• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testten beri idrari tutuyorum eve gidince de yapıcam sabah da yapıcam çılgınlar gibi test yapicigim :KK70:
hemen foto at merak ederizzzz ayy çok heyecanlı hatırlıyorumda kuzenim var kardeş gibi ablam hamile olduğunu öğrendiği de ananemde kalabalıktık herke öğrenmişti sarılıp ağlaşmıştık çocuktuk daha dün ne zaman büyüdükte bebeğin olacak diye o geldi şimdi aklıma sımsıkı sarılasım geldi sana :cry:

evet canım kesin anlaşılıyor ya korkumuzdan kafamız karışıyor yoksa ben artık korkmuyorum 7 gün anlıyorum. hayırlı uğurlu gelsin gözün aydın canım . çok şükür seni de çıkardın aradan . bakalım sırada kim var . sırada bence zafrina89 zafrina89 @missdincer var bence
ayy güzel düşüncelerin için teşekkür ederim canım hepimizin tez zamanda vakti gelsin inşallahhhh

Biz o silik çizgiyi görmek için neler yapıyoruz bir de beğenmiyor mu beyefendi
benimkine de desem bak şurda çizgi var görüyomusun diye ne çizgisi be der :D aa silik ama var muhabbeti onlara göre diil biz kılı kırk yarıyoruz haberleri yok bnmkinede geçen ay bi testmi yapsam dedim adetin geçti mi ki dedi

hemen foto at merak ederizzzz ayy çok heyecanlı hatırlıyorumda kuzenim var kardeş gibi ablam hamile olduğunu öğrendiği de ananemde kalabalıktık herke öğrenmişti sarılıp ağlaşmıştık çocuktuk daha dün ne zaman büyüdükte bebeğin olacak diye o geldi şimdi aklıma sımsıkı sarılasım geldi sana :cry:
Ay canım benim sarılmış kadar oluyoruz burda o samimiyet geçiyo inan ki :KK200:

Kızlar böyle bir mesaj geldi birinden bir bilginiz var mı?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 34
elmol elmol canım inşallah sonuna kadar devam eden sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Telefon kapalı iken alarm çalar mı kızlar??

evet çalar bazı telefonlar öyle ayarları var hatta bazı telefonlarda acılış saat koyarsın kapatır yatarsın saati gelince kendisi açılır televizyonlarda öyle ama ben kullanmadım hiç bu özelliği benim bilgisayarımda öyle mesela

Back
X