• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de koyayım tablomu bugün..yukardaki yazıların arasında kaybolmuş..ayrı yayınlaym dedim...ateşim yükseldi bugün ama siz ne dersiniz...
önceki tablolarımla da kıyaslarsaız sevinirm canlar...:26:

391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kiz bende bi saatdir senin tablonu ariyodum ne guzel akil etdin
isin gecen ay isin iyice dusmus sonda adetin gelmis simdi ama fark cok insallah bundan sonra cizginin altina dusmez de baya yukselir
canim ben 16.gun yumurtladiysam eger 23 ocakda olucak beklemediyim adetim insallah gelmez ikimiz de hamis kaliriz

sermavi canim agrin falan varmi ben oturup kalkarken belimde agrilar oluyo belki de usutmusum ondandir

bugün benim doğum günüm gerçekten de annemin beni doğurduğu yaştayım...

daha önce hiç bir doğum günümde kendimi bu kadar yalnız eksik hissetmemiştim. bebeğimin eksikliği öyle belli ki..
Allahım senden daha önce istediklerimi nasıl ısrarla istemişsem bebeğimi de ısrarla istiyorum..
kardeşim kaza yaptığında inşallah ölmemiştir diye nasıl dua etmişsem,
öss ve kpss yi kazanmayı istemekten çok daha fazla,
hayırlı bi eş isteğiminden de daha fazla,
senden bebeğimi istiyorum Allahım. annelik duygusunu bana da nasip et!
beni de sevindir Allahım.
Evimize neşe huzur mutluluk getir ufak bi çocuk sesiyle..
Amin...

canım doğum günün kutlu olsun.Allah sana annenin seni doğurduğu yaşta annelik duygusunu tattırsın.en yakın zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

ben de koyayım tablomu bugün..yukardaki yazıların arasında kaybolmuş..ayrı yayınlaym dedim...ateşim yükseldi bugün ama siz ne dersiniz...
önceki tablolarımla da kıyaslarsaız sevinirm canlar...:26:

391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com

aslında 3 tane tablom var ama siz sadece 2 tanesini görebiliyosunuz..diğerini de görmenizi nasıl sağlarım....
canım inşalllahhhhh tablon yükselerek devaam eder

daha önce hiç bir doğum günümde kendimi bu kadar yalnız eksik hissetmemiştim. bebeğimin eksikliği öyle belli ki..
Allahım senden daha önce istediklerimi nasıl ısrarla istemişsem bebeğimi de ısrarla istiyorum..
Amin...
ne güzel dua Allah ım inşallah gönlüne göre versin canım
doğum gününde kutlu olsun eşinle mutluluklar

39baec Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya kızlar ayın 24 ü bat tarihim yarın test yapsam çıkarmı gerçek tabloda bi yükseliş yok ama merak işte

daha erken canım bence acele etme
bak bana nerdeyse dün kana bile gitcektim
ben gitmeden onlar bana geldi :)kırmızılar yani

Son düzenleme:
MİMOZA canım tebrik ederim
umarım kanda da teyit edersin

KARANFİLL canım benim nice sağlıklı mutlu yıllara
eşinle bir ömür mutlu olun ve rabbim tez zamanda meyvenizi göndersin size
Kimsenin evini bebek sesi olmadan bırakmasın

Amin...

aminn
içimi bir tuhaf ettin canım ya
rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek

38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın..hamileyim arkadaşlar.testim çok koyu çıkmadı.endişem var.ama resmen pozitif.inşallah sağlıklı bi gebeliktir....
bu arada yumurtlamadan sonraki 4 ve 5.günlerdeki ani düşüşün bi gebelik habercisi olduğuna dikkat çekmek isterim.sanırım yerleşme esansında ateş düşermiş.aslında biraz şüpelenmiştim...ertesi gün çokçok açık bi akıntım olmuştu ama tam pembe değildi.asıl pembe akıntı 29.gün yani regl günüm oldu...hatta regl oldum sandım.daha sonra sarı akıntı devam etti...
ilk belirtilerim yumurtlamadan sonraki hafta başladı...ilk defa şiddetli karın gurultusu gaz ve kasık seğirmesi çekti.bu benim ilk gebeliğim değil.ama ilk defa bu oldu.regl belirtilerini aynen yaşadım ama tek fark gaza ve gurultuya rağmen şişmeyen karnım.normalde reglim olana kadar 4 aylık hamiş gibi karnım şişerdi...ama bunda o kadar gaza rağmen şişmedi.pembe lekeden sonraki iki gün şiddetli karın ağrısı ve ishal oldum.üşütmüşte olabilirim belirtide olabilir...ve göğüslerde aynen regl gibi şişti.tek fark daha sertti....ve değişik bi acısı var.bastırınca değilde ara ara bıçak saplanır gibi sancı şeklinde acı...
geçen sene kürtaj olmuştum ben.bir sene olacak ve ben yeni gebe kalabildim.yanlızca iki ay korundum.bütün hormonlarım alt üsttü.inşallah bebeğim beni bırakmaz...
gebe kalmadan önce yaptıklarıma gelince. adaçayı içtim....iki üç aydır polen yiyorum.iki ay önce idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.iki aydır aşırı fazla su tükettim.4 aydır folik asit kullanıyorum..ve beslenmeme dikkat ettim.özellikle kurubaklagil et ve bulguru çok yedim.
eşimde keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu iki aydır ve polen...umarım arkadaşlar sizlerde en kısa zamanda bebiş haberi alırsınız.kendi çapımda yardımcı olmak istedim.dualarınızı bekliyorum.bebeğim inşallah beni bırakmaz......

