Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy inşaallah canım 3 gündür ovulasyon testim negatif bugün tekrar yapıcam bakalım nolcakGunaydin Kizlar
Ecntrk yakinda catlar yumurtan herhalde![]()
günaydın kızlarrrrrrrrrr...
günaydın everyyyy
yeni hamişlerimiz var sanırım tebrik ederimmmm![]()
Gunaydin AysuncumNaber?
Spora devam ediyorsun di mi? Insan kendini super hissediyorrrrr
ayyy inşaallah canım 3 gündür ovulasyon testim negatif bugün tekrar yapıcam bakalım nolcak
evet kızlar doğrudur ve benim boşuna umutlanmamam gerekiyor dpo 4 te yerleşme mi olur üffff![]()
herşeyi deniyoruz bakalım hamile kaldığımı bir görsem :))) ovulasyon testindeki çift çizgiyi görünce heyecanlanıyorum :))evet garanti olur hem ovulasyon testi hem ates olcme yontemi, daha ne olsunbir de bol bol calisma olsun
![]()
Gunaydin AysuncumNaber?
Spora devam ediyorsun di mi? Insan kendini super hissediyorrrrr
ben ömrümde hiç spor yapmadım
bazen çok korkuyorum yaşlanınca çok kötü olcam diye...
haftada iki kere 3-4 km yürüyorumdur işletmeleri gezerken o spor sayılır mı..![]()
herşeyi deniyoruz bakalım hamile kaldığımı bir görsem :))) ovulasyon testindeki çift çizgiyi görünce heyecanlanıyorum :))
canım çok teşekkür ederim,darısı başınıza olsun inşallah,tablona baktım da hakikaten baş kısmı benim hem eylüldeki tabloya hem de şimdikine benziyor bana sorarsan böyle sabit giden tablolar herzaman güzel,ama ben de bayadır ateş ölçüyorum sanırım esas belirti tabloda ateşin dpo 13 ve 14 te yani ya da lutealin ne kadar sürüyorsa o zamanda da düşmemesi yani bazen mükemmel giden bir tablo şak diye dibe vurabiliyor,o yüzden de sabırla beklemek gerekiyor,ben de aylardır o düşmeyişi bekledim,inşallah sizde aynı şeyi yaşayacaksınız canım..canım öncelikle hamileliğinin sağlıklı devam etmesini dilerim...tebrik ederim..
ronyanın hamile grafiğinde 36.9 da bi de galiba 36.6 da, senin de 36.6 da sabit gitmiş bi süre...bi arkadaşın grafiği de böyleydi...bu ay benimki de 36.6 da sapladı kaldı 4 gündür...ilk defa böyle saplandı kaldı...dpo 4 teyim..senin eylüldeki grafiğine benziyor benimki daha çok..ama be bu aykine benzetmeyi daha doğru buluyorum kendi adıma....DD..benim tablom da;
391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Mas.cnm gozunuz aydin olsun..Allah sag salim kucaginiza almak nasip etsin,darisida hepimize olsun ins.amin
ohh ohhhevet canım son hız devam 1 haftada tam 2 kilom gitti
endimi çok iyi hissediyorum...![]()
günaydın canım...
hareketli bir yaşamın varsa spor yapmak çokta şart değildir belki...
ama gerçek tempolu sporun yerini tutmaz sanırım...
kilo problemin yoksa vede hareketli bir yaşamın varsa takma kafana
bende kilo vermek için yapıyorum yoksa normalde pek yaptığım söylenemez benimde![]()
Kızlar adetime 2 gün kaldı.Birkaç gündür ateşimi ölçüyorum da git gide yükseliyor.Mesela 36.4,36,6, bugünse 36,8 çıktı.Bu iyiye işaret mi kötüye mi.Göğüs uçlarım acayip acıyo bluz bile acıtıyor.Göğüslerim de acıyor.Hiç bu kadar ağrımamıştı.Hatta benimkiler ağrımazdı bile hiç.İdrar testi yaptım negatif çıktı.Zaten test dandikmiş control çizgisi bile silik çıktı
tek bu kadar sonuçla bilemeyiz ki gerçekten adetine 2 gün varsa hamile olabilirsin. ama geç yumurtladıysan yeni çatlamış da olabilir. bilemiyoruz yani![]()