• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım göğüs ağrısı adet belirtisi değil sadece yumurtanın çatlayıp progesteronun salgılandığının belirtisi. adete yaklaşırken giderek arttığı için biz adet belirtisi zannediyoruz. benim dün de fena acıyordu bugün de..
bu arada prolaktinin gayet güzel. bizim okulda bi hoca var. onun 40 çıkmış doktor ilaç vermiş ve bir iki ay soonra hamile kalmış hatta bunlar çocuk için uzun süre uğraşan tipler değil. 3 ay mı ne denedik demişti.

ne güzel bir bilgi vermişsin canım çok yararlı oldu demek yumurta çatlayınca progesteron salgılıyormuş bu yüzden gögüslerimiz ağrıyor demek, daha hiç göğüslerim ağrıyor diye şikayet etmiyeceğim Allahım neler yaratmış vücudumuzda çok şükür...peki canım gögüs ağrısı çekmeyenlerde nasıl olyor yumurta çatlamıyormu yoksa progesteronu az mı salgılıyor...

evett bugün benım için dönüm noktası
bebek mevzunu bir süre kapatıyorum
ne ateş ölçeceğim
ne ovulasyon testı yapacağım
kafamı toparlamam lazım
desteğiniz için hepinize teşekkür ederim

bende çok ara verdim tekrar güç toplamak için canım gerçekten işe yarıyor ama bu arada kendine meşkale bulursan daha çabuk kafanı dağıtırsın...

hergün sizleri takip ediyorum ara ara yorum yazıyorum ama genellikle pek vaktim olmuyor...bi merhaba diyeyim dedim...herkes iyidir umarım....benim ateş tablom henüz dpo 7 de..dpo 12 gibi eklerim bende..hadi öpüldünüz...:54::54::54:

Son düzenleme:
günaydın güzeller nasılsınız bakiim. hava soğuk olunca ateş ölçmeye zor kalktım ama kalktım tam saatinde:9: acayip bir kasık ağrısı oldu gece sabah da ateşim düştü bakalım akşam ovucan bana ne gösterecek ateş tablomu koyuyorum bakarsanız sevinirim:54:

38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlar bugün dedim ateşim biraz yükselirse test yapıcam dedim,gebelik testi negatif çıktı bu ay yine bişey yok anlaşıldı

nezamandır bu testi yapmıyodum ama buay farklı olarak kasıklarıma iğne batmaları gibi ağrılar oldu ama dün hariç, bugün deniyim dedim ama boş çıktı işte

381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
günaydın kızlar benim sizlere yine bir sorum olucak..

dün regl oldum ama azcık geldi o yüzden bugünden itibaren sayıyorum reglimi sizce bu doğrumu?

birde bunu tabloya işleyince eski ayımı göremiyorum sizlerinki gibi altta çıkmıyo acaba bu neden olabilir ?

günaydın kızlar benim sizlere yine bir sorum olucak..

dün regl oldum ama azcık geldi o yüzden bugünden itibaren sayıyorum reglimi sizce bu doğrumu?

birde bunu tabloya işleyince eski ayımı göremiyorum sizlerinki gibi altta çıkmıyo acaba bu neden olabilir ?

ben lekelenmenin basladigi gun sayiliyor diye biliyorum ama bazi arkadaslar kanamanin yogun oldugu gunu sayiyorlar
bana sorarsan az da olsa basladigi gun sayiliyor adet baslangici diye:34:

günaydın kızlar bugün dedim ateşim biraz yükselirse test yapıcam dedim,gebelik testi negatif çıktı bu ay yine bişey yok anlaşıldı

nezamandır bu testi yapmıyodum ama buay farklı olarak kasıklarıma iğne batmaları gibi ağrılar oldu ama dün hariç, bugün deniyim dedim ama boş çıktı işte

381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tabloya daha bata 3 gun var di mi
atesin cok iyi gidiyor:nazar: belli olmaz sne atesine bak bakalim son 3 gun cok onemli dusecek mi yukseklerde mi devam edecek.
yuksek olursa yeniden yaparsin testi, daha erkenmis

günaydın güzeller nasılsınız bakiim. hava soğuk olunca ateş ölçmeye zor kalktım ama kalktım tam saatinde:9: acayip bir kasık ağrısı oldu gece sabah da ateşim düştü bakalım akşam ovucan bana ne gösterecek ateş tablomu koyuyorum bakarsanız sevinirim:54:

38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugun cok onemli gibi gorunuyor. bir anda dusmus belki yarin da yukselir ama sen yine de ovulasyon testnle tesbit edersin zaten

bugun cok onemli gibi gorunuyor. bir anda dusmus belki yarin da yukselir ama sen yine de ovulasyon testnle tesbit edersin zaten
canım ben pek güvenmiyorum o teste çünkü benim adetim 30 günde gelir. bugün yada dün pozitifi görmem lazım normalde dün görmedim. bugünde ateşim düştü o da şaşırttı

canım ben pek güvenmiyorum o teste çünkü benim adetim 30 günde gelir. bugün yada dün pozitifi görmem lazım normalde dün görmedim. bugünde ateşim düştü o da şaşırttı

zaten once hafif bir dusus ertesi gun yukselis olabiliyor
o da yumurtanin catladigini gosteriyor
tabi takip eden 3 gun de yukseklerde seyretmesi lazim

ben lekelenmenin basladigi gun sayiliyor diye biliyorum ama bazi arkadaslar kanamanin yogun oldugu gunu sayiyorlar
bana sorarsan az da olsa basladigi gun sayiliyor adet baslangici diye:34:

tamam canım bende onu kabul ettim ozaman :)

ya bu arada ben ovulasyon günlerime baktım ama adetim uzun sürdüğü için ovulasyon günlerim adetin hemen sonrasındaki 2.güne denk geliyo:(

birde yani bu ovulasyon günleri çok az 3-4 gün filan bu zamanda oldu oldu olmadıysa daha uğraşmamıza gerek anlamımı çıkıyo yani

tabloya daha bata 3 gun var di mi
atesin cok iyi gidiyor:nazar: belli olmaz sne atesine bak bakalim son 3 gun cok onemli dusecek mi yukseklerde mi devam edecek.
yuksek olursa yeniden yaparsin testi, daha erkenmis

evet canım 3 gün var yada 4 gün
ne biliyim eski hamile tablolarına baktım 11 12 günlerde test yapmışlar çıkmış
bende deniyim dedim çıkmadı olsaydı belki silikte olsa çıkardı diye düşündüm hayırlısı

evet canım 3 gün var yada 4 gün
ne biliyim eski hamile tablolarına baktım 11 12 günlerde test yapmışlar çıkmış
bende deniyim dedim çıkmadı olsaydı belki silikte olsa çıkardı diye düşündüm hayırlısı

degisiyor herkeste
benim deger dusukmus o yuzden adet 1 gun gecince ogrenmistim silikti
degeri yuksek olan ferdat diye bir kiz vardi hamileligi gayet iyi gidiyor:nazar: o da adet gunu gecince ogrenmisti hatta oyle hatirliyorum. birkac kez test yapmisti cikmamisti sonra cikmisti. onemli olan atesin. atesini kontrol et bakalim yuksek giderse umut var:34:

günaydın kızlar,
ben kırmıızı kartı yedim :43:
sabah şeriflerimi hayırlamaya gelmiş sağolsun
:72:

Back
X