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :nazar::nazar::nazar: Darısı da başımızaaa :49::49::49:

Amin...

canım nice mutlu sağlıklı yıllara inşalah
yeni yaşın sana gönlündeki muradını evladını getirir inşallah
ben buna cani gönülden inanıyorum bu yıl senin yılın olucak

Amin...

dogum gunun kutlu olsun canim:46:
dileginin gerceklesecegi yeni bir yas diliyorum kucagin bebisinle dolsun bir dahaki sene dogum gununde:emir_bebek:
nice yillara

Kizlar adet olacakmisim gibi kasikalrimda hafif hafif sizlama rahatsizlik var
neden olur acaba
simdi kuru zamanlar ovulasyon da bitti, usutmusum gibi akintim da yok
oyle birsye yasayan var mi

Bende bir şey danışmak istiyorum :50:
Benimde vajinamın iç tarafında ve dudak kısmında sivilce gibi bişey var tuvalet kağıdınla sildikçe acı veriyor niye çıkmış olabilir acaba daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu aranızda??? :26::26::26:

Bende bir şey danışmak istiyorum :50:
Benimde vajinamın iç tarafında ve dudak kısmında sivilce gibi bişey var tuvalet kağıdınla sildikçe acı veriyor niye çıkmış olabilir acaba daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu aranızda??? :26::26::26:

bende 2 ay once oldu, tam aradaydi ve kirmizimsi tam buyumeyen patlamasi mumkun olmayan birseydi
hemen annemi aradim o da telaslandirdi sigil mi dikkatli bak falan diye, sigil falan olunca cinsel yolla bulasan hastalik oluyor tehlikeli oluyor
ama sivilce cok onemli birsey degil cikabilir normaldir, gecmesi de bir haftayi falan buldu ama zaten vajina dudagiyla ayni renkte oldugundan belli omuyordu sadece elleyince korkunc aciyordu. bende sorun olmadi canim:34:

Kizlar adet olacakmisim gibi kasikalrimda hafif hafif sizlama rahatsizlik var
neden olur acaba
simdi kuru zamanlar ovulasyon da bitti, usutmusum gibi akintim da yok
oyle birsye yasayan var mi

geçen ay bendede olmuştu canım avülosyon bittikten sonra yumurtalama ağrısı gibi 4 gün fean sürdü akıntımda oldu ama sende yokmuş inşallah güzel şeylerin habercisi bir ağrıdır cnm...

karanfilcim doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında Allah sana hayırlı ve sağlıkklı bir bebiş nasip eder inşallah iletinde yazdığın tüm dualara amin amin amin diyorum cnm

mimoza hayırlı olsun bebeğin sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşllah...

kızlar bu net beni öldürecek arada bir yavaş yavaş giriyorum ne zor ya, iş yap elişi yap tv seyret ama genede zaman geçmiyor netin yeri bi başkaymışşş...

Son düzenleme:
kızlar ovulasyon testi yaptım 9. günüm adetimin negatif dikkatimi çekti idrarım bulanık, tortulu ve koyu renk :26: acaba bu bir enfeksiyon belirtisi olabilir mi yada iltihap :18:

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
20 ocak : 35.9

kızlar ateşim düştü:(şimdi ne oldu yumurtalamadan sonra yükselmesi gerekmiyormuydu...:18:

kızlar ovulasyon testi yaptım 9. günüm adetimin negatif dikkatimi çekti idrarım bulanık, tortulu ve koyu renk :26: acaba bu bir enfeksiyon belirtisi olabilir mi yada iltihap :18:

başka bir sorunun yoksa enfeksiyon belirtisi olmayabilir cnm su az içiyorsanda olabilir idrarındeki değişiklik...

Son düzenleme:
Back
X