irm tebrikler...
dpo 11 e göre değerin çok güzel maşallah.. bence 11 ya da 12. gün yumurtanı çatlatmış olabilirsin.
haklısın karanfil bana da öyle geldi.çünkü ilk artış 11.gün başlamış.ve irem geçen ayda 25gün sonra adet olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
irm tebrikler...
dpo 11 e göre değerin çok güzel maşallah.. bence 11 ya da 12. gün yumurtanı çatlatmış olabilirsin.
Zebek,nisbhr,karanfilce kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip eder,dua edicem darısı başınıza olsun..belirti olarak sadece 2 gündür gece sağdan sola dönerken,ya da eğilirken kalkarken falan tarif edemiyorum hafif batma gibi bişeyler oluyordu,bir de hiç hareketsiz otururken arka arkaya iğne batırır gibi bir his,ben aynı şeyi önceki hamileliğimde de hissetmiştim,göğüslerim yumurtlama gününden itibaren acıyordu,hala hassas ama bu öyle aman aman bir acı değil..bir de 2 gündür yine çok çabuk yorulduğumu hissettim ki ben enerjik bir tipimdir,ama kızlar şöyle söyleyim bunlar her ay acaba mı dedirten türden belirtiler,esas farklı olan hissettim içime öyle bir his geldi,daha önce de ocakta hamile kalmıştım,ona kavuşamadım kürtaj oldum,4 ay korundum,korunmasız 7.ayda yine hamileyim..eşimin sperm sayısı düşüktü,sperm hızı ve morfolojisi iyiydi..ürolog eşime hormon testi bir de Asa taesti istedi(vücutta sperme karşı antikor gelişiyor ve spermleri öldürüyor,erkekte olursaa sayı düşüyor haliyle,kadında bulunursa da hamile kalmak zor oluyor)hormonları normal ama antikor testi pozitif çıktı,eşime 3 ay kullanması gereken bir ilaç verdi,bir de vitaminler..ben de bu arada keçiboynuzu kürüne başladım bir gün bile atlamadan düzenli kullandı eşim,belki de hepsinin etkisi oldu,ha bir de ben bu aya kadar hiç belimin altına yastık koymuyordum hemen 10 dakika sonra kalkıyordum,ama bu sefer hiç kalkmadan yastıkla sabaha kadar yattım,,size tavsiyem eğer 6 ayınız korunmasız geçtiyse eşiniz mutlaka bir sperm testiyle üroloğa görünsün,hiç tahmin etmedeğiniz durumlarla karşılaşabiliyorsunuz..umarım sizlere faydası olur söylediklerimin..
kızlar sonucum 109,41 çıkmış dpo 11 sizce nasıl,hamileyimmmm galibaaaa,ay çok heyecanlıyımm
açık saçık yerleşme düşüşü işte![]()
![]()
inşallahhhhhhhhh
bu ay senden güzel haberler gelecek gibi
hayıt nasıl yapılıyor hepberaber
anlatabilir misin
bende adetim daha düzenli olsun istiyorum. 32-33 güne çıktı :44:
:119: :119: :119: bebek geliyor bebekkkkkkkkkkkkk :119: :119: :119: :119:
karanfilcimm ben de çatlattım yumurtayı36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.comahh keşke olsa ben ücretsiz izinde almaya razıyım.. hayırlısıyla sağlıklı huzurlu bir şekilde...
tabi senin tatlı bi kayınvaliden var bakacak dimi..
ben de çatlattım bekliyorum bakalım
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar sonucum 109,41 çıkmış dpo 11 sizce nasıl,hamileyimmmm galibaaaa,ay çok heyecanlıyımm
karanfil canım ateşine baktım şimdik
gözün aydın çatlamış senin yumoşun
inşallah sıkı sıkı tutunmuştur anneciğine![]()
ronyacım nasılsın
benım de çatladı sanırım
ne düşük ateşliyim ben yaa
karanfile bak 36.8 lerde şimdien
bu kız hamile kalsa ne olacak acaba![]()
Zebek,nisbhr,karanfilce kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip eder,dua edicem darısı başınıza olsun..belirti olarak sadece 2 gündür gece sağdan sola dönerken,ya da eğilirken kalkarken falan tarif edemiyorum hafif batma gibi bişeyler oluyordu,bir de hiç hareketsiz otururken arka arkaya iğne batırır gibi bir his,ben aynı şeyi önceki hamileliğimde de hissetmiştim,göğüslerim yumurtlama gününden itibaren acıyordu,hala hassas ama bu öyle aman aman bir acı değil..bir de 2 gündür yine çok çabuk yorulduğumu hissettim ki ben enerjik bir tipimdir,ama kızlar şöyle söyleyim bunlar her ay acaba mı dedirten türden belirtiler,esas farklı olan hissettim içime öyle bir his geldi,daha önce de ocakta hamile kalmıştım,ona kavuşamadım kürtaj oldum,4 ay korundum,korunmasız 7.ayda yine hamileyim..eşimin sperm sayısı düşüktü,sperm hızı ve morfolojisi iyiydi..ürolog eşime hormon testi bir de Asa taesti istedi(vücutta sperme karşı antikor gelişiyor ve spermleri öldürüyor,erkekte olursaa sayı düşüyor haliyle,kadında bulunursa da hamile kalmak zor oluyor)hormonları normal ama antikor testi pozitif çıktı,eşime 3 ay kullanması gereken bir ilaç verdi,bir de vitaminler..ben de bu arada keçiboynuzu kürüne başladım bir gün bile atlamadan düzenli kullandı eşim,belki de hepsinin etkisi oldu,ha bir de ben bu aya kadar hiç belimin altına yastık koymuyordum hemen 10 dakika sonra kalkıyordum,ama bu sefer hiç kalkmadan yastıkla sabaha kadar yattım,,size tavsiyem eğer 6 ayınız korunmasız geçtiyse eşiniz mutlaka bir sperm testiyle üroloğa görünsün,hiç tahmin etmedeğiniz durumlarla karşılaşabiliyorsunuz..umarım sizlere faydası olur söylediklerimin..
