• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

peki dpo kaçtaydın ?
Dpo 11 de akşam idrariydi kalmış sabah gördüm dikkatimi çekmişti ama test yok gibi olunca iğne etkisi bile kalmadı kesin yok dedim ama idrardan da şüphelendim biraz öğlen işyerinde yaptim dpo 12 de çıktı direk ve akşam kan testi 14.16 ydi canım

Ay bugün ben de de deli gibi bir kaşıntı başladı ya.bir bu eksikti
neren kaşınıo bişey alerji mi yaptı haplar fln bn bi ara çok kaşınıodum bütün vücudum kollarım bacaklarım göbrğim her yerim alerji hapı içiyodum alerjiden kurtulamıyorum ben :D birinden kaçıom öbürü yakalıo hee veson bu arada ben bi ara arı poleni yiyodum o zaman o kaşıntım fln geçip gitmişti bağışıklık sistemini güçlendiriyo ya senin minikte denesen mi

Yine düştü benim ateş progesteron da yaptırmadım bu ay bak nasıl pişman oldum şimdi

Yine düştü benim ateş progesteron da yaptırmadım bu ay bak nasıl pişman oldum şimdi
bende şimdi ateşlere bakıodum yine sınıra düşmüşsün vampirellam :) ben adama sinir olmaktan olaydan koptum gittim :D şu bugünle iki gün de gün aşırı çalışmayı atlatsakta bu ay dinlenmeye geçsem

neren kaşınıo bişey alerji mi yaptı haplar fln bn bi ara çok kaşınıodum bütün vücudum kollarım bacaklarım göbrğim her yerim alerji hapı içiyodum alerjiden kurtulamıyorum ben :KK70: birinden kaçıom öbürü yakalıo hee veson bu arada ben bi ara arı poleni yiyodum o zaman o kaşıntım fln geçip gitmişti bağışıklık sistemini güçlendiriyo ya senin minikte denesen mi
Ay lisede falan annem de yedirirdi bana arı poleni bagisikliga iyi geliyormuş bide mideye benim de öyle heryerim kabarır alerji tutarsa fena bişey

bende şimdi ateşlere bakıodum yine sınıra düşmüşsün vampirellam :) ben adama sinir olmaktan olaydan koptum gittim :KK70: şu bugünle iki gün de gün aşırı çalışmayı atlatsakta bu ay dinlenmeye geçsem
Üst üste ölçtüm yok çıkmadı kaldı sınırda :(
Ben de tedaviyi kesicem dedim benim kocaya bişey öldü test almalar merak etmeler sürekli sormalar çalışma zamanı nereye kacacigini şaşırıyor sanki kullanıyorum onu

Ay lisede falan annem de yedirirdi bana arı poleni bagisikliga iyi geliyormuş bide mideye benim de öyle heryerim kabarır alerji tutarsa fena bişey
işte arı poleni iyi gel işti kaşıntım fln bitip gitmişti o dönem sonrada kaşıntı olmadı ama toz domates alerjisi devam

Üst üste ölçtüm yok çıkmadı kaldı sınırda :KK43:
Ben de tedaviyi kesicem dedim benim kocaya bişey öldü test almalar merak etmeler sürekli sormalar çalışma zamanı nereye kacacigini şaşırıyor sanki kullanıyorum onu
hiç erkeklerin istemeyeceğini düşünmemiştim dumur oluyorun benim bildiğim duyduğum erkek sürekli ister kadın naz yapar bizde adamlar nazlanıo sanki ben çok meraklıyım sana ne halin varsa gör bebek fln istemiyorum bebeği yapmaya üşenen adam bakmaya haydi haydi üşenir diyesim gelio kendimi zor tutuyorum

hiç erkeklerin istemeyeceğini düşünmemiştim dumur oluyorun benim bildiğim duyduğum erkek sürekli ister kadın naz yapar bizde adamlar nazlanıo sanki ben çok meraklıyım sana ne halin varsa gör bebek fln istemiyorum bebeği yapmaya üşenen adam bakmaya haydi haydi üşenir diyesim gelio kendimi zor tutuyorum
Sorma karikatürler bile onun üzerine hep kadın bahane bulur falan :D bizimkilerin genetigiyle oynanmış ama ben biliyorum yapacağımı bu ay boş muhtemelen ara vericem tam vericem arayı hepte lafını sokucam ona

Sorma karikatürler bile onun üzerine hep kadın bahane bulur falan :KK70: bizimkilerin genetigiyle oynanmış ama ben biliyorum yapacağımı bu ay boş muhtemelen ara vericem tam vericem arayı hepte lafını sokucam ona
Bizde de tam tersi adam hergün istiyo ben fisss :KK11:

kızlar ben cuma regli oldum ama bi türlü sökülemedi :( 2 gündür cok cok az kahve geliyo bugün 3.gün.. adet söktürmek icin ne yapiyorduk adacayi filan mi?

kızlar ben cuma regli oldum ama bi türlü sökülemedi :KK43: 2 gündür cok cok az kahve geliyo bugün 3.gün.. adet söktürmek icin ne yapiyorduk adacayi filan mi?
Canim simdi bi de kimyasal oldu ya hormonlardan oluyo.. beni biliyorsun ilk reglim hep kahve kahve geldi, gelemedi sonra sokuldu.. soğan suyu da söküyor diye biliyorum pek emin değilim.. ama normalmiş yani.. :(

Back
X