• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de libidoyu düşürecek bişeyler bulmam lazım , yada benim libidonun birazını eşe vermek lazım. gerçi bizimki tam olarak libido sorunu da değil de... aynı zamana denk gelmiyor libidolarımızın yükselme zamanı...

Benimki yatağa girince direk uyuyor , akşam yemekten sonra da benim uzanıp dinlenesim geliyor.. öyle bir uyumsuzuz yani:işsiz:
bizdede uyumsuzluk var :(

Kiz Veson Veson bu isteksizliği kendi kendimize nasıl yenebiliriz
Fikri olan varsa paylaşın kızlar ya önceden arkadaş ortamında konuşmak bile etki ediyordu şimdi bende tik yok nasıl aşılır ki böyle bir durum

Ben de devit aldım ama ampul değil damla , bizim burda ölçümü yapılmıyor ama ben ölmeden içmeye başladım az az. annem babam memlekette ölçtürmüş hepsinde düşük çıkmış benim de düşüktür kesin dedim :KK70: bir de elmol elmol de kullanmış ya bu ay eksik kalmayayım dedim :KK70: 10 damla içiyorum günde
Ilacin resmini atarmisin canım
Bi seye mi karıştırıp içiyorsun
Benimde eksik d3 malesef

Sen de yatağa gitmeden oracıkta ..........:eek:
Uykusuna aşırı düşkün ya.. saat 11 oldu mu 10 saniyede tlf vs topluyor ben geçiyorum geliyor musun diyor? ben gidene kadar uykuya daldı dalacak oluyor zaten. ama çalışma dediğin gece olmaz mı yaaa... gündüz gündüz hiç gelmiyor içimden. yatmadan önce olucak oh mis hem uykuya dalmak da kolay oluyor o zaman:oops:

Ay ben de bilmiyorum niye böyleyizo_Oben aslında eşime diyorum bizim terapiye ihtiyacımız var birlikte gidelim içimizi dökelim benim isteksizliğim psikolojik diyorum:bicak:adam hiç öyle şeylere yanaşacak birisi değil.özelimizi ona buna mı anlatacağız sen gel içini bana dök diyor yaa:63:
Bence cok mantikli canim. sonucta saglik bu. cinsel yasam bizde resmen tabu. aslinda ruh beden sagligi kadar onemli. özellikle kadinlarimiz da bu cok daha fazla.

Ilacin resmini atarmisin canım
Bi seye mi karıştırıp içiyorsun
Benimde eksik d3 malesef
Canım ampul alsan daha rahat olur aslında haftada yada 15 günde 1 içiliyor ampul. bu damla hergün kullanılıyor çünkü

Eklentiler

• 1479398239622475669442.webp
    1479398239622475669442.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar bende devit 1 kirip icmistim 1 dozda b12 igne yaptirmistim.
elmol elmol cnm degerin 26 gibi hatirliyorum guzel katlamis..insallah boyle guzelce katlanir bebis saglikla gelir:nazar:

Canım 3-6 ay normal deneyin ama sizin sorunun bu olduğunu çok da düşünmüyorum, düşüğe sebep olsa bile hamile kalmana engel birşey görünmüyor dedi , yine de rahime bir bakalım düzeltebilirsek düzeltelim , 3-6 denersiniz olmazsa tekrar görüşürüz dedi. aşılama tüp diye devam edecek galiba. ama bu doktorla devam edemeyeceğim 6 aya taşınmış olacağız çünkü bu şehirden. ama o sürede histereskopi aradan çıksın istedim..

Ancak histereskopi sonrası sordum hamile kalmama engel birşey var mıydı içerde diye, ilk söylediğini unuttu herhalde "düzelttik ya işte orayı" dedi:deli:

Hsg yi geçen sene çekilmiştim canım ama arkuat uterus hakkında net birşey yok. yani kesinlikle düzeltilmesi lazım gelen birşey değil galiba çünkü normal kadın doğumcular hiç sallamadı onu. tüp bebek doktorları takıldı sadece düzeltelim diye. ben de tüp öncesi zaten yapılması gerekiyorsa yapalım çıksın aradan diye düşündüm. Ama başka merkezde tedaviye başlarsam tahminim tekrar hsg isteyecekler histereskopi sonrası duruma bakmak için:KK51:
Anladım canım çok güzler anlatmışsın , yani Dr neyi düzelttiğini bile tam olarak söylememiş , biz resmen ağızlarından çıkacak her harfi bile ciddi önemserken onlar .... sen hiç gebe kaldın mı peki ? Ben Bi defa kaldım iki yıldır da kalamıyorum , fakülte hastanesinde mi oldun sen ? Hangi ile taşınacaksınız ? İnş güzel hastaneleri olan Bi yere taşınırsınız , ben çok kararsızım yaptırmakta ama o yola doğru gidiyorum sanki , bulunduğum ildeki fakültede Dr hem hist hem de lap dedi , ya da üç ay dene son şans olarak sesi , ilk ayım bitti adetini bugün oldum, kararsızım ya , bu ilde bu işlemi yapacak Dr da hastane de ... tıp fakültesi var sadece

