- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
@Cok da Seyapmamak Lazim mesajını tablonun intro kısmından aldık bdv da çok dolaşırsan olacağı buydu
3 vakte kadar Görüşmek dileği ile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım akşamdan sabaha kalan idrarda belliydi bu sabahta elle muayenede bişey yoktu bakalım yarın nolcakzafrina89 nin dpo 12 de mi inmişti öyle bişey diyodu peki hiçbişey mi gelmemesi lazım ele yoksa ileri gidince gelse de inmiş mi sayıyoruz
canim devlet hastanesinde yaptirdim ben 1 ayda pihtilasma sonucu 1bucuk ayda genetik sonuçlar cikiyor ama resmi tatiller bu süreye dahil degil benim bayram tatili girince araya 10 gün daha gec çıktıShinSeGi , kızlar yarın kan pıhtılaşma ve kromozom testlerini yaptırcam
Senin sonuclar kac gunde cıktı canım
tehlikeli konulardan uzak durmak lazim @Cok da Seyapmamak Lazim :))))@Cok da Seyapmamak Lazim mesajını tablonun intro kısmından aldık bdv da çok dolaşırsan olacağı buydu3 vakte kadar Görüşmek dileği ile
![]()
gunaudin cnm. gecicic bi düşüş de olabilir ama işini garantiye almak istersen bugüne de bi çalışma kondurKizlar gunaydin.Veson benim ates yine düştü canim. ben yukselmesini cizginin kaymasini beklerken. sence hala ovulasyon olmama ihtimali var mi? bu aksam da calisma olsun mu canim
![]()
Ben 12. Haftada 2 li tarama için gittiğimde tahminde bulunmuştu cinsiyet için ama kesin değil dedi belki sanada tahminde bulunur Can'ım.
Yaptır diye demedim zaten Can'ım ense kalınlığı ve burun kemiği için ayrıntılı bakıyor doktorlar 12.hafta o arada cinsiyet tahmini de yapar belli diye dedimIkili tarama yaptirmayi dusunmuyorum canim.
Yaptır diye demedim zaten Can'ım ense kalınlığı ve burun kemiği için ayrıntılı bakıyor doktorlar 12.hafta o arada cinsiyet tahmini de yapar belli diye dedim
Canim sen muhakkak bir git doktora. Hem cok stres yaptin hem sebebi ne ogrenilir.Günaydın kizlar
Kaç gündür kötüyüm buraya bile yazamadım
Kanamam çok şiddetli nerdeyse yarım saatte bi ped doluyor o derece
Iligim kemiğim kurudu birde mide bulantısı kasiklarda batma sırt ağrısı oldu hepsi birlikte yataktan kalkamaz oldum ilk defa böyle oldu
Bugünde kesilmezse yarın doktora gidicem omuzlarım da yük var sanki her yanım agriyor
Sende 13. Haftaya gelmişsin maşallah size sağlıkla da kucağına almak nasip olsun inşsllah.zaten yaptırma 2li test bende ysptırmıcaktım doktor zorladı yaş riski çıktı bende moral bozukluğu oluyo sonrasıYok tatlim iste benim gittigim hastanede ikili test yapilmiyor onun icin baska hastaneye gonderiyorlar. Ayrintili usg de ikili teste dahil yani ayri yapilmiyor onun icin dedim.
Benim de esim yaptir diyor ama yaptirmayi dusunmuyorum. Zaten dedigim gibi baska hastaneye gitmek gerekiyor. Onlar da duzenli hasta degilsin diye yapmak istemiyorlarmis. Insallah ikimiz de saglikla aliriz kucagimiza.Sende 13. Haftaya gelmişsin maşallah size sağlıkla da kucağına almak nasip olsun inşsllah.zaten yaptırma 2li test bende ysptırmıcaktım doktor zorladı yaş riski çıktı bende moral bozukluğu oluyo sonrası
İnşallah Can'ım inşallahBenim de esim yaptir diyor ama yaptirmayi dusunmuyorum. Zaten dedigim gibi baska hastaneye gitmek gerekiyor. Onlar da duzenli hasta degilsin diye yapmak istemiyorlarmis. Insallah ikimiz de saglikla aliriz kucagimiza.
Ya bilemiyorum ki geçen ayki gibi Olmasın sen yine de bugün çalışKizlar gunaydin.Veson benim ates yine düştü canim. ben yukselmesini cizginin kaymasini beklerken. sence hala ovulasyon olmama ihtimali var mi? bu aksam da calisma olsun mu canim
![]()
Bize mesaj atmış tablodan okudun mu?:)))tehlikeli konulardan uzak durmak lazim @Cok da Seyapmamak Lazim :))))
Çok geçmiş olsun cnm kendine dikkat et pekmez ye bol bolGünaydın kizlar
Iligim kemiğim kurudu birde mide bulantısı kasiklarda batma sırt ağrısı oldu hepsi birlikte yataktan kalkamaz oldum ilk defa böyle oldu
Bugünde kesilmezse yarın doktora gidicem omuzlarım da yük var sanki her yanım agriyor
Ben de ondan korkuyorum canim ya. insallah oyle olmaz. genelde ovulasyon sonrasi ilişki de biraz zorlaniyorum. son 2 iliski de zorladi beni. bakalim yine zaman gostercek ama gercekten bunaldim artikYa bilemiyorum ki geçen ayki gibi Olmasın sen yine de bugün çalış
canim cok gecmis olsun. rahimdeki kistler ya da iltihap filan bu tarz kanamaya sebep olabiliyor Allah korusun doktora git muhakkak. bi de kan sulandirici kullanmis miydin? onlarda yapabiliyormusGünaydın kizlar