• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım akşamdan sabaha kalan idrarda belliydi bu sabahta elle muayenede bişey yoktu bakalım yarın nolcak zafrina89 zafrina89 nin dpo 12 de mi inmişti öyle bişey diyodu peki hiçbişey mi gelmemesi lazım ele yoksa ileri gidince gelse de inmiş mi sayıyoruz

zaten çok ılerı gıdemezsın gerekte yok cok ılerı gıtmeden elıne bosluk gelıyorsa hala sansın var demek dpo7 den sonra ılerısını bışver zaten . hadi diyelim kişiden kişiye değişiyor ben genede en gec dpo10 diye tahmin edıyorum . canım zafrina89 zafrina89 nın zaten dpo arası (lutuel fazı) kısa . genelde dpo12 de adeti geliyor zaten. sen yanlış mı okudun acaba

ShinSeGi ShinSeGi , kızlar yarın kan pıhtılaşma ve kromozom testlerini yaptırcam
Senin sonuclar kac gunde cıktı canım
canim devlet hastanesinde yaptirdim ben 1 ayda pihtilasma sonucu 1bucuk ayda genetik sonuçlar cikiyor ama resmi tatiller bu süreye dahil degil benim bayram tatili girince araya 10 gün daha gec çıktı

Kizlar gunaydin. Veson Veson benim ates yine düştü canim. ben yukselmesini cizginin kaymasini beklerken. sence hala ovulasyon olmama ihtimali var mi? bu aksam da calisma olsun mu canim :110:

Günaydın kizlar
Kaç gündür kötüyüm buraya bile yazamadım
Kanamam çok şiddetli nerdeyse yarım saatte bi ped doluyor o derece
Iligim kemiğim kurudu birde mide bulantısı kasiklarda batma sırt ağrısı oldu hepsi birlikte yataktan kalkamaz oldum ilk defa böyle oldu
Bugünde kesilmezse yarın doktora gidicem omuzlarım da yük var sanki her yanım agriyor

Yaptır diye demedim zaten Can'ım ense kalınlığı ve burun kemiği için ayrıntılı bakıyor doktorlar 12.hafta o arada cinsiyet tahmini de yapar belli diye dedim

Yok tatlim iste benim gittigim hastanede ikili test yapilmiyor onun icin baska hastaneye gonderiyorlar. Ayrintili usg de ikili teste dahil yani ayri yapilmiyor onun icin dedim.

Günaydın kizlar
Iligim kemiğim kurudu birde mide bulantısı kasiklarda batma sırt ağrısı oldu hepsi birlikte yataktan kalkamaz oldum ilk defa böyle oldu
Bugünde kesilmezse yarın doktora gidicem omuzlarım da yük var sanki her yanım agriyor
Canim sen muhakkak bir git doktora. Hem cok stres yaptin hem sebebi ne ogrenilir.

Yok tatlim iste benim gittigim hastanede ikili test yapilmiyor onun icin baska hastaneye gonderiyorlar. Ayrintili usg de ikili teste dahil yani ayri yapilmiyor onun icin dedim.
Sende 13. Haftaya gelmişsin maşallah size sağlıkla da kucağına almak nasip olsun inşsllah.zaten yaptırma 2li test bende ysptırmıcaktım doktor zorladı yaş riski çıktı bende moral bozukluğu oluyo sonrası

Sende 13. Haftaya gelmişsin maşallah size sağlıkla da kucağına almak nasip olsun inşsllah.zaten yaptırma 2li test bende ysptırmıcaktım doktor zorladı yaş riski çıktı bende moral bozukluğu oluyo sonrası
Benim de esim yaptir diyor ama yaptirmayi dusunmuyorum. Zaten dedigim gibi baska hastaneye gitmek gerekiyor. Onlar da duzenli hasta degilsin diye yapmak istemiyorlarmis. Insallah ikimiz de saglikla aliriz kucagimiza.

Günaydın kizlar
Çok geçmiş olsun cnm kendine dikkat et pekmez ye bol bol

Ya bilemiyorum ki geçen ayki gibi Olmasın sen yine de bugün çalış
Ben de ondan korkuyorum canim ya. insallah oyle olmaz. genelde ovulasyon sonrasi ilişki de biraz zorlaniyorum. son 2 iliski de zorladi beni. bakalim yine zaman gostercek ama gercekten bunaldim artik

Günaydın kizlar
canim cok gecmis olsun. rahimdeki kistler ya da iltihap filan bu tarz kanamaya sebep olabiliyor Allah korusun doktora git muhakkak. bi de kan sulandirici kullanmis miydin? onlarda yapabiliyormus

Back
X