- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
Inşallah tüpe gerek kalmaz canım ya...sana klomenli aşılama yapmışlar iğnesiz . sanırım bir de iğneli yapılıyormuş ve hani 2 aşılama tüp için gerekli deniyor ya işte o 2 aşılama iğneli olmalı onu kabul ediyorlarmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah tüpe gerek kalmaz canım ya...sana klomenli aşılama yapmışlar iğnesiz . sanırım bir de iğneli yapılıyormuş ve hani 2 aşılama tüp için gerekli deniyor ya işte o 2 aşılama iğneli olmalı onu kabul ediyorlarmış
Aynen öyle canım inşaallah umutsuzluk yoksenin pkon eşinin düşük sprem sayısı klomenle gebe kalamaman ve sonunds kendiliğindrn gebe kalman bana öyle umut oluyo ki canım demek ki hepimizin vakti var
Önce açık içerek başla sonra koyulaştırGlucophage verince doktor hayatımdan şekerli herseyi uzak tutacam diye bi karar aldım çaydan da şekeri kaldırdım ama çok mutsuzum ben çok çay içen biriyim ama böyle hiç keyif almıyorum çaydan hatta içemiyorum bu seferde başım ağrıyor şekersiz çaya nasıl alıştınız şeker kullanmayanlar bana taktik verebilirmi heran tekrar şekerli içmeye başlayabilirim bebek aşkı frenliyor :)
canim tüp bebek raporu cikartmak istersen rahim filmi isteniyor. ozellerde raporsuzda tüp bebek yaptirabilirsin ama tüp bebegi raporsuzda yaptirsan illaki doktor rahim filmi ya da histeroskopi ister tüp bebek icin.Cnm aşılama zamanında rahim filmi gibi bişi istenmiyor değil mi?
tüp bebekte şart mı rahim filmi?ben korkuyorum ya herşeyden...
Biraz açtım ama mesele koyu yada açık meselesi değil sanki içtiğim çay değilde başka bişey gibi geliyor bana yeni bir içecek türedi hayatıma :) cubuk tarçınlı dene dedi bi arkadas ama öyle hiç sevmedimÖnce açık içerek başla sonra koyulaştır![]()
haklısın cnm yaptirmisken igneli yaptir bizim icin kolay degilki sürekli olmadi hadi dön başa...şartlamıyorum cnm ama iğneli istememde haklı değilmiyim zaten zar zor yapıyorum birşeyleri
yaşım 28 oldu aileler sorup duruyor
patrondan izinler zor
yıllık izinlerimi kullancam haftaya yumurta takibine devam edicez diye ...
Bikaç ay sonra şekerli çay iğrenç gelecek emin ol canım. ben çaydan şekeri çıkaralı 15 sene oluyor nerdeyse. şimdi bardağın dibinde şekerli çay olmuş olsa onu bile direk anlıyorum (eşim şekerli içiyor bardaklar karışıyor bazen) iğrenç geliyor çayda şeker.Glucophage verince doktor hayatımdan şekerli herseyi uzak tutacam diye bi karar aldım çaydan da şekeri kaldırdım ama çok mutsuzum ben çok çay içen biriyim ama böyle hiç keyif almıyorum çaydan hatta içemiyorum bu seferde başım ağrıyor şekersiz çaya nasıl alıştınız şeker kullanmayanlar bana taktik verebilirmi heran tekrar şekerli içmeye başlayabilirim bebek aşkı frenliyor :)
normalde bayiltilmaya gerek olmayan basit bi işlem cnm 5-10 dakka sürüyor. ama korkma durumu olanlar icin ekstra ücret alip bayiltiyorlar darahim filmi nasıl çekiliyor, bayıltarak mı?
Benim eşimin ailesi eşim hepsi şekersiz içiyor tek ben şekerli içiyordum onlarda 3 yıldır beni alıştıramadı ama bebek için herseye alışırım çikolatalar pastalar hamur işi herseyi azalttım ama nasıl canım çekiyor anlatamamBikaç ay sonra şekerli çay iğrenç gelecek emin ol canım. ben çaydan şekeri çıkaralı 15 sene oluyor nerdeyse. şimdi bardağın dibinde şekerli çay olmuş olsa onu bile direk anlıyorum (eşim şekerli içiyor bardaklar karışıyor bazen) iğrenç geliyor çayda şeker.
Ama tatlıyı komple bırakamadım tabi![]()
canim iğneli tedavi dedigi klomen yerine yumurta gelistirmek icin cok daha etkili igneler var onlari kullaniyorsun göbekten yapiliyor insulin ignesi gibi incecik ucu hissetmiyorsun bile.yumurta catlama büyüklüğüne gelene kadar kullaniyorsun tahimini 10-12 gün filanbana iğneli dedi. ne demek anlamadım ama o zaman anlatırım önce rahım fılmı dedı. yok canım ankara doktrları rahım fılmını görmeden hıcbır sey yapmıyor. ya rahımde yapısıklık var sa aşılama boşuna olur. sen bakma onlara önce rahım filmin çektir. orada tıp fakültelerı yok mu en ıyı hastaneler tıp fakultelerıdır her zaman ya da kadın dogum hastanesi
Yarınki güne 36,3 gir ve 14 teki p yi kaldır dene cnmVeson canim E'leri P'leri girince ilerki gunlere yuksek ates girsem de hic çizgi cekmiyor... neden olabilir?? E ve P ler yokken cekiyordu sanki.. ??bugun birakcaktim ates olcmeyi.. ama cekmiyor cizgiyi???
