• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merahabaa bugun reglımın 3.gunu ne zaman baslamayalım nsıl yapmalıyım baan bılgı verebılırmısınız...

mrb canım sen yarın sabah 7-8 arası digital dereceyle dil altından ateşini ölç.en azından regl ateşini öğrenmiş olursun.snra hep devam et bunları bi yere yaz yanlarınada akıntı ve ilişki olup olmadığını yaz tatlım.

mrb canım sen yarın sabah 7-8 arası digital dereceyle dil altından ateşini ölç.en azından regl ateşini öğrenmiş olursun.snra hep devam et bunları bi yere yaz yanlarınada akıntı ve ilişki olup olmadığını yaz tatlım.

tesekkurederım canım yarın sabah baslıyorum hemen...:34::34:

ben artık hesap bile yapmıyorum biliyor musun..
bu ay da olmazsa elimden geleni yaptığımı düşünüp sallıycam. eşimle öyle düşündük. hayatın tadını çıkaralım nasılsa 1 yıl uğraştık. varolan sorunları çözdük. artık gerisi Rabbime kalmış. bi zaman sonra da böyle düşünüyorsun:31:

lorke teşekkürler canım inşallah sonu güzel olan bi tablom olur artık. biliyorsun hep gidişatı güzel oluyor. bu arada doktor benden kan testi istedi 28. gün için ve negatif:50:
oysa progesteronum da 21 çıkmıştı biliyor musun.. doktor yumurtalarımı müthiş beğenmişti.. hayırlısı artık..

mimoza tebrikler canım Allah bağışlasın kucağına aldığın günleri de göstersin.:emir_bebek:

bellı de olmaz belkı de dıer yumurtayla gec dollenmede olabılır
dedıgın gıbı son gune kadr ne cok umıtsız olmak lazım
nede cok hayal kurmak lazım
dengelı ve sabırlı bı sekılde duayla beklemke lazım :31:

caanım tebrikler Allah sağlıklı şekilde kucağına almayıda nasip etsin:nazar:.en yakın zamanda bizde yaşayalım bu duyguyu inşallah.

bugün benim doğum günüm gerçekten de annemin beni doğurduğu yaştayım...

daha önce hiç bir doğum günümde kendimi bu kadar yalnız eksik hissetmemiştim. bebeğimin eksikliği öyle belli ki..
Allahım senden daha önce istediklerimi nasıl ısrarla istemişsem bebeğimi de ısrarla istiyorum..
kardeşim kaza yaptığında inşallah ölmemiştir diye nasıl dua etmişsem,
öss ve kpss yi kazanmayı istemekten çok daha fazla,
hayırlı bi eş isteğiminden de daha fazla,
senden bebeğimi istiyorum Allahım. annelik duygusunu bana da nasip et!
beni de sevindir Allahım.
Evimize neşe huzur mutluluk getir ufak bi çocuk sesiyle..
Amin...

daha önce hiç bir doğum günümde kendimi bu kadar yalnız eksik hissetmemiştim. bebeğimin eksikliği öyle belli ki..
Allahım senden daha önce istediklerimi nasıl ısrarla istemişsem bebeğimi de ısrarla istiyorum..
Amin...

Amin....:26:
Doğum günün kutlu olsun canım,
umarım yeni yaşın hayalini kurduğun minik yaramazı getirir sana
en en en ennn kısa zamanda inş........

Amin....:26:
Doğum günün kutlu olsun canım,
umarım yeni yaşın hayalini kurduğun minik yaramazı getirir sana
en en en ennn kısa zamanda inş........

Amin inşallah cümlemizin.. önceden çocuğu olması gerekn bişeymiş gibi düşündüğümden isterdim ama şimdi istiyorum evladım olsun kucağıma basacağım gerçekten artık istiyorum hazırım.
Rabbim inşallah hepimizi sevindirsin evlatla imtihan etmesin..

Amin...
AMİNNNNNNNNN
canım doğumgünün kutlu olsun.nice mutlu seneler.
olacak inşallah en yakın zamanda.kendini yalnız hissetme.

AMİNNNNNNNNN
canım doğumgünün kutlu olsun.nice mutlu seneler.
olacak inşallah en yakın zamanda.kendini yalnız hissetme.

doğru diyorsun Rabbimiz var o varken yanlızlık yok Rabbim kendinden uzaklaşmayı nasip etmesin. dünyada da anne baba kardeş ve eşlerimize özlem duyurtmasın onları eksik etmesin.

