Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bize msj fln gelmedi kaale almadılsr bizi unutmuşlar çok alındım

Reactions: iiz
Canım senin tahminler hep çıkıyor inşallah bu da çıkar Allah nasip ederse :)

Reactions: iiz
Kızlar unutmadan söyliyim geçen ay d vitamini baktirmistim 47 çıkmıştı ama ben bu defa dpo 6 ya da 7 de devit 3 ampul kırıp içtim tutunmaya yardımcı yüksek olması gerekiyor diye inşallah sıkı sıkı tutunur bu sefer

Ben bir arkadasimla ayni anda ocakta kimyasal yasadim sonra o okuldaki biyoloji hocasinin yonlendirmesi ile hemen dvit basladi. ertesi ay regl olmadan hamile kaldi ve 3 gun once bebisi oldu. ben hala gidicem degere baktirip ilac kullanicam. insallah sımsıkı tutunmustur yavrun canim

Evet ben de duyduğum için hatta burda da konuşmuştuk denemek istedim evde vardı içtim bende inşallah bu sefer beni bırakmaz

Uzaktan uzağa bile kavga etmeyi başardık hiç yokluğum umurunda olmadı 15 gündür ne özledi beni ne bişey bende artık sabredemedim içimi bi güzel döktüm yazdım da yazdım ona ruhsuzun odunun tekisin diye şimdi hiç gidesim yok şeytan diyo ertele bileti 1 ay daha kal burda

kızlar , bugün baktırdığım hormon sonuçları çıkmış. daha doktor görmedi. yorumlarsanız sevinirim.
5 ay önce baktırdıgım testte fsh : 12.24 müş

sanırım çörek otu işe yaramış fsh düşmüş ama hamilelik için hala yüksek mi bilmiyorum.

Kizlar yataktan ezan okunurken uyandim ama kakmadim sonra yine bir hışımla kalktim hizlicak ates aklima geldi oturdum yatağın kenarına ates olctum 36.3 cikti.. ve karnim tas gibi sertlesmis, baya baya gaz dolmus.. hapin yan etkilerimde siskinlik de yaziyor.. hic akintim olmadi dün falan.. kaldi ki zaten yumurtlamis olmam mucize gibi bisey olur.. iliski de yok!! Ilacin etkisidir insallah!! Iliski yok diye sizlancam yoksa

pnu sen söylwmiştin sanki bilinç altımızdan hamile kalamıyoruzu silmek için demiştin dimi
evet cnm bana da bi doktor söylemişti bazen bilinc altimizda farkinda olmadan edindiğimiz olumsuz düşünceler oluyormus. mesela kimisi bilinc altinda hamile kalirsam ya bebek sagliksiz olursa ya da ben henüz anne olmaua hazir degilim vs gibi düşünceler oluyormus hipnozla onu duzeltiyorlarmis. aslinda bana mantikli geldi ama bilinct altimla oynanmasi biraz riskli gibi geldi kokrktum

Atesim yüksek çıktı diye moralim bozuldu resmen.. kendimi dinlemeye basladim acaba gercekten catlamis olabilir mi diye.. aksam yattigimda okdr hareket ettikten sonra bile olctugumde 36.8 üstü çıkmıyordu., hapi da dun sabah icmistim.. off yaa.. kizlar bu ay gitti demi.. esime de dedm ates yuksek cikti ve dün bir sey olmadi diye.. ay nasil keyifsizim. Bir onceki gunde yok iliski... hayret bir sey ya .. progestan atesi yukseltiyor mu ilk gundenn???? Yardim kizlarr

Bayağı da yüksek çıkmış Yarınki Ateş'ten anlatız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…