Birden kesme yavaş yavaş azaltmayı deneGlucophage verince doktor hayatımdan şekerli herseyi uzak tutacam diye bi karar aldım çaydan da şekeri kaldırdım ama çok mutsuzum ben çok çay içen biriyim ama böyle hiç keyif almıyorum çaydan hatta içemiyorum bu seferde başım ağrıyor şekersiz çaya nasıl alıştınız şeker kullanmayanlar bana taktik verebilirmi heran tekrar şekerli içmeye başlayabilirim bebek aşkı frenliyor :)
Şuan nasıl olacağını bilmiyorum ya belkide ondan korkuyorumnormalde bayiltilmaya gerek olmayan basit bi işlem cnm 5-10 dakka sürüyor. ama korkma durumu olanlar icin ekstra ücret alip bayiltiyorlar da![]()
Anladım cnm rahim filmi için belli bir zaman var mı?canim tüp bebek raporu cikartmak istersen rahim filmi isteniyor. ozellerde raporsuzda tüp bebek yaptirabilirsin ama tüp bebegi raporsuzda yaptirsan illaki doktor rahim filmi ya da histeroskopi ister tüp bebek icin.
eger gerekirse sakın korkma gercekten cok kolay bi işlem. eskiden zormus sanirim simdi kim cektirse cok kolaydi diyo. en kötü ihtimal anestezili cektirirsin ruhun duymazbi de bence aşılamaya karar verirsen aşılama öncesi de rahim filmi cektir sen cnm. Allah korusun eğer türlerde tikaniklik varsa o kadar aşılama tedavisini boşa yaptırmış olursun
Değişiklik yokYarınki güne 36,3 gir ve 14 teki p yi kaldır dene cnm
canım adetin 2. ya da 3. günü gonal f veya benzeri bi igne kullanmaya basliyorsun. göbekten yapiliyor. deri alti ignesi ucu cok ince ve kısa bu yüzden yapmasi cok kolay hic acımıyor. bu igneyi yaklaşık 10-12 gün kullaniyorsun bu kişiye göre değişen bi süre sonra yumurtan veya yumurtalarin 18-20 mm arasi olunca catlatma ignesi yapiliyor 36 saat sonra eşinden sperm aliniyor yıkanıyor icinden iyi olan spermler alınıyor şırınga gibi biseye toplanıyor. bayani da yatırıp vajina girişini acmak icin mandal gibi bisey takiyorlar adini unuttum sadece o birazcik acitiyor sanki etine mandal sıkıştırmışlar gibi :)) sonra spermleri koyduklari şırınganin ucunda incecik uzun pipet gibi bisey var onunla şırıngayi sıkarak rahme spermleri yolluyorlar. bazi yerler bu işlem sirasinda bayanin sıkışık olmasini istiyor karindan ultrasonla bakarak spermlerin en doğru noktaya birakilmasini sagliyorlar.bu islem 5 dakkalik bisey. bu işlem sayesinde spermlerin alacağı yolun büyük kısmı kat edilmis oluyor yani spermcikler yorulmadan kolayca yumurtaya ulaşıyor normal iliskiden farki bu :)))1 saat kadar hastanede yatiriyorlar sonra kalkip günlük hayatina dönüyorsun. doktor tahimini progestan verir onu kullaniyorsun 14 gün sonra ya adet oluyorsun ya da hamilesin :)))@hijabiqueen buraya gel canım bilen kızlar var burada8403BHC da aşılamayı soruyor ben de
ShinSeGi canım şu aşılamayı bildiğn kadar tekrar yazar mısın bize
Ama tarçın vücudun şeker seviyesini dengelemeye yardımcı diye biliyorum benBiraz açtım ama mesele koyu yada açık meselesi değil sanki içtiğim çay değilde başka bişey gibi geliyor bana yeni bir içecek türedi hayatıma :) cubuk tarçınlı dene dedi bi arkadas ama öyle hiç sevmedim
canim benimde ilac kullanmasam bile 8-10 tane yumurta oluyor başta ama sonra ilac kullanmiyorsam sadece 1 tanesi gelisiyor ve catliyor eger klomen ya da gonal f gibi yumurta gelistirici bi ilac kullanirsan o folikullerin birden fazlasi gelisip büyüyor catliyor
ben hiç bir şey kullanmadım canım hatta folık asıt bıle ıcmıyorum 2 aydır . sadece gecen ay çay kaşıgıyla çörek otu çiğnedim başka bir şey yapmadım. 9 yumurta kendilğindne oluşan yumurta ama hepsi de büyüyor mu çatlıyor mu bilmiyorum . bu ay yumurta kontrolü yapmayacak doktor amh testini ve rahım filmini görmeden hiç bir şey yapmam dedi. sadece bol ilişki dedi o kadar
ama senin 9 folikulun olmasi yumurta rezervinin iyi olduguna işaret
ben hiç bir şey kullanmadım canım hatta folık asıt bıle ıcmıyorum 2 aydır . sadece gecen ay çay kaşıgıyla çörek otu çiğnedim başka bir şey yapmadım. 9 yumurta kendilğindne oluşan yumurta ama hepsi de büyüyor mu çatlıyor mu bilmiyorum . bu ay yumurta kontrolü yapmayacak doktor amh testini ve rahım filmini görmeden hiç bir şey yapmam dedi. sadece bol ilişki dedi o kadar
Ben yarın yine misafirliğe gidiyorum 15 çeşit beni beklerBenim eşimin ailesi eşim hepsi şekersiz içiyor tek ben şekerli içiyordum onlarda 3 yıldır beni alıştıramadı ama bebek için herseye alışırım çikolatalar pastalar hamur işi herseyi azalttım ama nasıl canım çekiyor anlatamam