...33 yasindayim fsh 6 lh 3 tsh 1.5 çıktı amh bakmaya gerek duymadım doktor ama bakılsa düşük çıkar eminim
Ama fsh gayet iyi çıkmış...
Bende reçel yapsaydım keşke :) :)Kız ben de kaç kere soğan yaptım 3yada 4 kere. 2 kere incir havuç yaptımzararı olmadı ama tek faydası kavanozlarca incir reçeli yapmış olmak oldu
kaynattığım incirleri reçel yaptım sonra harika oldu. ama bebek olmadı
![]()
yok bir şey tatlım önemli değil. faranjıt vardıda o da burun etı ıltıhaplanması yapmıs 5 yıldır hıc azalmıyor tedavıde fayda etmıyor çekiyorum bunu böyle ama haftaya çok çok iyi bir doktora daha gidecegim.şansımı zorlayacagım tekrar.
Evet ama rezervin düşük demesi çok ilginç? bunu sadece ayın yılın başı gelen erken regl ile mi anlamışBende reçel yapsaydım keşke :) :)
İlacımı aldım bakalım bu serophene de çok kullandım bi işe yaramadı ya
Fsh hep böyle çıkar benim canım 4-6 arası doktorum nasıl hamile kalamiyorsun anlamıyorum diyor bırak hamile kalmayı erken adet oluyorum ben :)
Onu söyleyen kendi doktorum değil ki başka bi doktor taniyordum numarası vardı aradım sordumEvet ama rezervin düşük demesi çok ilginç? bunu sadece ayın yılın başı gelen erken regl ile mi anlamışeğer rezervinle alakalı şüphesi varsa amh neden baktırmamış?
Histereskopiden hiç korkma diyebilirim rahatlıklaOnu söyleyen kendi doktorum değil ki başka bi doktor taniyordum numarası vardı aradım sordum
acil tüp dedi bana
Ama muayene bile etmeden bu kanıya nasıl vardı ilginç
Kendi doktorum sakin ol dedi duphaston kullanırken de aynı tepki olursa ciddiye alalım dedi
Histeroskopi kaldı tedavi kaldı
Histeroskopi den korkuyordum zaten
Bana çok fazla iğne kullandığı için yumurtalar artık cevap vermiyor igneyeHistereskopiden hiç korkma diyebilirim rahatlıklaoldu bitti Kürtajdan farkı olmadı canım. İnşallah hiç gerek kalmaz ama öyle korkup ertelenecek birşey yok inan.
Sana söyleyen doktor ne düşündü bilmiyorum ama muayenede folikül sayısı yumurta rezervi hakkında bilgi veriyormuş üstelik Fsh da iyi. şüphesi olsa bakan doktorun isterdi amh yı bence.
İnşallah bu ay güzel haberler veririz hepimiz
Bilmiyorum ki canım hiç belirti yok ama
Bilmiyorum ki canım hiç belirti yok amaiiz nun dediği kontrolü yaptım hiçbişey yok bi boşluk var ne zamana kadar böylesi normal ? hangi gün iniyordu rahim ?
Bilmiyorum ki canım hiç belirti yok amaiiz nun dediği kontrolü yaptım hiçbişey yok bi boşluk var ne zamana kadar böylesi normal ? hangi gün iniyordu rahim ?
Bilmiyorum kuzucum vallaa yumurta catlar mi catlamaz mi onun meraki var.. ilac kullaniyorum yumurtlamayi one cekcek mi emrak ediyroum..yok bir şey tatlım önemli değil. faranjıt vardıda o da burun etı ıltıhaplanması yapmıs 5 yıldır hıc azalmıyor tedavıde fayda etmıyor çekiyorum bunu böyle ama haftaya çok çok iyi bir doktora daha gidecegim.şansımı zorlayacagım tekrar.
sen nasıl oldun bütün dengen düzenin alt üst oldu şimdi nasılsın ?
Yok canım gayet yumuşak ileri de gitsem bişey yok gelen bakalım yarın da kontrol edeyim hem birimiz daha teyit etmiş oluruz durumu ben hergün bakayım :)) fitil atar gibi ışte bişey yok yapmakta da
sen dpo 8 deymişsin canım şimdi baktım tablonda iyi. sen yarında kontrol et mutlaka. şimdiye kadar epey inerdi. eline hiç sertlik gelmiyordu . herhangı br sekılde elıne hıcbır sey takılmıyormu . ileri gitmene falan gerek yok basıtce bak o yeterli
Tablom da geçen ayla aynı ilerliyor nerdeyse
sen dpo 8 deymişsin canım şimdi baktım tablonda iyi. sen yarında kontrol et mutlaka. şimdiye kadar epey inerdi. eline hiç sertlik gelmiyordu . herhangı br sekılde elıne hıcbır sey takılmıyormu . ileri gitmene falan gerek yok basıtce bak o yeterli
Yok canım gayet yumuşak ileri de gitsem bişey yok gelen bakalım yarın da kontrol edeyim hem birimiz daha teyit etmiş oluruz durumu ben hergün bakayım :)) fitil atar gibi ışte bişey yok yapmakta da
bugün bnm de dikkatimi çekti hatta hamile kaldığın tablo nasıldı diye merak ettim hatırlayamadım :)Tablom da geçen ayla aynı ilerliyor nerdeyse