Amin...

dogum gunun kutlu olsun canim Allah dualarini isteklerini gerceye cevirsin insallah seni cok yakinda mujdelesin hayirli saglikli imanli bi evlatla

dogum gunun kutlu olsun canim Allah dualarini isteklerini gerceye cevirsin insallah seni cok yakinda mujdelesin hayirli saglikli imanli bi evlatla

sağolasın canım Amin..
eşim aradı 4 de çıkıyo işten hazırlan diyor sanırım dışarda gezcez yemek filan..hazırlanayım ben..:17:
Allahım en yakın zamanda o alışveriş merkezinde bebek arabasıyla gezenlerden et bizleri de(uff bugün çok duygusalım doğum günüm ya ondan sanırım:31:)

elinizi içeri sokup kurcalıyor musunuz:S canınız acımıyor mu?
yok canım...:)))..kurcalama filan yok sadece eliize gelen şeyin tekstürüne göre yorum yapıyoruz..yani sert mi yumuşak mı, aşağıa mı yoksa ele gelmiyor mu....o kadar korkacak bişey yok ki..ayrıca cinsel ilişkiye göre kıyaslarsan çok da basit....:1::1:

umarim hamilesindir:34: guzel haberlerle gel yakinda:49:
inşallah canım...hepimiz için olsun bu dua....:))

kızlar bugünde ateşim düşmedi. dün 36.6 bugün 36.7. hayırlısı İnşallah. :16: eğer hamiş olursam elle muayenem doğru çıktı.
ne zman yaptın canım muayeneyi...nasıl hissettin..yani yukarda ve boş gibimiydi...bir de adet gününe kaç gün var..genellikle 1-2 gün kala doğru sonuç veriyomuş...hadi inşallah.. hamilesindir canım....

kuzum saol bugün doktora gittim iyikide gitmişim içim rahatladı...alttan ultrasonla baktı enfeksiyon kist falan hiçbişey yok korkma dedi...artık bakalım adetin gelmezse gel bi test yapalım dedi...ama adetim gelecek gibi hissediyorum da zaten...neyse kötü bişey çıkmadıya içim rahatladı canım
hadi geçmiş olsun..güzel bir haber...yola devam öyleyse....:)))

hiç denemem demiyim ama o da zahmetli bi iş..
belki hamile kalmayı kolaylıştıran bişey olsaydı herşeye rağmen deneybilirdim ama zaten ateşimden anlıyorum 3 gün önce adet olcağımı o da yeter bana sanırım.(laf aramızda gözüm korktu)
evet canım...ben de anlıyorum genellikle...2 gün öncesinden ateşim düşüyor..bu ay ateş tablom hiç diğerlerine benzemiyordu..ben biraz da o yüzden bu yola başvurdum zate..yani başka bişey mi etkiledi acaba doğrumu çizdi çizgiyi diye..ve tablomu doğrulamış oldum....yoksa çok da gerekli bişey değil..işte erken öğrenip kendimizi sıkıntıya sokcaz ya....:37::37:..tablom;
http://www.fertilityfriend.com/home/391587

üfff çıkmasın yaa..bende de çıkmadı hayret..yarın kocaman bi sivilceyle uyanmazsam tabi :1:

süper anlatmışsın hocam sağol..:1: ozaman gebelik yok işte bende bal gibi ortada ama dr yanılıyomudur diyom işte umut dünyası napalım:27:
canım bence doktor ta da şu elle muayenee olduğu gibi rahminin pozisyonundan anlamıştır..kalınlaşmaya göre söylemiş olamaz...eskiden doktorlar da bu şekilde anlarlamış...ama beli mi olur Rabbim ol dedikten sonra...inşallah hamilesindir.

kızlar bakrmısınız lütfen ateşe göre yumurtam çatladı teste göre daha çatlamadı
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
saskınanne, ovulasyon testlerinde "T" çizgisi silik mi çıktı..eğer bozuksa "C" çizgisi de çoookkk silik olur..bana sanki 17. gün çatlamış gibi geldi..eğer 2 gün daha ateşin yüksek çıkarsa 17. güne çekebilir çizgii..bugünleri boş bırakmayın derim...

günaydın kızlar bu ay lekelenmeden dolayı çok sevinmiştim ama yine olmadı
bugün ateşim düştü ve lekelenmem başladı
ama hayret demek alışmışım artık üzülmüyorum önümüzdeki ayın hesaplarını yapmaya başladım bile :)
hayatta başımıza gelen veya gelmeyen hiçbişey boşuna değildir Rabbim herşeyin zamanını bizden daha ii bilir o yüzden üzülmek çok anlamsız
çok şükür üzülme dönemlerimi atlattım artık alıştım vaktini bekliycez
üzülmediğine sevindim canım...Rabbim umutlarımızı almasın...hayırlısı olsun...yeni bir döngü yeni bir umut...:))