ben adamın kucağına oturuyorum misal öpüyorum acık ısınalım diye bnm hadi hadi yatağa git dio bütün heves orda bitio :KK70:
Ay koptum canim ya cok iyiymis. Benim de esim salonda hoslaniyor. evin duvarlari cok ses geciriyor koltuk gicirdadikca ben deli olup yatak odasina goturuyorum zorla. :oops:

Kizlar bende devit 1 kirip icmistim 1 dozda b12 igne yaptirmistim.
elmol elmol cnm degerin 26 gibi hatirliyorum guzel katlamis..insallah boyle guzelce katlanir bebis saglikla gelir:nazar:
Evet canım 26 ydi 69 olmuşuz inşallah güzelce devam eder bu arada ben de inofolikten sonra b12 içeren folik asit ictim demekki gerçekten faydası var

Kiz Veson Veson bu isteksizliği kendi kendimize nasıl yenebiliriz
Fikri olan varsa paylaşın kızlar ya önceden arkadaş ortamında konuşmak bile etki ediyordu şimdi bende tik yok nasıl aşılır ki böyle bir durum
Ay deme ya adam dokunuyor öpüyor insanın bir tüyleri üretmez mi? Ruh gibi:ruh:allah var adam istekleneyim diye çabalıyor ama ben de Dediğin gibi iş yok:KK47:

aktar bize bitkisel bi hap verdi bayan icin olanin icinde hayit tohumu, melek otu ve bisey daha vardi hatirlayamadim. bakalim fayda etcekmi. gerci bizim yumurtlama sorunumuz duzensizligimiz de yokki :işsiz:
Ben de hayıt tohumu ekstratı kullanıyorum, şurup gibi şişede günde iki kaşık içiyorum. Daha 15-20 gündür kullandım ama prolaktinim düştü onun dışında bir işe yaradı mı bilmiyorum.

IMG_5427.webp
Şu ara kanama bana bebek getirsin diyorum :) bi arkadaşım ara kanama yaşadığı ayın diğer ayında hamile kalmış o piyango bana da vurur mu acaba :)))
Dün Yen'i bir Dr a gittim aslında amacım sadece prolaktini ölçtürmekti, kadına yumurtlama dönemimde ara kanamam olduğunu söyledim, bana ovulasyondan sonra östörojenin azalmasını, protesteronun artmasını bekleriz. Östörojen düşüşünden sonra Eğer progesteron yeteri kadar yükselmezse kanama olur dedi. Ara kanamanın sebebi bu, sana progesteron takviyesi yapmamız gerekebilir dedi. Benim de kafama yattı. Bir de internette resimdeki bilgiyle karşılaşınca taşlar yerine oturdu sanki.

Ay koptum canim ya cok iyiymis. Benim de esim salonda hoslaniyor. evin duvarlari cok ses geciriyor koltuk gicirdadikca ben deli olup yatak odasina goturuyorum zorla. :oops:
bende deneyebilirim başka yerlerde ama adam monoton bn biraz daha renkli bişeyler istiyorum ama yanaşınca adam reddedince o zaman bida bişey yapasım gelmio insan eşinden çekinir mi resmen çekiniyorum adamdan ya bugün çalışma günü dimi diyo evetdedim çok yorgunum hiç canım istemiyo ama mecbur yapıcaz diyo ztn bu mecburiyet beni bitirio :( niye mecburiyet olsun iste beni diyorum tık yok off offf kendim söyleyip kendim dinliyorum

Ay deme ya adam dokunuyor öpüyor insanın bir tüyleri üretmez mi? Ruh gibi:ruh:allah var adam istekleneyim diye çabalıyor ama ben de Dediğin gibi iş yok:KK47:
bnm adamda tık yok uyuz olıyorum bu duruma sıkıştırınca da canm istemiyo hergün hergüm diyo sanki o kadında nazlanıo ben erkeğim gibi püff

Back
X