evet canım bende geçen aya kıyasla artı gördükten sonraki günü boş geçiyim dedim ama yanlış yaptım heralde keşke boş geçirmeseymişim
aynen benimde 15.gün artı 16.gün silik çıktı
yanlız 15.gün afedersiniz ama iç çamaşırımı ıslatacak kadar su gibi akıntı birden böyle içimden çamaşırıma aktı sanki hissettim yani aynı anda lavaboya gittim bide yumurta akı uzayan akıntı vardı o akşam çalıştım umarım o gün çatlamıştır ne diyim hayırlısı ne dersek ne yaparsak boş Rabbim ol desin yeterki
Herkese Günaydınnnnnnnn
canımmm inş dediğin gibidir bugünlerde ilk kez bu kdr düşüktü ateşim şaşırdım
bugün fırladı neyseki inş böyle devam eder bu ay üzülmeyiz canım
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Gelartıkkkkk heyecanla bekliyorum sonucunu gelsin artık bebişimizz
bence de var şimdiden tebrik mi etsem napsammmm
hayırlısı inşş![]()
ahh keşke olsa ben ücretsiz izinde almaya razıyım.. hayırlısıyla sağlıklı huzurlu bir şekilde...
tabi senin tatlı bi kayınvaliden var bakacak dimi..
ben de çatlattım bekliyorum bakalım
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateş ölçtüğüm bu 2.ay yok sürmedi
kızlar bu sabahta ölçtüm ama saçma sapan noldu anlamadım dün akşam çok erken yattım kaç günür her gece çalışmaktangündüz işte çalışmaktan çok yorulmuşum eşimde yalvarıyordu sabah yapalım bari diyeadamın hali kalmadı yazık neyse uyudum 4,30a uyanım ölçtüm 35,7 şok olum hemen uyanırım benimkini
hadi diye kırmaı beni sağolsun ama işte normaldekinden daha az boşalığını söyledi haaal bırakmadın bende dedi artık nekadar verimli oldu bilmem 5,00te oldu 7,30da kalktım tekrar ölçtüm uyku pek verimli değildi altımda yastık falan uyur uyanık değişikti 36,2 çıktı şimi nolu bilmiyorum akıntıyıda anlayamıyorum 3-5gündür var heralde :26::26::26::26: hayırlısı artık inş yumurta çatlamış ve döllenmiştir aha fazla bekletmesin Allahımmmm
![]()
umarm öyle olur zaten 30.32 günde bir bat tarihi 17 si nırmal ama değerlendirene![]()
yaaa daha bugün 20.gün bizim pil bittiinsan bilemiyorki ama eğer (Allah korusun)bebiş olmazsa ovulasyon testi almayı düşünüyorum buakşam değilde yarın sabah yapsam işe gidiyorum engeç 7,30da kalkmam gerek yatamam hiç oyüzden ben yine akşamı değerlendirsemmi ne dersin :26:
![]()
kızlar selam ne olur bir akıl verin,bugün 25.günüm sabah iki tane test yaptım silik çizgi çıktı ikisinde de beklemeden,ateş tablom iyi gidiyor,kararsızım sizce kan testi yaptırmalımıyım yoksa bekleyeyim mi ateş tablom da aşağıda,ne olur yardım..
362203 Ovulation charts on FertilityFriend.com
karanfilcimm ben de çatlattım yumurtayı36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
artık şu hamileliğin darısı bize inşallah
ayrıca kayınvalidem bakamaz canım çünkü ben uzaktayım mecburen bir süreen sonra bakıcı bulunur
mulbery canım ben hayıtı 3 aydır kullanıyorum
ilk ay balla karıştırıp yedim
2 aydır da adetle birlikte başlayıp 10 gün boyunca tok karna günde bir kere bir tatlı kaşığı kadar hayıtı suyla kaynatıp ılıtıp içiyordum canım
ve benım hormonlarımı düzenlediğini düşünüyorum
Canim tahmin ettigin gibi 16.gun catlamis yumurtan..hayirli olsun,ins bebgin seninledir![]()
çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız içincanim ne guzel catlamis yumurtan zaten atesin de gosteriyor ovulasyon testin de
hadi yukselerek gitsin atesin![]()
canım ateş tablonu bir kez daha koyar mısın merak ettimsağol canım doğru söylüyorsun eğer bugün yumurtam çatladıysa bu gece de yapsakmı biz ne diyosun???