• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ya umutsuz vakayım.. zaten kafam karman corman oldu.. bukdr erken yumurtlamis olamam olduysa da boş oldu artik.. ilacin etkisi olabilir mi(? X xDerinMavix canim sen progestan kullaniyodun yanlis hatirlamiyosam.. ictigin gunun ertesi sabahi yukseliyor muydu atesin??
Ben bugün ilk kahverengi hapımıniçeceğim.gerçi benim ateş yavaştan yavaştan yükselmeye başladı ama bakalım Ateş'e etkisi olacak mı ilacın?

Yarin da ölcerim sonra hap bitince olcerim düşüşe geçişini:)) ben bugun yumurtladıysam daha da bir sey demiyorum :))) insAllah onumuzdeki ay da boyle duzgun ilerler.. bi bakiyormussun 72 saatlik spermler tutmus oluyormus:D yok anam yok, hic icerde sperm bile kalmamıştır.. dun akintim yoktu hic.. :D

elmol elmol seni klomenler kraliçesi ilan edicem:))) maasAllah.. inşAllah sağlıklı tutusun bize de umut ol.. senin o uzun dongulerin ilacla kısalması efsane.. ama nedense yumurtladigima inanamıyorum.. kasiklarimda da agri var. Yumurtlamis olsam agri gecerdi dimi:)) al iste beni sardi bi sıkıntı.. bu ay zaten olmaz diye ates olcmeyecektim gene kaptirdim kendimi.. yarin kaldirayim derecemi insAllah

Yok ya umutsuz vakayım.. zaten kafam karman corman oldu.. bukdr erken yumurtlamis olamam olduysa da boş oldu artik.. ilacin etkisi olabilir mi(? X xDerinMavix canim sen progestan kullaniyodun yanlis hatirlamiyosam.. ictigin gunun ertesi sabahi yukseliyor muydu atesin??

Duphaston kullaniyordum canim. Atese bi etkisi olmuyordu benim. Surekli zigzagti.

elmol elmol seni klomenler kraliçesi ilan edicem:))) maasAllah.. inşAllah sağlıklı tutusun bize de umut ol.. senin o uzun dongulerin ilacla kısalması efsane.. ama nedense yumurtladigima inanamıyorum.. kasiklarimda da agri var. Yumurtlamis olsam agri gecerdi dimi:)) al iste beni sardi bi sıkıntı.. bu ay zaten olmaz diye ates olcmeyecektim gene kaptirdim kendimi.. yarin kaldirayim derecemi insAllah
Canım ben hiç bırakmadım pes etmedim artık bu ay olmazsa ara vericem dedim o kadar belirsiz ateş tablolarina rağmen ateş olcmeyi birakmicaktim beni motive ediyo aslında ve evet klomen benim ilacım sanırım bi ay olmazsa diğer ay kesin oluyo :D önce Allah in izniyle tabi

Ayy sende de etkii etmiyorsa ozmn ben kesin yumurtladim:)) bitti umutlar... kavga ettim adamla:D dun bi de sırnaştım başı ağrıyodu kıvrandı durdu.. dedim sen isteyince ben istemezsem günah aynısıni sen yapınca değil... sonra lafını edince ben sapik damgasi yiyorum.. bu ay bebegi unut dedim :sinirli: X xDerinMavix

Ayy sende de etkii etmiyorsa ozmn ben kesin yumurtladim:)) bitti umutlar... kavga ettim adamla:KK70: dun bi de sırnaştım başı ağrıyodu kıvrandı durdu.. dedim sen isteyince ben istemezsem günah aynısıni sen yapınca değil... sonra lafını edince ben sapik damgasi yiyorum.. bu ay bebegi unut dedim :sinirli: X xDerinMavix

Kiz herkeste etkisi farkli olabilir. Belki de henuz olmamistir ovu. Progesteronun ates yukseltme etkisi var mi hic bilmiyorum.

hayir cnm progestan ateste yükselme yapmiyor ben hem ignesinide oldum hapini da kullandim

Yarin da ölcerim sonra hap bitince olcerim düşüşe geçişini:)) ben bugun yumurtladıysam daha da bir sey demiyorum :))) insAllah onumuzdeki ay da boyle duzgun ilerler.. bi bakiyormussun 72 saatlik spermler tutmus oluyormus:KK70: yok anam yok, hic icerde sperm bile kalmamıştır.. dun akintim yoktu hic.. :KK70:
canim 3 gün önceki iliski ile hamile kalanlar gördüm ben burda olabilir yani nasip meselesi. sonucta nasibinde yoksa catladigi saat yapsan yine de olmuyor

Ayy sende de etkii etmiyorsa ozmn ben kesin yumurtladim:)) bitti umutlar... kavga ettim adamla:KK70: dun bi de sırnaştım başı ağrıyodu kıvrandı durdu.. dedim sen isteyince ben istemezsem günah aynısıni sen yapınca değil... sonra lafını edince ben sapik damgasi yiyorum.. bu ay bebegi unut dedim :sinirli: X xDerinMavix
valla ben aile ilmihalinde okudum kadin erkekten talep ederse erkegin de kesinlikle reddetmemesi gerekiyormus. yani bunda kadin erkek yok eşler birbirinin istegini geri cevirmicek :)))))

Okuyun haberi özellikle pco lu olanlar :)))

Süperfetasyon denen 'hamileyken hamile kalma durumu'nu yaşayan Kate Hill, hamile kaldı ardından 10 gün sonra tekrar hamile kaldı...

Uzmanlar, bu vakanın dünyada bir eşinin daha olmadığını söylüyor. 2006’da polikistik over sendromu teşhisi konulan Kate Hill, tedavi gördü ve ardından hamile kalmayı başardı. Ancak onun hamileliğini ilginç kılan bir durum söz konusu...

Dailymail’in haberine göre; Kate Hill hamile kaldıktan 10 gün sonra yeniden hamile kaldı. Süperfetasyon adı verilen bu olayı daha da nadir kılan şey ise; çiftin sadece bir kez cinsel ilişkiye girmiş olması. Canlı kalan sperm, ikinci bir yumurtayı daha dölledi. Bu, Kate'nin eşi Peter’ın sperminin 10 gün daha canlı kaldığını gösteriyor.

Back
X