• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
karanfilce ateşinin olduğundan eminsen o günü sil yoksa elleme
çatalyıp çatlamadığını ilerki ateşler gösterecek
tabiki birinin çatlamış olma ihtimali de var,sancıların destekleyecek bunu zaten
çalışmalarını ihmal etme :) sonu güzel olur inş tablonun :)

kar sen akıntını girsen günün değişirdi,bence henüz olmamış gibi zaten veriler eksik olduğu için kesik kesik çizgiler olmuş,siz çalışmaya devam edin,akıntın nasıl o verileri de gir ,daha net olur 30-32 günde bir oluyorsan zaten 18. güne kadar yolu var :)

tamam canım bide öyle deneyeyim

kızlar merhaba kötü haberimi size de vereyim kanımda toksoplazma buldular ya kediden yada yeşil sebzelerden geçti bilmiyorum tekrar kan alındı ne kadar süredir bende olduğuna bakıp tedaviye başlayacaklar. bu arada korunmam gerekiyor çünkü toksoplazöalı annelerin çocukları ya düşüyor, ya otistik oluyor yada doğumdan hemen sonra ölüyor. bu ay doktor benimde düşük yaptığımı düşündü. sizlere bunu anlattım çünkü kendi topiğimizde de yazdım burada da yazayım bebek istiyorsanız ilk olarak bir jnekoloğa gidip kan testinde TORCH tahlili yaptırın. sonradan pişman olmayın derim. ben şimdi korunma dönemine geçicem ama ilaç kullanamıyorum condom da çok güvenli değil ateşimi ölçerek ve ovulasyon testi le korunmaya devam edicez. işte yapıcam bişey. arada sorarım size ateşimi. zaten adet yeni bitiyor yeni yeni yükseliyor
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

çok geçmiş olsun canım allah hayırlısını versin

karanfilce ateşinin olduğundan eminsen o günü sil yoksa elleme
çatalyıp çatlamadığını ilerki ateşler gösterecek
tabiki birinin çatlamış olma ihtimali de var,sancıların destekleyecek bunu zaten
çalışmalarını ihmal etme :) sonu güzel olur inş tablonun :)

çok sağol canım benim...
şu an başka şeylerin derdine de düştüm de onu da hesap ediyorum bi yandan...15 tatilde bi program var ona katılmayı çok istiyorum:16:
neyse pazartesiye kadar sürem var zaten akla kara belli olur herhalde..
bir de bişey sorcam canım. gerçi sen her klomen kullandığında adet(pardon hamile) olmuşsun ama.
benim luteal faz 15 gün.
diyelim yumurtalar arasında 3 gün 4 gün fark var. luteal faz hangine göre sürer.

Son düzenleme:
Kızlarr merhaba

Öncelikle Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşAllah :)

Ben not almadım ama takip ettim sabah uyanır uyanmaz ateşimi ölçtüm hep 34 ve 35 civarındaydı.. BAT 12 ocak benım dunki ateşim 35,4 derece bugunkü ise 35,6 derece adetıme 5 gün kaldı ama yukselmıyor adet olucam sanırım :18: düşük sıcaklıkla hamile kalan var mı :30::30:

Akşam ölçüyorum ateşimi 9 gibi o zaman 36 derce civarında sabahları ise gece cok terliyorum vücut ısım düşük cıkıyor bu etkiliyor olabılır mı :26:

canım bebğimi düşürdüm diye düşünme sen adet gecikmeni söyleyince doktor öyle zannetmiştir. ama sen geç yumurtladın bu ay.
canım bhcg 2 çıktı ondan öyle söyledi

