• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
güünayydınn arkakadaşşlaaarrrr nasılsınızzzz 2012 hepimize saglık mutluluk huzurrr saglıklı bebeekkler ve evlatlar hayırlı kazançlarrr agız tadı berekettt getirsinnn insaaallahhh kızlarrr çok heyecanlıyımmmyaaa şu 2 günüde atlatırsam Allahın izniyleee gerçekktennn cesaretimi toplayıp, gidip kan vermeyi düşünüyorum dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Son düzenleme:
güünayydınn arkakadaşşlaaarrrr nasılsınızzzz 2012 hepimize saglık mutluluk huzurrr saglıklı bebeekkler ve evlatlar hayırlı kazançlarrr agız tadı berekettt getirsinnn insaaallahhh kızlarrr çok heyecanlıyımmmyaaa şu 2 günüde atlatırsam Allahın izniyleee gerçekktennn gidip kan vermeyi düşünüyorum dualarınızı eksik etmeyin kızlar

günaydın kızlarrrrrrrrrrr hepinizin yeni yılını kutluyorum hepimizin bebekleri gelsin inşallahhhhhhhhhh....

canım tablon varmı senin koyarmısın...

adetin gecikti dğeil mi ateşin kaçtı sabah inşallah bebeğin vardır canım...:emir_bebek::emir_bebek:

$chartgraph_module.php.webp

buda benim ateş tablom adet gelecek biliyorum belim ağrıyor ama ateşimde biraz yükseldi??

Eklentiler

• $revJk12wo.webp
    $revJk12wo.webp
    2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrr hepinizin yeni yılını kutluyorum hepimizin bebekleri gelsin inşallahhhhhhhhhh....

canım tablon varmı senin koyarmısın...

adetin gecikti dğeil mi ateşin kaçtı sabah inşallah bebeğin vardır canım...:emir_bebek::emir_bebek:

canım adet günüm perşembe ama dpoya göre geçti bu sabah ölçemedim geç yattık ama eskiyi verim sana ona bak canım
http://www.fertilityfriend.com/home/39c5aa

Son düzenleme:
aysunay sanki tablonda yerleşme düşüşü olmuş gibii hadii insaaallahh güzell haberler ver bize

canım adet günüm perşembe ama dpoya göre geçti bu sabah ölçemedim geç yattık ama eskiyi verim sana ona bak canım
39c5aa Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablon harika görünüyo vede adetin geçmiş...
canım yüksek ihtimalle hamilesin...inşallah müjdeni verirsin bize...:26:
aysunay sanki tablonda yerleşme düşüşü olmuş gibii hadii insaaallahh güzell haberler ver bize
inşallah canımm...
ama sanki belimde ağrım var yaa...
inşallah adet ağrısı değildir..
gerçi daha dpo 11 deyim ama...
korkuyorum kırmızılardan:26:

tablon harika görünüyo vede adetin geçmiş...
canım yüksek ihtimalle hamilesin...inşallah müjdeni verirsin bize...:26:
insaaallahhh canımmmmmmm rabbim korusunnn onuu 9 ay boyunca görmemm o kırmızıları insaallahhh
inşallah canımm...
ama sanki belimde ağrım var yaa...
inşallah adet ağrısı değildir..
gerçi daha dpo 11 deyim ama...
korkuyorum kırmızılardan:26:

canım bel agrısı olması çok iyi bu dönemde kendini çok yorma agır işlerden sakınn bel agrısıda hamilellik belirtisidir gögüslerin nasıl uçlarında agrı varmı

canım bel agrısı olması çok iyi bu dönemde kendini çok yorma agır işlerden sakınn bel agrısıda hamilellik belirtisidir gögüslerin nasıl uçlarında agrı varmı

canım aslında bir hafta öncesine kadar göğüslerim çok acıyodu...
şimdi ise dokunursan biraz sızlıyo öyle bariz bişey yok..:26:
bende acıyınca ümitleniyordum ama geçti sanki:43:

canım aslında bir hafta öncesine kadar göğüslerim çok acıyodu...
şimdi ise dokunursan biraz sızlıyo öyle bariz bişey yok..:26:
bende acıyınca ümitleniyordum ama geçti sanki:43:

canım dolgunluk varsa agrıda azda olsa yeterli uçlarına dokun bakalım hassaslık varmı canım belkide herkeste aynı belirtiler olmak zorunda deildir

kizlar bat gecti....
dunde sabah kalktim agridan kivraniyorum adet gelecek dedim taktim pedimi
1 saat incde gecti ve gun icinde hic olmadi. aksine suu akinti asiri yogun
sadece vajinada kasilmalar batmalar acimalar var ayni gecen ayki gibi..
bu sabah kalktim yine adet sancim siddetli tamam bu sefer oluyorum dedim
yine yok..simdi yine gecti
bu rahimdeki batmalar gerilmeler beni cok korkutuyor, esim beklememi soyluyor belki gecikecektir dusukten sonraki ilk ay bu diye ama bakalim

güünayydınn arkakadaşşlaaarrrr nasılsınızzzz 2012 hepimize saglık mutluluk huzurrr saglıklı bebeekkler ve evlatlar hayırlı kazançlarrr agız tadı berekettt getirsinnn insaaallahhh kızlarrr çok heyecanlıyımmmyaaa şu 2 günüde atlatırsam Allahın izniyleee gerçekktennn cesaretimi toplayıp, gidip kan vermeyi düşünüyorum dualarınızı eksik etmeyin kızlar

canım maşallah ateşine
kan değerini çok merak ediyorum çünkü yumurtan 12. gün çatladı. kesin kan değerin 2 binlerde filan çıkcak:46:

kızlar bakın bu ay kullandığım ilacın prospektüsünde ne diyor:

Eki Görüntüle 318406

ve prospektüsün bir çok yerinde bundan bahsediyor. Ateş ölçme yöntemi tıbben de uygulanan bişeyse bizim doktorlar ovulasyon tespiti için neden bunu önermiyorlar ki hastalarına:44:

dün doktorum bna kçgünde bir adet görüyorsun dedi bende düzenli olduğund 30-31 dedim ama buaralar düzensiz dedim o bana 31 günde bir olduğumu varsyrk tarih verdi bende ovülasyon testi alıyımmı dedim yok gerek dedi sen gün aşırı ilişkide bulun verdiğim tarihlere dikkaat et dedi bende ateş ölçme yöntemini kullanıyımmmı dedim onu kullaanabilirsin eğer anlıyorsn dedi yani önerdi eğer bu yda olmzs ilçla tedaviye bşlıycam dedi klomen heralde bu klomen nasıl uygulnıyor inş. gerek kalmaz ma bileyim istedim

kizlar bat gecti....
dunde sabah kalktim agridan kivraniyorum adet gelecek dedim taktim pedimi
1 saat incde gecti ve gun icinde hic olmadi. aksine suu akinti asiri yogun
sadece vajinada kasilmalar batmalar acimalar var ayni gecen ayki gibi..
bu sabah kalktim yine adet sancim siddetli tamam bu sefer oluyorum dedim
yine yok..simdi yine gecti
bu rahimdeki batmalar gerilmeler beni cok korkutuyor, esim beklememi soyluyor belki gecikecektir dusukten sonraki ilk ay bu diye ama bakalim

hyırlısı olsun tatlım dua et sabret biraz bekle bakalım ateşin ne durumda??

1 gunluk gecikmeyle adet odum kizlar
simdi cok acik pembe geldi agriyla
sukrediyorum dusukten sonra cok gecikmedi 29 gunde geldi. normade 28 gunde bir oluyorum.
tabi hamileligin aynisini yasadim o kasilmalar batmalar cok ilgincti neyse bakalim umarim yaniltmaz beni bunlar bir dahaki ay korunmayi birakinca:44:

dün doktorum bna kçgünde bir adet görüyorsun dedi bende düzenli olduğund 30-31 dedim ama buaralar düzensiz dedim o bana 31 günde bir olduğumu varsyrk tarih verdi bende ovülasyon testi alıyımmı dedim yok gerek dedi sen gün aşırı ilişkide bulun verdiğim tarihlere dikkaat et dedi bende ateş ölçme yöntemini kullanıyımmmı dedim onu kullaanabilirsin eğer anlıyorsn dedi yani önerdi eğer bu yda olmzs ilçla tedaviye bşlıycam dedi klomen heralde bu klomen nasıl uygulnıyor inş. gerek kalmaz ma bileyim istedim

hmm anladım bizi anlayamıycak zannediyorlar. oysa unuttukları bişey var. belki hayatı boyunca sınavlarda grafik sorularını doğru cevaplayamadı ama karşılarındaki ANNE olmak isteyen bi kadın, gerekirse onlardan bile zeki olurlar bunu unutuyorlar:23:

1 gunluk gecikmeyle adet odum kizlar
simdi cok acik pembe geldi agriyla
sukrediyorum dusukten sonra cok gecikmedi 29 gunde geldi. normade 28 gunde bir oluyorum.
tabi hamileligin aynisini yasadim o kasilmalar batmalar cok ilgincti neyse bakalim umarim yaniltmaz beni bunlar bir dahaki ay korunmayi birakinca:44:

neyse gözün aydın bu bile bi nimet. inşallah sen de sevdalinka gibi düşüğün ardından hemen hamile kalırsın hayırlısıyla.

hmm anladım bizi anlayamıycak zannediyorlar. oysa unuttukları bişey var. belki hayatı boyunca sınavlarda grafik sorularını doğru cevaplayamadı ama karşılarındaki ANNE olmak isteyen bi kadın, gerekirse onlardan bile zeki olurlar bunu unutuyorlar:23:

değilmi ma doğru söylüyorsun aam ne dese cvp verim yüzüme bakıyor iyice herşeyi biliyosun dder gibi bire şu klomenle ilgili bilgi alıyım ben sizden:52:

değilmi ma doğru söylüyorsun aam ne dese cvp verim yüzüme bakıyor iyice herşeyi biliyosun dder gibi bire şu klomenle ilgili bilgi alıyım ben sizden:52:

ben serophene kullanıyorum klomen gibi bi ilaç. geçen ay rahim filmi çektirdim bu ay da bunu verdi. bakalım kullandık nasıl bi etkisi olacak 12. gün kontrol var.

Back
X