39baec Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugünkü durum beklemek çok zor umarım düşmez ateş
canım ben de dpo 11 deyim..inşallah hamilesindir.ateşin gayet istikrarlı güzel ilerliyor..bu da benim saçma tablom..bu ay atşim çok düşük seyretti, 2 gün düştü bugün ykseldi..inşallah yarında yükselirse umut var demektir...ikimize de nazar değmesin...:nazar::nazar::nazar:
http://www.fertilityfriend.com/home/391587

38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın..hamileyim arkadaşlar.testim çok koyu çıkmadı.endişem var.ama resmen pozitif.inşallah sağlıklı bi gebeliktir....
bu arada yumurtlamadan sonraki 4 ve 5.günlerdeki ani düşüşün bi gebelik habercisi olduğuna dikkat çekmek isterim.sanırım yerleşme esansında ateş düşermiş.aslında biraz şüpelenmiştim...ertesi gün çokçok açık bi akıntım olmuştu ama tam pembe değildi.asıl pembe akıntı 29.gün yani regl günüm oldu...hatta regl oldum sandım.daha sonra sarı akıntı devam etti...
ilk belirtilerim yumurtlamadan sonraki hafta başladı...ilk defa şiddetli karın gurultusu gaz ve kasık seğirmesi çekti.bu benim ilk gebeliğim değil.ama ilk defa bu oldu.regl belirtilerini aynen yaşadım ama tek fark gaza ve gurultuya rağmen şişmeyen karnım.normalde reglim olana kadar 4 aylık hamiş gibi karnım şişerdi...ama bunda o kadar gaza rağmen şişmedi.pembe lekeden sonraki iki gün şiddetli karın ağrısı ve ishal oldum.üşütmüşte olabilirim belirtide olabilir...ve göğüslerde aynen regl gibi şişti.tek fark daha sertti....ve değişik bi acısı var.bastırınca değilde ara ara bıçak saplanır gibi sancı şeklinde acı...
geçen sene kürtaj olmuştum ben.bir sene olacak ve ben yeni gebe kalabildim.yanlızca iki ay korundum.bütün hormonlarım alt üsttü.inşallah bebeğim beni bırakmaz...
gebe kalmadan önce yaptıklarıma gelince. adaçayı içtim....iki üç aydır polen yiyorum.iki ay önce idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.iki aydır aşırı fazla su tükettim.4 aydır folik asit kullanıyorum..ve beslenmeme dikkat ettim.özellikle kurubaklagil et ve bulguru çok yedim.
eşimde keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu iki aydır ve polen...umarım arkadaşlar sizlerde en kısa zamanda bebiş haberi alırsınız.kendi çapımda yardımcı olmak istedim.dualarınızı bekliyorum.bebeğim inşallah beni bırakmaz......
mimoza çk sevindim canım..zaten tablonu takipteydim..:34:..hamileym diye bağırıyordu...Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı bnasip etsin...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bu ay ben de bahsettiğin belirtilerden bi kaçını yaşıyorum....özellikle gaz ve ishal ve ..bi gece uykudan uyandım ishal olmuşum ama sabaha hiç bişey yoktu...bugünlerde de sarı ve bolca akıntım var...göğüslerimde aynen bahsettiğin gibi birden giren sızlama ve sol kasığımda batma ve gergin bir ağrı, karımda seğirme..ama bunların bazıları adet belirtisi tabi...sadece gaz ve ishal bi de ani batmalar farklı benim diğer aylardan.

çok güzel tablon..iyiye işaret bence...:nazar::nazar:..adet günün ne zaman canım....

Amin...
AMİİİİİİNNNN canım AMİİİNNNNN ....doğum günün kutlu olsun karafilcim...önümüzdeki haftada benim doğum günün 26 ocak...benim de bu ay adetim 23-26 gibi...umarım sana da bana da bi sürpriz yaparlar...

Son düzenleme:
sağolasın canım Amin..
eşim aradı 4 de çıkıyo işten hazırlan diyor sanırım dışarda gezcez yemek filan..hazırlanayım ben..:17:
Allahım en yakın zamanda o alışveriş merkezinde bebek arabasıyla gezenlerden et bizleri de(uff bugün çok duygusalım doğum günüm ya ondan sanırım:31:)

gezin gununzu guzel gecirin Allah buyukdur hic kimsenin duasini geri cevirmez insallah bebisin olsun bakalim vakit bulacakmisin disari cikmaya

ben de koyayım tablomu bugün..yukardaki yazıların arasında kaybolmuş..ayrı yayınlaym dedim...ateşim yükseldi bugün ama siz ne dersiniz...
önceki tablolarımla da kıyaslarsaız sevinirm canlar...:26:

391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com

aslında 3 tane tablom var ama siz sadece 2 tanesini görebiliyosunuz..diğerini de görmenizi nasıl sağlarım....

Son düzenleme:
Back
X