çokk geçmiş olsun inşallah tedavin başarılı olur..
sağol canım

çok geçmiş olsun canım allah hayırlısını versin
amin canım inşaallah

juliacım çaok sağol içimi rahatlattın özellikle mesajınla:16:

kızlar merhaba kötü haberimi size de vereyim kanımda toksoplazma buldular ya kediden yada yeşil sebzelerden geçti bilmiyorum tekrar kan alındı ne kadar süredir bende olduğuna bakıp tedaviye başlayacaklar. bu arada korunmam gerekiyor çünkü toksoplazöalı annelerin çocukları ya düşüyor, ya otistik oluyor yada doğumdan hemen sonra ölüyor. bu ay doktor benimde düşük yaptığımı düşündü. sizlere bunu anlattım çünkü kendi topiğimizde de yazdım burada da yazayım bebek istiyorsanız ilk olarak bir jnekoloğa gidip kan testinde TORCH tahlili yaptırın. sonradan pişman olmayın derim. ben şimdi korunma dönemine geçicem ama ilaç kullanamıyorum condom da çok güvenli değil ateşimi ölçerek ve ovulasyon testi le korunmaya devam edicez. işte yapıcam bişey. arada sorarım size ateşimi. zaten adet yeni bitiyor yeni yeni yükseliyor
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

çok geçmiş olsun canım...herşey gececek allahın izniyle..
bebeğin gelecek:emir_bebek:

36c970 ovulation charts on fertilityfriend.com

kızlar bu sabah adet oldum pregeston kullandıgım halde 11 gün sürdü lutel faz bunun için dr gitmeye gerek varmı bı sorun mu bu sizlerede sorıyım dedim

canım o kişiye göre değişiyor...mesela benim luteal fazımı progestan kullanmam etkilemior genellikle luteal fazım 11-12 gün sürüyor...progestan kullandığımda da aynı...ben doktora sorduğmda böyle demişti..bunu kafaya takma..normalde kaç gün oluyor luteal fazın..

bana cewap verecek biri yok mu yaa :2:

Kızlarr merhaba

Öncelikle Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşAllah :)

Ben not almadım ama takip ettim sabah uyanır uyanmaz ateşimi ölçtüm hep 34 ve 35 civarındaydı.. BAT 12 ocak benım dunki ateşim 35,4 derece bugunkü ise 35,6 derece adetıme 5 gün kaldı ama yukselmıyor adet olucam sanırım düşük sıcaklıkla hamile kalan var mı

Akşam ölçüyorum ateşimi 9 gibi o zaman 36 derce civarında sabahları ise gece cok terliyorum vücut ısım düşük cıkıyor bu etkiliyor olabılır mı :26:

öncelikle aleyna senin ilk günler ölçtüğün değerler farklı saatlerde mi ölçüldü?neden boş içleri? eğer öyleyse ovulasyon tarihin değişir dolayısyla dpo da değişir
yok normalse ölçümlerin dpo 11 normal değil tabiki doktora görünmen lazım

moonsun senin bu değerlerinle kimse sana hamilesin değilsin ,yumurtluyorsun ,yumurtladın,yumurtlamadın...gibi hiç bişey söyleyemez
senin ne ortalama değerin bilinior ne de normalde nedir ölçümün o bilinior
ayrıca birkaç günlük ölçümlerle bir sonuç alınmaz ,özellikle de ilk defa ölçüorsan
ayrıca gün içindeki ölçtüğün hiç bir değerin önemi yok,sadece sabah yataktan kalkmadan ilk ölçtüğün değer geçerlidir ,diğerleri önemsizdir

juliammm hoşgeldin nasılsın canım
epeydir karşılaşamıyoruz özledim seni çokk :16:

karanfilimm canişkomm naber çatladımı senin yumoşlar :34:

bilemedim canım çatlayıp çatlamadığını. bugün tekrar düştü ateşim. dün ve önceki gün de zaten griptim acaba dedim o mu yükseltmişti. belki de dün biri çatlamıştır bilemiyorum ki.. neyse çalışcaz işte haftasonu nasılsa:30:
dün ovulasyon sancısı hat safadaydı bugün kesildi bugün büyük ihtimal bekliyorum ama hayırlısı artık.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
benimki de arkadaşlarıyla buluştu birazdan gelir herhalde:31:

Back
X